Arama sonuçlarınız

1. Mamba09

Amortisör yağının önemi

yıllardır motosiklet alıp, satarım; ne zaman ön amortisör yağını değiştireyim desem içinden berbat bir yağ çıkıyor. kimse motosiklette ön amortisörün öneminin farkında değil. bu yüzden bir bilgilendirme yapmak lazım. amortisör yağınıza ne oluyor ? kapalı devre bir sistemin içerisindeki yağa ne...
  2. Mamba09

Kawasaki Versys 650 İncelemesi

Hoş makina. :)
  3. Mamba09

Honda CBR 650F İncelemesi

İncelemeye çalıştık.
  4. Mamba09

R1200GS Adventure İncelemesi

İncelemeye çalıştık.:)
  5. Mamba09

Yamaha Tracer 700 İncelemesi

6. Mamba09

BMW F800GT İnceleme

7. Mamba09

Triumph Tiger 800 İncelemesi

8. Mamba09

R25 İncelemesi

Biraz inceledim...
  9. Mamba09

Motosikletle Rusya’ya!

Merhaba! Geçen sene motosikletle Balkanları gezmiştim. Yarın sabah Aydın’dan yola çıkıp Rusya St Petersburg’a gidiyorum. 3-4 hafta sürecek bu serüveni takip etmek isteyen arkadaşlar için instagramda ufak ufak paylaşımlar yapacağım. Instagram adresim: batuhanemir
  10. Mamba09

Motosiklet Led Far tavsiyesi

Merhaba, Led farlarla ilgili hiç bilgim yok. Kaliteli uzun ömürlü, şimşek etkisi yapan far kovanını eritmeyecek vs. bir ürün almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Ducati scrambler’a takacağım.
  11. Mamba09

Hasar kayıtlı algısı

Bir kaç defa denk geldiğim bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. bi motosiklet alacağınız da “hasar kaydı var” lafını duyunca o motosikletten uzaklaşıp, “hasar kaydı yok” diyince almaya giden tiplerden misiniz? Hadi gelin işin başka kısmına bakalım. Yıllardır motosiklet biniyorum haliyle...
  12. Mamba09

Satılık 2008 R1200GS Adventure

Link : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-r1200gs-adventure-627413111/detay
  13. Mamba09

(2018) Çekme belgeli motosikleti trafiğe sokmak

Yıllardır kullanılmayan bebek gibi, ikinci sahibinden, 36 binde 2008 r1200gs ADV bulunca, hemen Ducati Multistradamı satıp GS’i almıştım. Fakat GS’in sahibi motosikleti yıllardır kullanmadığı için ve gereksiz vergi ödememek için motosikleti trafikten çekmişti. Ve bana da “çekme belgeli” olarak...
  14. Mamba09

Satılık Arai Ducati Kask

Multistrada alırken bu kaskı da Temmuz 2018’de satın almıştım. Motosikletimi Eylül’de sattığımdan dolayı kullanmıyorum ve BMW’ye geçtiğimden dolayı kullanamayacağım. Kask sadece uzun yolda ve toplamda 5-6 bin kilometre kullanıldı. Kaskın üzerinde intercom var, onunla beraber teslim edeceğim...
  15. Mamba09

Şiddetli fırtına

Pazar günü Aydın’ı da etkileyecek olan ve sert rüzgarlar içeren hava olayı için, motosikletini koyacak yeri olmayanlar, benim garajıma motosikletini koyabilirler. Aydın ve Kuşadası için yardımcı olabilirim...
  16. Mamba09

Noter nedir?

halk arasında hakkında bir çok yanlış kanı olan bir meslek grubu olan noterlik vazifesini yürüten kimselere verilen ünvan. bu yanlış kanıların çoğu, noterliklerin diğer devlet dairelerine göre bazı farkları olmalarından kaynaklanıyor. mesela daha küçük bir ofiste olmaları ve nispeten esnaf gibi...
  17. Mamba09

Alpinestars Cafe Racer Deri Mont

Merhaba arkadaşlar, montumu satıyorum. Sahibinden.com ilanı için: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-alpinestars-cafe-racer-deri-mont-579733082/detay/ ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki...
  18. Mamba09

Alpinestars Cafe Racer mont

Merhaba arkadaşlar, montumu satıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-alpinestars-cafe-racer-deri-mont-579733082/detay/
  19. Mamba09

9700 Km, 52 Gün, Avrupa ve Balkanlar

Merhaba, İki ay önce "Avrupa gezisine başladım!" başlıklı konu açmıştım, yurtdışına çıkarken... Şimdi döndüm ve sizlere uzun uzun bu geziden bahsedeyim. Ben Batuhan, 26 Nisan 1995 Aydın/Nazilli doğumlu bir egeliyim. Yola çıkarken 22 yaşındaydım, döndüğümde 23 yaşına girdim. Herkesin vardır...
  20. Mamba09

Avrupa gezisine başladım! :)

Arkadaşlar merhaba. motosikletim ile avrupaya görmek/gezmek için gidiyorum. Gittiğim ulkelerde en az 2-3 hafta kalıcam detaylı gezicem yani :) bu serüvenimi takip etmek isteyen olursa diye buraya konu açıyorum. instagram: batuhanemir Şuan da Aydın’dan Çanakkale’ye geldim. Bugün yunanistan’a...

Yeni mesajlar