Arama sonuçlarınız

1. xRedian

Kaza yapsanız burda başlık açar mıydınız ?

Kaza yaptım ve forumda paylaştım. Sebep: Ortalık karışıktı mevzuatlar ve kaza durumu hakkında bilgi aradım. Hiç de çekinmem. Olan olmuş, can bedende oldukça da ders niteliğinde yeni başlayanlara faydamız olsun. Onlar aynı hataya düşmesin. Hobi niyetine kaza yapanlara söyleyecek çok şey var...
  2. xRedian

Yan Çanta Demiri Olmadan Yan Çanta

Hocam d250 modelinde evrak kuryeliği yapan bir anlatmıştı. Zamanında kendisi de aynı yoldan direk bağlantı ile, demir olmadan yapmış, tümsek/çukur gibi yerlerde kendini savuruyormuş. Bu sebeple demir taktırmış sabitleme için. Açıkçası riske atma derim. Sök-tak modelli bir demir yaptırman daha...
  3. xRedian

Kaza Tespit Tutanağı içeriği Hak.

Kesinlikle öyle. Ben de "ulan verdik ama boşuna mı ödedik" diye iç çekiyordum. Ta ki başım yanana kadar. Allah beterinden korusun, gerçekten kasko hayat kurtarıyor. %100 kusurda bile senin can simidin oluyor. Okuyan kim varsa dikkate alsın. KASKO YAPTIRIN!
  4. xRedian

Önemli Bilgilendirme: sigortacılarla görüştüm aldığım cevabı aşağıda yazıyorum. Başka arkadaşların umarım işine yarar. Kaza Bedeliyeye bağlı çöp kamyonu ile motosiklet arasında oluyor. Kusur oranı motosiklette. Çarpma anında aracın korkuluğu karılıyor ancak çalışırında bir sorun olmadığı için...
  5. xRedian

Merhaba Dostlar, Dün forumda kaza için konu açmıştım, bugün de e-devlette (trafik polisi tuttu) KTT çıktı ve kafama çok büyük bir nokta takıldı. ARAÇLAR HARİCİ HASAR GÖREN UNSUR/EŞYA VARSA : demir bariyer / KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜRÜCÜ KURAL İHLALİ: 54/1-a olarak sadece benim tarafa...
  6. xRedian

Kaza Yaptım ve Ne olacağını bilmiyorum. Bilgi arıyorum.

Evet, Aralık 2024 tarihinde bayiden sıfır alındı. Kasko da Mart 2025 tarihinde oluşturuldu ve birçok nokta Rayiç Bedel ibaresiyle sabitlenmiş. Bedel miktarı olarak 244.000 yazılmış. Senesi dolmadığı için market piyasası ve muadil kategori olarak 280.000 altında eş değer bir model yok. Olanlar da...
  7. xRedian

Siteyi aradım ama bir şey bulamadım. Detaylı arayacağım vaktim olduğunda. Durum şu: Satın alım 235.000 - Kasko Poliçe Rayiç Bedeli 244.000 Anlık Piyasa Fiyatı: 280.000 - İkinci El fiyatı 235.000 ila 250.000 aralığında Ek aksesuar yok olarak işaretli. Ancak fabrikasyon çantaları bulunmakta...
  8. xRedian

Detaylı açıklama için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi sadece kaynaklık bir durum. Arka teker ve ön teker arasındaki koruma demirinin arka ayağı koparak sarktı. Kaynak ile kesin çözümü var. En fazla diş için pençe atılır. Polis tarafının tarafsız olmasını temenni ediyorum. Doğrudan görüşmek...
  9. xRedian

Çok büyük ihtimal %100 kusur bana yazılacak. Mevzuata göre benim orada olmamam gerekiyordu. Burada en büyük sorun trafik polisinin nasıl zapt tuttuğu. Çünkü ne yazdı bilmiyorum. 1751871406 Tek temennim de o zaten. Malı getiririz ama can şükür ki sağlam kaldı. 1751871528 Biraz önce Kasko'yu...
  10. xRedian

