Arama sonuçlarınız

1. MahmutBiner

Kenan Sofuoğlu Bıraktı mı ? Yoksa numarasımı değişiyor ?

Kenanın son paylaşımı dikkatimi çekti konu hakkında bilgisi olan varmı ? Hoşçakal 1 numara diye paylaşım yapmış ! İki tahminim var 1 ) Yarışmayı bırakacak !! ( düşük bir ihtimal ) 2 ) Yada bu sene şampiyon olamadığı için 1 numara elinden alınacak ? ( daha yüksek ihtimalim ) Ne...
  2. MahmutBiner

İlginç ve yanlış yapılan ürün tanıtımları ?

Sırf youtube video yüklemek için yanlış bilgilerle anlatılan ürün tanıtım videoları!!! Anlatımı yapan kişi elinde tanıttığı ürünün ismini bile bilmeden ürünü tanıtıp en son aa bu ürünün ismi neydi diye etiketine bakması çok ilginç geldi bana. Müşteri olarak üründen soğudum resmen. Kalça koruması...
  3. MahmutBiner

Mondial stop Etme problemi ? ( yardım lazım )

Arkadaşlar bir arkadaşımın aldığı Mondial 50-revival rolantide stop ediyor. rölantisini motor hareket edecek kadar yüksek ayarlayınca etmiyor ama bir türlü çözememiş. konuyla ilgili bilgisi olan daha önce yaşayan varmı. Rölantide tansiyonu düşüp bırakıyor kendini. bi ayarı yada başka birşeyi mi...
  4. MahmutBiner

Sıkı durun Zamlarda yeni dalga geliyor... ( ZAMCIK )

Tahminim öyleki şu anki kur, politika nedeniyle bir çok firma yeni zam yapacak.. Bugün yarın ekipman aldık aldık .. Önümüzdeki hafta ekipman ve motor fiyatları değişecek gibi hissediyorum, aklınızın bir köşesinde kalsın.. Mehteri verebilirsiniz.
  5. MahmutBiner

Yamahanın yeni motoru ve manidar ismi ... (.iken)

https://www.facebook.com/POWERDRIFTOFFICIAL/videos/1498516946897759/ Yamahanın yeni motosikleti NİKEN ... bence yamaha türkiyenin üzerine oynuyor ismi çok manidar olmuŞ... Motosikletin fiyatı hepimizi NİKEN cinsten olacak diye düşünüyorum. Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeni mesajlar