Arama sonuçlarınız

1. T

Çalınmaya karşı Nasıl önlem alınır

Merhaba abilerim her gün işe gidip gelmek için motorsikletimi metrobüs durağının merdiven altına kilitliyorum ama çalınacak diye korkuyorum artık bırakmıyorum Oray'a vatandasın birinin bisikleti bile çalındı gerisini siz düşünün, Nasıl bi kilit almalıyım yada farklı bi öneriniz varmı alarmlar...
  2. T

Tvs Apache 150 yağ değişimi ve bakım

Merhaba abilerim motorumun ilk 500 bakımı için servise gidicem netten öneriler üstüne motul 7100 10-40 yağ aldım iyimi ettim kötümü bilemedim, ayrıca motora evde ne gibi bakımlar yapabilirim kendi çapımda örnek zincir yağlama gibi
  3. T

Tvs Apache Gidon sorunu acil yardım

Sa abilerim sıfır aldığım Apache 150 lik motosikletimin gidonu ellerimi bırakınca sağa doğru çekme yapıyor servise gittim motobest bayrampasaya usta sorun olmadığını söyledi ısrar edince salma yapıyo o kadar olur dedi her motor yapar dedi, ben sıfır ürün aldım böyle bişe hiçbir motorda olamaz...
  4. T

Branda önerisi

Selam abiler aranıza yeni katıldım, apache 150 rtr motorsiklet aldım, 1500 km de su anda rodaj döneminde 5,6 kez 100 ü gectim bi zararı olurmu ve kaliteli bi branda tavsiye edin lütfen.

Yeni mesajlar