Arama sonuçlarınız

1. F54

Honda NX500 izlenimlerim

biz her yere giriyoruz motor öyle de 100 sene yaşıyor araziye girince yaşamayan motoru paylaşmış işte arkadaş karter koruması delinen motor cf moto suzuki değil
  2. F54

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

abi selamlar hocamız senin kulaklarını çok çınlattı güzel künefe yapar dedi
  3. F54

Honda parça fiyatları

bu ne böyle afrika twin zincir dişli set bile bu fiyata değil dışarda cb nin tel maşa zinciri olsa olsa 1000 tl dir ne yapıp edip servis açmak lazım en kısa yoldan parayı bulmak için
  4. F54

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

ben akademi açmayı planlıyorum o kadar çok öğrendik sen düşün
  5. F54

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

PENİSİ küçük olanların uydurduğu boyu değil işlevi safsatası şuraya 2 kelime yazmak isterdim ama genele hitap eden bir konu olmayacak biri gelip okur vs ayıp olur
  6. F54

Virajda ön fren (ABS)

bak belki de diyorsun yani garantisi yok (evet ben bundan bahsediyorum ) hız sınırları dahilinde gitseydi de kaza yapardı görüş var mıydı bilmiyoruz ki sanki sınırlara riayet edip hiç kaza yapan yok
  7. F54

50 CC motosikletleri 135 CC’ye çıkaran çete çökertildi

kanka sakarya da içeri alınanlar bu sefer gariba değil :ROFLMAO: bu mağaza sahiplerini satış temsilcilerini almışlar içeriye 50 cc yi 80 100 cc e çevirmek suç değil suç olan sıfır km iken satıcının bunu revize edip satmasıymış yoksa bireysel binici 50 aldı galeri den çıkartı gidip ustasına kit...
  8. F54

Tavsiye istiyorum Zincir yağı ve arka sehpa

ya kardeşim parayı yoldan ı topluyorsunuz ? zincir yağına bu kadar para verilir mi 4 tüp yağ alacağına git 10000 de bir zincir değiştir daha zahmetsiz ve ucuz olur hiç yağlamasan bile zincir 10000 km gider zaten
  9. F54

En Sorunsuz KTM modeli

buldunuz mu abi en sorunsuz ktm'i
  10. F54

abi ben seni dikiz aynasında görünce zaten otomatik olarak sağa çekerim hiçbirşey olmasa bile kesin birşey olur :D
  11. F54

En Sorunsuz KTM modeli

benim 2 arkadaşım sakarya dan kalkıp bu adama bakıma gidiyor en büyük'mü bilmiyorum ama çok büyük usta hem dürüst fiyatları uygun
  12. F54

Honda NX500 izlenimlerim

işte cf moto'yu adam yerine koyup bu markalar aksesuar bile tasarlayıp üretmekle uğraşmıyorlar biz millete bu motora vereceğin parayla git v strom 650 dediğimiz için kötü oluyoruz
  13. F54

50 cc 100 cc kullanan adamın neyine saygı duyacağım yaa selam bile vermem
  14. F54

Honda NX500 izlenimlerim

milletin o beğenmeyip burun kıvırdığı v storm 650 ile arkadaşım toprağın içinden kayayı çıkaracak şekilde vurdu altını karter koruma bile delinmedi 2. ve vurduğunda bu sefer kaya daha büyüktü arkadaş motorun üstünden uçtu o zaman da orta ayağı yamultmuş tur boyunca açamadık
  15. F54

Virajda ön fren (ABS)

teorikte sistem mantıklı gibi yazılır çizilir anlatılır ama trafik yol iklim veya diğer şartlar sisteme göre çalışmaz çünkü onlarında bir sistemi var sistem dediğin hangi sistem ? 50 tane sistem var hangisini doğru kabul edelim trafikte kimse 2 saniye sonra ne olacağını bilemiyor çoğu zaman...
  16. F54

Beyler bu fiyat normal mi?

@Ahmet d bu işlerde el becerin varsa ilk defa yapacaksan darbeli somun sıkma makinası ile bu işleri yapma daha büyük masraflar açarsın başına
  17. F54

Virajda ön fren (ABS)

viraj abs sini soruyorum bana diyor ki duracağın hızda gidersen sıkıntı olmaz he gülüm he ben bu konuyu bilmiyorum diyemiyor videolardan izliyor ya burada ben olsam kurtarırdım düşmezdim/kaza yapmazdım diyor yani o anda o durumu yaşayan sürücü de belki videosunu izlese oda aa burda düşülür mü...
  18. F54

@Okan Sinan Ocan hocamız sana sadece güvenli sürüşü değil kapak takmayı da öğretmiş kral ya;) ses taa buraya kadar geldi :ROFLMAO:
  19. F54

SOĞUK RÜZGARDAN Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz?

scooter kullanıyoruz ön cam ve diz örtüsü taktığımız zaman ev rahatlığında bir sürüş oluyor
  20. F54

bu bakım masrafları evet pahalı ama senin motoruna yapılan bakım bence extra gereksiz 3 tane balata sprey i en basiti nereye sıkacak bu kadar spreyi 1lt benzin fazlasıyla yetiyor bu işe 20000 binde ne baga biter ne kayış nede rulmanlar bozulur eğer tekeri elinle çevirdiğinde uğultu yoksa masura...

Yeni mesajlar