Arama sonuçlarınız

1. Nikkfurie

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Bendeki Sym Joyride 300 120 ile giderken düz yolda 7000 devir çeviriyor ve konfor konusunda sınıra yaklaşıyor zira 7000 den sonra hemen hemen tüm motorlarda titreşim ve gürültü yormaya başlar.. 200 cc vitesli bir motor ise min 9000 devir çevirir yani yazdığın gibi 120 ile çok rahat...
  2. Nikkfurie

Selamın Aleyküm ... :)

tekrar hosgelmişsin , Motogp de yarışan tanıdığın kimmiş merak ettim yav 🤔
  3. Nikkfurie

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

NC nin 55 bg lik gücünü yetersiz bulanların yazdıklarını kastediyor olmalı ki bencede yetersiz , 500 km den fazlada kullanmışımdır.. sakin sürünce bendeki 150 cc sukuterde yeterli geliyor ki ben 100+100 iki kişi İstanbul Akçakoca gittim geldim , kendisi 130 kg taşıdığı 200 kg artı 20-30 kg eşya...
  4. Nikkfurie

Zorunlu trafik sigortam ne kadar çıkar ?

sbm.org.tr ye sor en düşük teklif hangi şirketten çıkarsa yaptır , biz nereden bilelim senin vukuatlarını yaşa , başa yediğin nanelere göre değişir fiyat 😁
  5. Nikkfurie

Benimde günlük min 70-80 haftada bir iki 100-150 km yi buluyor , yazın şehirler arası gittiklerimi katmıyorum 😁 az daha zorlasam günlük toplam ortalamam kuryelere yaklaşır hani 🥳 bu yaz uzun yola vurucam kendimi , 2025 de deli gibi çalıştım 2026 da vurucam kırbacı la bidahamı geleceğiz dünyaya...
  6. Nikkfurie

Bütün kuryeler benim kadar yol yapıyormu diye merak ediyorum bazen 🤣 50 km falan sürmeyince sıkılıyorum yav hakkatten terapi gibi geliyor iki tekerle yolda olmak , otomobilde keyifli ama iki saat trafikte dur kalk yapınca daha çok stres yükleniyor , altındaki Ferrari olsa yine bunalırsın 🙄
  7. Nikkfurie

Benim için motosiklet bol güneşli bir hafta sonu binilen hobi aleti olmaktan çıkalı çok oldu 🙂
  8. Nikkfurie

Çıkma yağa para verip motosikletine koyduranıda ilk defa duymuş olduk.. 600-700 daha ver yeni yağ koy birader ne enteresan hesap yav 😀 hani biyerlerde yağ eksilir mecbur koyarsın para bile istemezler o yağa 🙄
  9. Nikkfurie

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Tüm motosikletleri camsız kullanmak ciddi yoruyor artı üstümüz başımız yazın bile leş gibi olur sinek böcek yapışıyor monta rezil bir görüntü , kışı yazmak bile istemiyorum , rüzgar seside kafa şişirir nasıl kullanıyorlar , o eziyeti niye çekiyorlar anlam veremiyorum 🤔 İster sukuter ister...
  10. Nikkfurie

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

Tertemiz motoru zaten o paralara 200-300 K ya vermezler.. 10bin km sorun çıkarmadan binilecek motoru buraya sorman garip değilmi genç adam.. ilanına bakarak bunun garantisini kim verebilir ? servisdeki usta bile üç saat incelese yine garanti veremez.. 20 yaşındasın sana nasihat olsun , yüksek...
  11. Nikkfurie

Motoru alınca kutlamayacakmıyız ? tamam işte şimdiden kutlamada ne içeriz diye konuşuyoruz 🤣
  12. Nikkfurie

Benim favorim her daim kırmızı Tuborg Ekstra'dır da arada farklı tadlar fena olmuyor 😀
  13. Nikkfurie

kazalı motor hurdaları satan yer nerde var istanbul avrupa yakasında ?

Şirinevlerde Kılıç mı Kılıçlı mıydı bir yer vardı , Anadolu da da Tommy nin bahsettiği yer var ikiside baya büyüktü de bu kadar çıkma nerden nasıl gelir soru işareti yinede kimsenin günahına girmeyelim , sigortadan pert kayıtlı motorları söküp satıyorda olabilirler..
  14. Nikkfurie

İstanbul'da hiç denk gelmedim Efes Reserve e , farklı bir aroması vardı çok beğenmiştim geçen sene Alaybey tersanesinin yanındaki karavan parkda 2-3 gün kamp attım o çevredeki Tekeller in hepsinde vardı.. Bu ara Tuborg un çam aromalı %6,5 alkollü Frederick Yakima isimli birası İstanbul'da...
  15. Nikkfurie

Motosiklet önerisi olan var mı ?

Geçenlerde de yazdım dışarıdan malzeme kalitesine bakınca hemşerisi SYM den bile kaliteli görünüyor Kymcolar , satın alıp kullanmadım ama birçok modelini test ettim , sukuter sınıfında kullandığım en konforlu süspansiyonu Kymco larda gördüm.. 2010 larda distribütör (Ferco idi yanlış...
  16. Nikkfurie

Kymco nun İzmir'de ürettiği sukuterde baya güzel ebatlı , dizaynıda fena değil , camlı çantalı satılıyor da taksit durumu , kampanyası varmı güncel bilgim yok..
  17. Nikkfurie

bulursan at çantaya bana gönderme zahmetine girişme sakın , gelince içeriz beraber 😍 İzmir'de sizden iyi olmasın birçok iki teker dostum var , sen , Memcoş ve şimdi ismi aklıma gelmeyen tanışmak istediğim birkaç forumdaş daha var , inşallah bu sezon işleri askıya alıp geçen senenin acısını...
  18. Nikkfurie

130 a 125 cc hatta 200 cc ön arka disk frenli abs li tcs li 12 taksit sıfır SYM alabilirsin , uzun süre kullanmayacaksan seneye değiştiririm dersen pcx , dio ya yönel..
  19. Nikkfurie

bi birayla öpüjem seviyesine gelmeyiz yav 🤣
  20. Nikkfurie

Tamam seni öpmem karşılaşırsak , bi bira ısmarlarım bari buna müsaade et 😁 böyle karda kışda yerde 3-5 cm kar varken sürerim diyenleri çok gördük , öyle düz yolda ayaklar yerde 1. vites kabul olmuyor 😉 kuryeler gibi 40-50 gidip zart diye dönüp hart diye durabileni görmedim , adamlar burdaki...

Yeni mesajlar