Arama sonuçlarınız

1. domdom41

xmax değer kaybım ne kadar olur?

2500 km'de olan xmax techmax 2024 model motorum geçen hafta motorundan gelen garip ses üzerine serviste şuanda. :( Ve motor açılacak parçalar vs değişecek denildi. Açıkcası yamaha gibi bir markada başıma böyle bir olay geldiği için midem bulandı ve motorum servisten çıktıktan sonra direkt...
  2. domdom41

300k max motosiklet önerisi

Dominar 400 der geçerim. 1 sene bindim taş gibi motor sadece yüksek devirlerde biraz titriyor tek silindir olduğu için. Bana hiç problem yaratmadı. Yedek parçası da uygun.
  3. domdom41

Xmax motordan gelen ses

Bende öyle düşündüm abi 5 dakika daha devam etseydim belki kazaya karışacaktım. Hayırlısı buymuş demek ki, sağlık olsun...
  4. domdom41

Xmax motordan gelen ses

Durum güncelleme; Yamaha bayisinde usta marşa basar basmaz motoru kapatıp, motor inecek dedi. Ve aynı sorundan dün bir tane daha aynı model geldiğini belirtti. Muhtemelen komple revizyon görecek. Çok üzücü durum satarken zarar etmeyeyim diye cf ve bajaj yerine yamaha aldım. 2500 km'de motor en...
  5. domdom41

Xmax motordan gelen ses

@Nikkfurie vallahi kafamız ağrımasın diye yamaha aldık ağabey :eek: bajaj bana mısın demiyordu ahı kaldı bende dominarımın :censored:
  6. domdom41

Xmax motordan gelen ses

Motoru çekici ile garaja aldım. Cumartesi sabahına servis randevusu oluşturdum. Hayır çok enteresan senelerce bajaj kullandım 1 kere yolda kalmadım. Başım ağrımasın diye Yamaha aldık sıfır motor bizi yolda bırakıyor şaka gibi. Garantisi var bakalım süreç nasıl işleyecek... 1761798089 Videoya da...
  7. domdom41

Xmax motordan gelen ses

Normal yolumda gidiyodum motor stop etti. Sonra biraz bekledim çalıştırdım motordan sanki bişey vuruyormuş gibi tak tak tak ses geliyor gaz verince de aynı ses geliyor ama gaz yemesinde sorun yok. Servise götüreceğim de eve böyle gitsem sorun olur mu bilemiyorum. Ne sesi olabilir nelere...
  8. domdom41

XMAX 250 Tech Max vs Forza 250 Karşılaştırması

iki motorda gerçekten çok güzel fakat keşke bu fiyatlarda olmasa... teşekkür ederim
  9. domdom41

XMAX 250 Tech Max vs Forza 250 Karşılaştırması

Arkadaşlar selam, son zamanlarda touring/naked motorumu satmam ile birlikte motor arayışına girmiştim. Bu arayışta en çok bu ikili arasında kararsız kaldım ve yaşım (25) gereği daha sportif olması açısından XMAX'i tercih ettim. Bu konuyu açmamda ki sebep benim gibi kararsız kalan arkadaşlara bu...
  10. domdom41

Çok kararsızım motor tercihi yardımmmmm

Çok teşekkürler, Allah en iyilerini sizlere versin inşallah hepimize kazasız belasız sürüşler olsun
  11. domdom41

xmax 250 tech max mat siyah aldım umarım pişman olmam haydi bismillah
  12. domdom41

@Psyduck hocam 2.el almaktan da çekiniyorum sorun çıkabilir diye
  13. domdom41

xmax birde çok ince geldi gözüme. forza daha yapılı duruyor gibi birde fiyatının 50 60 bin ucuz olması da ayrı cezbetti hocam @maximusti
  14. domdom41

Evet arkadaşlar günlük yaşantımı ve ihtiyaçlarımı düşününce r25 ve mt25'in karşılayamadığını gördüm. xmax tech max 250 veya forza 250 arasında kaldım. forzaya gidip gelmemin sebebi çanta ile gelmesi sele altı büyük olması daha büyük durması xmax ise yakışıklı duruyor ikisi arasında hangisini...
  15. domdom41

Planım şu, hafta içi işe gidip gelmek git gel 15-20 km. Akşamları spora git gel sonrası yatış. Yani ihtiyaç dışı çok kullanmadan sadece işimi göreceğim daha sonrasında da satmak istediğimde kolayca satabileceğim bir motor olsun istiyorum. Az önce bi tane xmax 300 tech max gördüm 24 model 9 bin...
  16. domdom41

michelin pilot street

Lastik eski tarihliyse kauçuk yapısı sertleşir ve çatlamaya başlar diye biliyorum.
  17. domdom41

Arkadaşlar selam, motor serüvenime yaklaşık 10 ay önce dominar 400 ile başladım. Bu güne kadar bu süreçte hiç zorlanmadan kolayca öğrendim hiçbir sorun da yaşamadım çok şükür. Dominar 400'ü sattım, satma sebebim ise sürekli titreşim hissetmem motorun 2. el piyasası çok kötü olması, sürekli...

Yeni mesajlar