Arama sonuçlarınız

1. Nikkfurie

Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

Olm yazmayın şöyle gözlemecilere gitmeye çekiniyorum artık , evin yakınında var mis gibi elde açtıkları yufkayla yapıyorlar , sizin yüzünüzden o lezzetten mahrum kaldım forumdan biri denk gelir foto falan çeker aman Allahım 😂
  2. Nikkfurie

Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

sukuter kullananlara vitesli motorun arka freni bomboş gelir 🙂 Şaftlı 1200 cc GS ile şaftsız 1000 cc Africa aynı kilo üstelik Africa nın deposuda iki litre küçük.. ilan sitesinde 150.000 km yi geçmiş tonla GS var , bu gözlemeciler yakına taşınmazlar mı helak oldular gidip gelmekten 🤣
  3. Nikkfurie

İstanbul ve çevresindekiler için etkinlik hasbihal konusu

5-6 sene öncesine kadar Kasımda bile Antalya'ya giderdim , 24 Kasım da sabah 9 gibi Konyaaltı nda denize girip ayılmış ve İstanbul'a geri dönmüştüm hiç unutmuyorum öğretmenler günüydü 😁 pandemide hımbıllaştık galiba , geçen İzmir'e gelecektim yok soğuktu , çok iş vardı derken bahaneler yola...
  4. Nikkfurie

50ccye kadar motorlar b ehliyet ile kullanılabilirken neden 125cc ve üzeri motorlara ayrıca ehliyet istenmektedir?

Çünkü 50 cc likler 45 km ile sınırlandırılmıştır , aynı motor 125 cc de üretiliyor ortalama 100 km hız yapabilirler..
  5. Nikkfurie

Honda Yıl Sonu İndirimleri

Arkaya üçlü çanta takıp yüklü uzun rotalara çıkılacaksa herhangi bir sukuterden daha mutlu edebilir bu motor , aksi hallerde NX500 yerine 350 Adv gibi sukuterler daha konforlu vede keyifle kullanılabilir.. en mutlu edecek senaryo daha yüksek hacim vitesli ve yanına 125-150 cc ufak sukuterdir ...
  6. Nikkfurie

Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Videoda çok hızlı görünmüyorsun ama 50 mt öncesini göremiyoruz , trafik sigortası karşı tarafın hasarını karşılar , o kadar dert etme cana geleceğine mala gelsin.. motorda abs olmasa kayıp düşer yerde sürüklenirdin büyük ihtimalle sende ve motorunda hasar daha çok olabilirdi..
  7. Nikkfurie

Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Geçmiş olsun birader , bence bir iki hafta motosiklete binme konsantrasyonun çok düşmüş , kendini toparlaman lazım herkesin dönem dönem yaşayabileceği durumlar.. kazada da seni hatalı buldum , araç yola çıkmış durmuş , duran araca gelip çarpmışsın gibi görünüyor , hızlıda değilsin durabilir...
  8. Nikkfurie

Bir fren attim efsane oldu , Toprak sen isine bak

Toprağın motorda Abs yok biri şu hoca efendiye hatırlatsın 😂
  9. Nikkfurie

İzmir Civarı 3gün 3 Geceli Gezi Önerir Misiniz ?

Kusadasından Şirince , Efes , Meryem Ana , Artemis Tapınağı ve daha bir kaç ören yerine gidip gezilebilir , hafta sonu mevsime rağmen Kuşadası hareketlidir , gece klupleri yada sahilde takılabilirsiniz..
  10. Nikkfurie

bu mevsimde Erzurum da motor sürülebilir mi 😬 geceyi hiç sormuyorum gündüz kaç derece.. merak ettim baktım gündüz -4 gece -12 , sümüğümüz donar motorda valla yazarken bi titreme geldi 🥶
  11. Nikkfurie

K.Marmara otobaninda yardiran youtuberlar

ehhh oldu olacak bide Türk kavesi verelim paşamıza 😂
  12. Nikkfurie

İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

Bunlar pisikletmi sürüyor 😁 sinema film afişindeki afilli isimler gibi bu ne yahu takma isim kullanan sanatçılar gibi hepsi , birtek Matej Mohoric ben kendi ismimi kullanırım aga demiş sanki , Zeki Müren in aslında Mesut Bahtiyar olması gibi yani 😂
  13. Nikkfurie

Alırım bir hayırlı olsununuzu .

Hayırlı olsun kazasız belasız , o nasıl koruma demiri öyle yahu kaç tane takoz var orda stunt yapanlarda görüyorum böyle devasa demiri 🤔
  14. Nikkfurie

Fulface kaskı alnına kadar takıp sigara tüttüren , bir yandanda kaskın yanından kulağına soktuğu telefonla konuşurken 6 tane damacana ile viraj dönen kuryede mareşal olsa gerek 😂
  15. Nikkfurie

İzmir Civarı 3gün 3 Geceli Gezi Önerir Misiniz ?

Eskihisardan da Yalova tarafına geçebilirsin , saat , rezervasyon yok 7/24 feribot hareket ediyor ve gidiş dönüş 480 tl , Pendik ve Yenikapı rezervasyonlu ve 1600 tl Bence direk Kuşadası'na git bir otele yerleş , etrafında o kadar çok gidilecek yer varki hangisini yazsam bilemedim , haritaları...
  16. Nikkfurie

Caddebostan'a paten kaymaya gidiyorum güzel havalarda iş güç yoksa aylaksam haftada iki üç gün ordayımdır 😁 bahsettiğin kafenin önünde hala en az 10 motor olur , hafta sonu 50.. park etmiş motorları fuardaymış gibi inceleyen yeni başlayanların favori mekanı ☺️ 1766010406 Buna denk geldim...
  17. Nikkfurie

Beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz kitaplar

Yıllar önce Sofi'nin Dünyası'nı okumuştum , son okuduğum kitapdı 😬 sürükleyici bir konusu vardı..
  18. Nikkfurie

Yol eğitimlerinde benzinini doldurtan , yediği yemeği ödettiren tipler vardı bir dönem 😡

Yeni mesajlar