Arama sonuçlarınız

1. initial-D

Motosiklet Çantası ve muayene

Ben çantayı söktüm, demiri duruyordu tabi, hafif kusur bile yazılmadı.2-3 hafta önce
  2. initial-D

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

İzmirdeki yetkili suzuki servislerinden biri de amortisör keçesini verebiliriz ama onu değiştirebilecek usta yok bizde demişti 2 sene önce:)
  3. initial-D

Motor seçmeye yardım

K1600 gt Oldukça rahat, ama çok ağır olan günümüz otomobilleri gibi konforlu olması için o sert amortisörle şasi arasında ciddi bir mühendislik var havası hissettiriyor. Frenleri güzel Sesi harika Donanım güzel Road modunda dynamik moduna göre daha iyi viraj yaptım ben nedense. Ön çok...
  4. initial-D

Başınıza gelen en tuhaf hırsızlık nedir

Otel işletiyorum Bardak,küllük,kumanda,havlu,yastık zaten sıklıkla çalınan şeyler ama odadaki perdeleri çalmıştı biri,bir de halıyı çalan vardı
  5. initial-D

Yamahada parca değişimi şaseye işliyor mu ?

Hepsinde işleniyor. Benim sanayide gittiğim özel servis ustası bile hangi km de ne takmışım herşeyi işliyor.servis faturasız parça çıkaramaz, faturayı da keserken neye istinaden kestiğini belirtiyor.kayıtlarında da bu parça hangi şasiye gittiyse onu yazıyor, plaka veya sahip değişken olduğu için.
  6. initial-D

Kawasaki kawasaki ZZR 1400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

1750570034 Solda debriyaj hidroliği yeni, sağda fren hidroliği eski.Aradaki fark, değişim için çok geç kaldığımın göstergesi
  7. initial-D

Rosso Corsa 2'den Metzeler M9 RR Tecrübelerim

Hangi motosiklette denediğinizi de yazsanız iyi olur referans açısından
  8. initial-D

Piyasası olmayan motosikleti ikinci el olarak almak?

İhtiyac değil, keyif için biniyorum, bu sebeple piyasasını umursamıyorum
  9. initial-D

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Önceki bazı mesajlarda da yazıldığı gibi, ben bi tık daha sert yayla başka bir naked düşünemezken, bu haliyle de hayatının motoru olabilir bazılarının. Hacimli güçlü pahalı motorlarda eleştiriye açık durumlar ve kişiye uygunluk azalıyor çünkü kimse hakkıyla kullanamıyor. Ama daha düşük hacimde...
  10. initial-D

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ön taraf virajda gaz açmalarda biraz fazla hafif hissettirdi bana.ilk mesajlarda "virajda gaz açınca çizgi bulmaya çalışıyor" diyen arkadaşın ne demek istediğini daha iyi anladım kullanınca ama yapısı bu motorun. Şehiriçinde yaramazlığa gelir, güçlü, düşük viteslerde ilk gazda iyi patlıyor...
  11. initial-D

Ruhum Supersport Diyor, Hanım Touring - (600RR içerir)

Z100sx, Gsx1000gt gibi modellere bakın. Ben eşimle binmek için fjr kullanıyorum,çok mutluyuz ikimizde 1749845667 Ha bir de eklemeden geçmeyeyim.artçı ve cbr aynı cümlede geçiyosa, o cümlenin öznesi 1100XX'tir :)
  12. initial-D

Toprak RAZGATLIOĞLU Resmî Olarak MotoGP'de !

Pramac ile anlaştı gözüküyor ama Toprak kendi ağzından şöyle diyor. "2026 performansıma göre 2027 için istersem fabrika Yamaha ya geçebilirim. Ben şuan Yamaha fabrika pilotuyum." Hangi Yamaha takımında yarışırsa yarışsın fabrika takımı motosikletini kullanacak ve 2027 için Yamaha da kontratı...
  13. initial-D

Kawasaki ZX6R Geri Çağırma (2024-2025)

10.000 km üstü olayı garip, bu km ye kadar bozulmadıysa bozulmaz artık mı deniliyor😄
  14. initial-D

motomax indirimi hakkinda

29 unda verdim siparişi, 4ünde geldi.tek sorun kargo poşeti ile geldi aldığım eldiven, kutulanmasını beklerdim ama muhtemelen yoğunluktan özensiz davrandılar bir tık. Fatura korkusu olmasın kimsenin, internetten kart veya havale ile alışveriş olduğu için fatura kesmek zorundalar zaten, herkesin...
  15. initial-D

2025 BMW S1000RR mı Ducati Panigale V4 mü?

Hayırlı olsun Üstüne oturduğumda bana 2006 ZX10 u hatırlattı oturuş pozisyonu.Yolda da rahattır diye düşünüyorum.
  16. initial-D

2 parmak ı 4 parmakmı son nokta

İstemsiz bir şekilde fren tek,debriyaj 4 parmak
  17. initial-D

sıfır ayarında mı yoksa temiz kullanılmış eski model mi?

İki adet 19 yaşında japon 4 silindirim var Düşünüyorum, sahibi olduğum en genç 4 silindir de 9 yaşındaymış.
  18. initial-D

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

Yamaha servisinde yaptırmadım
  19. initial-D

Desmo gibi motorun makine aksamının bakımı daha pahalı olur tabi normal olarak :) 20.000 civarı tuttu.
  20. initial-D

Kaçırılmış birşey yok, motorlar hala yürüyor, alınıyor,satılıyor,biniliyor :)

Yeni mesajlar