Arama sonuçlarınız

1. ahrirep

450 sr alınırmı

bütçen nedir? eski kasa cbr500r bak
  2. ahrirep

Sele üstü çanta önerisi

Temudan 800-900 tl civarına almıştım geçen yaz. Üzerinde herhangi bir etiket, marka yok. Hepsiburada gibi sitelerde şu an 3000-4000 tl bandında sattıklarını gördüm. Bu çanta selede çok rahat, uğraşabilirsem depo üstüne de uydurmaya çalışacağım.
  3. ahrirep

Sele üstü çanta önerisi

https://ibb.co/gZqpfpbk Arka seleye şöyle bir çanta takıyorum. Hem sırt çantası hem de sele çantası olarak kullanılıyor. XL kasklar da çok rahat sığıyor. Takıp çıkarması da çok basit, sele altından 2 tane klipsli kayış geçirdim çantanın 4 yerinden takıyorum ve düşmüyor da gayet güvenli oluyor.
  4. ahrirep

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

Shadow'un yeni modelleri gelse daha iyi olurdu
  5. ahrirep

5 Nisan 2026 / Balıkesir - Bergama - Burhaniye - Balya Rotam

Güzel bir gezi olmuş. Balıkesir çevresinde hiç keyifli yollar yok. Yolların yarısı kötü şekilde yama yapılmış diğer yarısı da çukur dolu ne yazık ki.
  6. ahrirep

Tavsiye

Hayırlı olsun, koruma takozu taktırabilirsin.
  7. ahrirep

Su kaplumbağalarından anlayan?

5-6 yıl bir erkek bir dişi su kaplumbağası baktım. O zamanlar yaşım küçük olduğu için sınırlı bütçeyle ve küçük bir akvaryumda besliyordum. Bu hayvanlar et, ot her şeyi yiyor. Bir gün balık, bir gün marul karışık besliyordum. Kaplumbağalarımın boyutu son yıllarda bir insan eli boyutuna ulaşmıştı...
  8. ahrirep

R25vs450SR

ikinci el cbr500r baksana
  9. ahrirep

Honda Honda CBR 500R Kullanıcıları/Bılgı Paylasım Baslıgı

Motosikletin sadece 4-5 bin devir arasında şuradan bir zırıltı sesi geliyor. Ön cam bağlantı yerleriyle alakalı mı deyip orijinal ön camı taktım ama hala devam ediyor. Boşluğa kalın bir sünger tarzı bir şey koyunca ses bayağı bir azalıyor. Daha önce yaşayan var mı? Nasıl bir müdahalede...
  10. ahrirep

Honda Cbr500R Garip Marş Durumu

Benim akü daha önce sıfırlandı kontağı açık unuttuğum için 😀 Sonrasında takviye ile çalıştırıp sürerek şarj ettim. Servise kontrole götürdüğümde de zaten akünün iyi olmadığını söylemişlerdi, ben de akü değişimi için fiyat aldığımda 10 bin tl tutar dediler tarih o zamanlar Eylül 2025. Kış geldi...
  11. ahrirep

Honda Cbr500R Garip Marş Durumu

Bu gönderiyi görmem iyi oldu. Aynısı bende de oluyor, hatta arada marşa basınca ekran animasyonu gidip geliyor. Sanırım yaz gelmeden aküyü değiştirmem gerekecek.
  12. ahrirep

Dainese / Revit / Alpinestars yada alternatif Ayakkabı seçimi

Ayakkabı konusunu tekrar hortlatacağım. Hazır ufaktan havalar ısınıyorken yazlık motosiklet ayakkabısı arayışına girdim. Mevcut botum YDS Diablo GTX 11.0, gayet memnunum sadece yazın hem günlük giymelik hem de gerektiğinde çantaya atabileceğim daha hafif bir şey bakıyorum. YDS Diablo 7.2...
  13. ahrirep

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.
  14. ahrirep

450 bin tl moto öneri

Limitör kaldırmak ne işine yarayacak
  15. ahrirep

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

Benim tanıştığım Harley grubu gayet düzgün insanlardı. Kibirli, egolu değillerdi.
  16. ahrirep

Enjektör benzin temizleyici önerisi

12 saatte bir tok karnına mı alacağız bunu
  17. ahrirep

450 sr alınır mı

Denemelik CBR500R'den sonra 450SR'a bindim. Ön taraf çok alçak geldi, belki camdan kaynaklı ama kapanmak istesen bile yine alçak ve direkt rüzgara maruz kalıyordu. CBR500R'da hiç kapanma veya öne eğilme ihtiyacı hissetmedim. Ağırlığı sayesinde de oyuncak gibi geldi çok hafif, tek artıları biraz...
  18. ahrirep

Sente nedir

Debriyajı sonuna kadar çek, gazı fulle, debriyaj aniden bırak demiş.
  19. ahrirep

Hornet 750 çamurluk arayanlar toplansın

cbr500r için de var mıdır? leş gibi oluyor orayı temizlemekten gına geldi
  20. ahrirep

Cruiser mı? Sport touring mi?

Cruiser alacak olsam listedekilerin hiçbirini almazdım hiçbiri o hissi tam vermiyorlar ve sport touring listendeki motosikletler kadar artçılıda rahat olacaklarını da düşünmüyorum. Bu listede bir karara varacak olsam Tiger derdim herhalde.

Yeni mesajlar