Arama sonuçlarınız

1. Nikkfurie

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

düşük hızlarda ki şehir içinden bahsediyoruz sukuter çok daha dengelidir , ağırlık merkezi yere yakındır , amortisör geometrisi düşük hızlarda slalom yani kaçış manevrası için çok daha uygundur , lastikler güzel yol tutan bir üretim ise , abs tcs gibi zavazingolar varsa ki artık 125 liklerde...
  2. Nikkfurie

Sözüm meclisden dışarı burdan birini öpeceğim bir denk gelsem o pembe panterle ahh.. naked hafta sonu viraj yapıp eve dönecek adama uyar , bizim gibi çantaları yükleyip 1000-1500 km yapana NC, Vstrom gibi motorlar iyidir ☺️
  3. Nikkfurie

dizlerine kadar çamur olursun , yağmurda daha çok ıslanırsın , üstüne şehir içinde NC gibi Vstrom gibi 220-230 kg motor daha çok yorar.. bunların tadını şehir dışında alırsın , onun içinde güzel hava lazım 😊 işe gitgel yoğun trafikte forever sukutır 💋
  4. Nikkfurie

Şehir içi işe git gel daha çok kullanacaksaksan , kışında yağmurda çamurda binerim dersen sana sukutur tavsiye edenlere dua edersin 😁 300-400 cc bir sukuter her türlü işini görür.. yok vitesli olsun arada otoyola çıkınca yardırayım diyorsan NC , Vstrom , Versys , Tracer 700 ok..
  5. Nikkfurie

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Al bir tane Xiaomi elektrikli bisiklet yada Yamaha.. Yamaha yı test ettim fiyat uygun olsa alırdım çok keyifliydi , kalkışta 125 lik sukutere 20 mt fark atar da 90.000 TL den başlıyor fiyatı 😬
  6. Nikkfurie

15-20 yaşında motoru yürütmek tecrübe ister , bahsettiğim yolda sürmek değil.. ben mi tamir edecem veririm parasını usta halleder şeklinde olmuyor yani.. olur olur dersen ya abin , kardeşin ustadır yada çok paran vardır 🤣 bu sebeplerden NC750 daha evladır.. hem şehir içide kullanacaksın madem...
  7. Nikkfurie

Niye kulaklarım çınlıyor diyordum sebep buymuş 🤣 hava muhalefetinden bir aydır spor yapamadım 15 kg vermiştim geçen sene , inşallah geri almayız 😬
  8. Nikkfurie

Suzuki Suzuki DL 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eski Foça'ya giderken tepede Tiryaki Kokoreç var Shell in yanında , buranın arka tarafı çadır için harika biryerdir, hersene geçerken bir iki gün kamp atarım.. 4 sene önce kokoreçci görünce durmuştum , işleten üç ortak kadından birinin lastiği patlamış 22 mm anahtar arıyorlardı , benim...
  9. Nikkfurie

Büyük hacim motorlada zaman sıkıntısız yani biryere varma aciliyeti olmadan turlar yaptım ama 80-90-100 gidemedim 🙄 100 le falan yavaş gitmeye çabaladığım çok oldu , 20 dk sonra sıkılıyorum 120 le gidelim derken hadi az daha hızlanalım 140 iyi derken önümüz boşaldı virajda güzelmiş 160-180...
  10. Nikkfurie

Suzuki Suzuki DL 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Seneler evvel köydeki evin mutfak tezgahının altındaki tüpün kemik gibi hortumunu kemirmiş , aylar sonra gittik dedantörü taktık fass diye gaz sesi geliyor , Allah'tan çakmağa basmadık yoksa semaya doğru yükseldiydik 😬 Farenin plastik , kablo , tahta , duvar vs kemirdiği yıllardır bilinen...
  11. Nikkfurie

PCX varyatör bakımı

Havalı tabanca acemi birinin elinde kesin zarar verirde artık elektrikliler var , bunlarında çok güçlü olanlarını dikkatli kullanmak lazım , krank mili yalama olursa ciddi sıkıntı , pratikte zayıf olanlar varyatör kilitleme aparatı kullanmalı zaten 400-500 liraya bulunuyor , tabancanın...
  12. Nikkfurie

250cc scooter tavsiyesi

2025 Joymax de ki blok Joyride daki yeni nesil 300 cc bloğun 250 cc ye düşürülmüş versiyonudur. Son derece teknolojik ve dayanıklı bir blok , dünyada da çok popüler ama TR de Honda , Yamaha gölgesinde kalıyor distribütör , bu sebeple ikinci elde SYM pek popüler değil.. Eğer sürekli iki kişi...
  13. Nikkfurie

PCX varyatör bakımı

Servis sadece varyatör bakımı için mi 8000 TL istiyor ? komple bir bakım yapılacaksa ve yağ , filtre , buji , fren balatası , kayış , baga vs bu fiyata dahil ise normal bir fiyat.. Varyatör bakımı yapmak istiyorsan atla deve değil birkaç video izleyerek yapabilirsin , varyatör kilitleme aparatı...
  14. Nikkfurie

Verge, Elektrikli Motosiklet Oyununu Değiştiriyor

Birkaç tane elektrikli motosiklet videosunda denk geldim sanal egzoz sesi vardı ama elektrikli süpürgeden halliceydi 😬 Bmw nin I8 hibrit spor arabası elektrikle giderken müthiş bir ses üretiyor , arkada tam egzoz susturucusunun içinde devasa bir hoparlör var , ürettiği sesi duyan 12 silindir...
  15. Nikkfurie

Elektrikli motosikletler veya otomobiller ses nedeniyle keyif vermeyeceği düşünülüyor ama kullanınca şaşırabilirsiniz. Evet menzil ve şarj süresi hep soru işareti ve yolculuğun tadını kaçıran detaylar. Amaa o akselerasyonun verdiği keyif bambaşka birşey 😁 Elektrikli otomobil Togg kullandım ...
  16. Nikkfurie

Kimse büyük motora gerek yok yazmadı zaten 😊 ikisininde keyifli yanları var , ben ilk defa tekneye kaldırıp koyuluyor diye sukuterle gittim , Karadeniz turlarında da bol yağmur yediğim için sukuterle gitmeyi seviyorum , gidilmez ölürsün patlarsın diye bir durum yok , trafiği okuyan herkes...
  17. Nikkfurie

Subab ayarı sonrası

subap ayar tutmuyorsa horoz , yada piyano denilen mekanizmada deformasyon vardır , sanayi jargonunda buna çene yapmış denir , ayarlarsın motor bir iki defa ısınıp soğuduğunda yine ses yapar.. dedikleri gibi kendi kendine ayar yapan bir motor yok , başlarından savmak için sallamışlar ☺️
  18. Nikkfurie

Subab ayarı sonrası

servis çalışanlarının en az yarısı senteyi bilmez , sana bunu söyleyende bunlardan biridir 😅
  19. Nikkfurie

Subab ayarı sonrası

nasıl bir teknolojiymiş o öyle 🤔 kendi kendine ayar çeken subap mekanizmasını merak ettim var mı bildiğin bir videolu tanıtım , ben baktım baktım bulamadım..
  20. Nikkfurie

Haklısın , hayat devam ediyor çalışmadanda olmuyor , bende hem ziyaret hem ticaret derler ya hani aşağılara işim gereği gidiyorum , araya da 5-10 gün kamp , motofest sıkıştırıp sezonu kapatıyorum 😊

Yeni mesajlar