Tazminat gibi işlere girmeyeceğim. Devlet tarafı veya mahkemelerle uğraşacak durumda değilim. Kasko ile tamir yönüne gideceğim. Ki, gördüğüm kadarıyla motorun şase dahil arka aksam komple dağıldı. Jant koptu, teker yamuldu, bağlantılar dahil bütün devreler parçalandı. Muhtemel pert bile...
  11. xRedian

Merhaba Dostlar, Bu gün akşam üzeri kemerburgaz otobanı hasdal ile bağlayan yolda bir kaza yaptım. Galatasaray spor tesisinin karşı yolunda. Bağlantı yolunun çıkışına doğru Belediye Çöp Kamyonu sol açıktan giderken sağında kalan geniş boşluktan geçeyim dedim. Arka tekerin olduğu yere kadar...
  12. xRedian

HGS Başvuru, Başvuru Ücreti ve Geçiş Sistemi Hak.

Çok teşekkür ettim. Sanırım çıkartmama gerek olmayacak. Ayda yılda bir giderim gibi. Garanti için uygulamadan aradım hgs diye bir yer var boş vaktim olduğunda kontrol edeceğim.
  13. xRedian

Anladım. Teşekkürler. Banka sistemini bir kontrol edeyim. Zaten kaldırsınlar, o ne teksas kasabası gibi... 1751452615 Gitme imkanım olmuyor. Yakın çevremde ptt yok ve çalışma saatlerim açılış kapanışa uymuyor. Cevap için teşekkürler.
  14. xRedian

Merhaba Dostlar. HGS/OGS sistemlerine hiç ihtiyacım olmadığı için başvuru yapmadım ve sahip olmadım. Bu nedenle ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü genelde ücretsiz yollar ve gişesiz bölgelerde kullandım motoru. Öncelikle HGS başvurularını herhangi bir yere gitmeden yapabilir miyim? Bunun bir...
  15. xRedian

Motosikletlerin km bilgileri ne kadar doğru?

Senin söylediğin hata payı. Hepsinde olacak diye bir kaide yok. Yüksek kalibre motorlarda genelde bu yok denecek kadar az oluyor. Fizik olayına gelirsek: Zaman=(Hız/mesafe(km)).%hata payı ile orantılı. (Sayısalcılar sövmesin. Temel matematik hesabı yaptım. İntegral hesabı yapacak halim...
  16. xRedian

Artçı problemi

Allah bağışlasın. Çocuğu riske atma. :) Kolu kırılsa bile için yanmayacak bir arkadaşın varsa pratiği onunla yap. :D Ben öyle yaptım. Çok işe yaradı. Kendine motor aldı sayemde. :D
  17. xRedian

Dostum İsmail in Bmw 1300 GS ile imtihanı

BMW bile bu şekildeyse biz ölelim. Disiplin işini kanun yapmış marka kullanıcısını bu hallere düşürmüşse yazıtlar olsun. Umarım hızlıca görür ve ilgilenirler. Çok geçmiş olsun.
  18. xRedian

Artçı problemi

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. Artçı her zaman sorundur, ancak üstesinden gelinebilir. İnternette artçı için sürüş dinamiği eğitimleri bulunmakta. Ancak bireysel tecrübe olmadan sorun yaşarsın. Üstteki üstatların dedikleri tamamen doğru, hepsini okumanı öneririm. Daha sonra videolar...
  19. xRedian

Garantili Motor Arızalarında Değişim Süreci Hk.

Bilgilendirme için teşekkürler. Okudum, aydınlandım. En azından benim elimdeki sözde garanti belgesinden daha açıklayıcı. :) Tekrar teşekkürler. 1750423404 Servislerde kayıt altına alındı ve elimdeki servis takip çizelgelerine imzalarını almıştım. Yakın zamanda servise gidip basılı belge almak...
  20. xRedian

Garantili Motor Arızalarında Değişim Süreci Hk.

Anladım, yalnız (örnek) elektronik bir alet aldığımızda garanti süresince illa bakımı ve değişimi yapılıyor ya. Servis süreleri falan oluyor. Bu süreler motorlar için yok mudur? Varsa kaç iş günüdür. Bu sürenin aşımı halinde hiç mi hak talebinde bulunamam? Cehaletimi mazur görün, yasal...

Yeni mesajlar