Arama sonuçlarınız

1. F54

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

bundan sonraki video TÜRK'çe bende abone olur ve beğenirim
  2. F54

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

BEN çok fazla motor kullanmadım ama kullandıklarımı çok uzun süre kullandım test ettiklerimi de çok uzun test ettim eğer 650 cc birşey alacak olursam ve sportif sürüş seviyorsam tracer 7 biraz daha üstüruplu olsun dersen vstorm 650 bunu uzun süre test ettim arkadaşım sana küçük gelir dediği için...
  3. F54

Motosiklet ile BALTIK Turu

kazasız belasız geziler diliyorum
  4. F54

2016-2019 arası Africa Twin alırken nelere dikkat etmek gerekiyor ? Bütçe 500k

2016 ile 2019 model afrika arasında çok büyük farklar var egzoz farklı gaz teli farklı ekran farklı akü farklı yani 2016-2017 aynı 2018 -2019 aynı yani çok fark var yani iyileştirme bakımından dct için birşey diyemem ama akü zayıfladığı zaman vites atmıyor sonuçta motor çalışmıyor 2017 model...
  5. F54

Diziler, filmler ve Triumph

ben deneme sürüşünde hem tiger 800 hem 1200 kullandım güzel motorlar gaz tepkileri yumuşak parça kalitesi boyaları renkleri vs japonlardan güzel
  6. F54

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

süper gezi olmuş bravo motorlar şekil önümden çekil
  7. F54

Park cezası

zabıtalar cücük kadar motora kaldırım işgalinden ceza yazacağına gelip sakarya'daki kaldırım işgal eden merkezdeki esnaflara çay ocaklarına cafe^lere işgaliye cezası yazsınlar
  8. F54

Motosiklet servisi açmak

okul okurken neden işe daha erken girmiyorsun ki neyi bekliyorsun neyi? bence imkan varsa en kısa zamanda birşeyler yapmaya başla evet okumak diplomalı usta olmak büyük avantaj ama bu iş için tecrübe de önemli bir unsur hem okuyup hem çalışabilirsin evet biraz yorucu olur ama o yapacağın...
  9. F54

Sport Touring motor tavsiyesi

v storm 800 de al hem modelli hem az km seçeneklerin içinde en mantıklısı
  10. F54

Şıpıdık terlikle motosiklet lastiği değişimi

bu taktiği daha önce gs lastiği değiştiren bir dayı dan görmüştüm eli anahtar tutan herkes yapabilir bence kolay gözüküyor denemek lazım en azından jantın şakülü kayma durumu yok
  11. F54

Aileme Söylemeden Motor Aldım Sizce Ne Yapmalıyım

trafik kurallarına harfiyen uy dikkat et ailene de kızma onlarda senin iyiliğini düşünüyorlar dikkatli şekilde sürmeye devam et
  12. F54

Motosiklet için far önerisi

aliexpress alışverişi açıkken millet çok güzel yuvarlak led farlar alıp ayaklarını uydurup takıyordu böyle birşeyler de araştırabilirsin halojen devri bitti kendini önünü zor gösteriyor
  13. F54

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

km düşürme olayı hariç satış yapıldıktan sonra açılan dava dan bir halt çıkmaz ben aracı sağlam bir şekilde teslim aldım diye imza atılıyor noter kağıdında eline alıp bir okusun isterse
  14. F54

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

zincir ayarı çok basit bir olay orta ayak varsa orta ayağa alın eğer doğru takıldıysa somun sağ tarafta kalacak yıldız anahtarı takın somun alt öne doğru sökülecek gevşetin sonra zincir ayar civatalarını gevşetip her iki tarafı da aynı izaya alın umarım zincir ayar çizgileri vardır arka...
  15. F54

Crf 250L kuyruk şasesi kırıldı

yerinden sökmeden kaynak yapılırsa o yakındaki kablolar tutuşabilir o yüzden sökülse iyi olur hem o kabloların olduğu iç kısımdan da destek saç koyulur daha iyi olur
  16. F54

R1150 R Custom Motor Hakkında

abs çalışmayan motor muayene de sıkıntı olmaz kimse ekranda olan arıza ışıklarına bakmıyor ki fren e basınca lamba yanıyor mu fren tutuyor mu ona bakıyorlar hatta tekeri kaydır diyorlar fren yaparken abs devreye giriyor neden kaymıyor diyorlar yani çok teknik bilgi sahibi değiller yani
  17. F54

Crf 250L kuyruk şasesi kırıldı

ben bildim bileli crf 250 de bu problem var hiç topcase takmayanın bile başına geliyor iyi bir kaynak ustası bunu tamir eder yandan alttan destekli bir şekilde fakat o parçanın motorda sökülüp öyle ustaya götürmek gerekir
  18. F54

Bu parçanın adı ne?

e başka 3 tane açıkta hortum var zaten aşşağıda o yüzden bunu tıkamaları bence garip
  19. F54

Honda Honda CRF 1000L Africa Twin Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı Başlığı

hafta sonu bolu da bir arkadaşın yayla evine gittik hava 29.5.2026 da yağmur ile güne uyandık gayet keyifli 2 gün geçirdik her ne kadar afrika ya binsekte gs çi arkadaşlarla kampa gideriz severiz kendilerini gri motor daha önce gürcistan da gezdiğimiz arkadaşın eski motoru sattığı arkadaşta...
  20. F54

Bu parçanın adı ne?

benim anlamadığım o borunun ucunda neden tıpa var ? tahliye borusu ama uçu kapalı onun içince biriken yağ neden zamanla tahliye edilmesi yerine birikiyor afrika twin de de o boru tıpalı bir şekilde var senede bir defa açar boşaltırım

Yeni mesajlar