Arama sonuçlarınız

1. DPFTA

zincir için uygun yağlama nasıl olmalı

Bir kere tam bi temizle, o görüntü kalsın aklında. Sonra iyice kurutup yağlamanı yap. Ne zaman o hatırladığın görüntü sanki zifte bulanmışcasına gözükürse -ki kısa sürede bu görüntüye kavuşur- o zaman tekrar temizleyip yağlarsın. Normal sürede yağlama da öyle sağa sola rasgele değil, siyah...
  2. DPFTA

ruh eşimle tanıştım

Bunun da farı uzaylı gibi, bilemedim. Bence o el bir daha cüzdana gidecek... :devilish::devilish: Şaka maka güzel alet, Suzuki zamanında indirim yapmasaydı alacağım motordu Tuareg. Güle güle kullanın tekrardan. Enişten dileklerimle.
  3. DPFTA

Tamirciler in elinde niye parça yok

Kök sebep: Kötü usta seçimi. Sebep faktörü: İnsan, bilgi eksikliği. Düzeltici eylem: Servis araştırması, doğru ustaya erişim. Önleyici Faktör: Bilgisi konusunda referans olunacak kişileri soruşturmak, bu kişilerle temas kurmak, güven bağı oluşmadan motor teslim etmemek. Öngörülen maliyet: Parça...
  4. DPFTA

ruh eşimle tanıştım

Tur camı, Carplay, sis farı, koruma demiri çantaları, arka çanta, arka fren hidroliği deposu koruyucu... :ROFLMAO: :ROFLMAO: Cüzdan açıldı bi kere, tutabilene aşk olmasın mı !?... :ROFLMAO::ROFLMAO:😈😈
  5. DPFTA

Eski model Kawasaki Versys 650 alınır mı ?

V-Strom'lar için İstanbul'da iyi servisler ve ustalar mevcut. 2016 model ve 37K kilometre gayet mantıklı. Yılda 5-6K kilometre çevirmişse, çalışan birisiyse, haricen otomobil kullanıyorsa veya tüm bunlarda bağımsız olarak sadece yolculuklarda kullanmak üzere almışsa, özellikle kapalı garajda...
  6. DPFTA

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Güzeeel rota. Kaydettim yer imlerine, giderim bu yaz. Teşekkürler paylaşım için. Ayağına taş gelmesin, selametler !. (y) 💪
  7. DPFTA

ruh eşimle tanıştım

Hayırlı olsun, güle güle kullan. 🧿 🧿 Bol aksesuarlı fotoğraflarını da görürüz inşallah. :cool::)
  8. DPFTA

Pazar turu

Guzel rota. Turkiye turu esnasinda gezmistim. Van tarafindan gelmistim sanirim Batman'a. Hasankeyf'te Muzesi vardi. Mankenler ve ilustrasyonlari falan cok etkileyiciydi. Komple turistik bir yatirim yapilmis, evleri falan ona gore dizayn etmisler, Mardin tasindan yapilar gayet fazlaydi. Devam...
  9. DPFTA

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Sıralı çift silindir neredeyse bütün makinelerle aynı nitelikte bir gücü olacaktır, iki tek silindirin birbirine karşılık zamanlamalarında çalışan bi motor. Ön-arka değiştirilmiş 250cc ile de aynı etki yaratılabiliyor yani. Tork değerlerini rolantiden çok az üstündeki devirlerde vermesiyle bir...
  10. DPFTA

bardak ve şişe tutacağı fikri

Sol kütüğe almanızı öneririm. Yolda giderken sol elinizi daha rahat kullanırsınız. Sağ tarafta acil durum durdurma tuşuna yakın tutmuş olacaksınız. Sert çukur-kasis geçişinde kendiliğinden stop ettirebilirsiniz bile. Kendi motorumda sol tarafta, diz hizama göre denk gelen koruma demirine kablo...
  11. DPFTA

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

103'le gömçürdüler abi beni. 99 km/s üstünde direk tarife başlıyor. Tabela düşüncesine kesinlikle katılıyorum abi. Otoban değil, Kurtköy-Pendik bağlantı yolunda yaşandı malesef.
  12. DPFTA

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Yok abi, Eski İçli işler bakanı Ali Yerlikaya'da motorcudur biliyorsun. R1250 GözlemeSever'i vardı kendisinin hatta polis teşkilatına yeni motorlar alındığında bir test sürüşü de yapmıştı KöTeMe 1290'la, o da CNNTürk'ümsü kanalında bir programda söylemişti bizim planımızda da bu limitleri...
  13. DPFTA

Rüzgar

Bir denizci olarak öneririm; Windy ve Poseidon. https://poseidon.hcmr.gr/map?model=meteo&param=custom https://www.windy.com/
  14. DPFTA

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

https://www.tbmm.gov.tr/Yasama/KanunTeklifi/ae7b3173-509a-4ca8-ba62-01992eb95fa0 Dönemi ve Yasama Yılı 28 / 4 Esas Numarası 2 / 3276 Başkanlığa Geliş Tarihi 09/09/2025 Teklifin Başlığı Karayolları Trafik Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Teklifin Özeti Teklif ile...
  15. DPFTA

Ktm1290 s far sorunu

Kontak spreyi ile tuş diplerine bolca abartı sıkarak temizleyebilirsin. Yağsız spreylerden olmalı. Kesinlikle zarar vermez. Çözmez ise garantisi devam ediyordur zaten, servise başvurabilirsin.
  16. DPFTA

130 km's giderken aynaya taktığım kask uçtu

Görevini yanlış zamanda tamamlamış o kask. Daha kullanmamanı veya kullandırmamanı öneririm. 130 km/s ile uçması demek, şiddetli çokça darbe ve orta-küçük onlarca hasar demek. Kabuktan öte, stafor ve kabuk arası bağlantılarının, dayanım ve kırılım noktalarının zarar gördüğünü hatırlatmama gerek...
  17. DPFTA

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

Kask alacak olsam artık özellikleri ararım; * Sharp testinde etkili bir sonucu olmalı. * Hafif olmalı, boynumu ağrıtmayacak olmalı. * Pinlock olmalı. * Süngerleri rahat olmalı. * Havalandırması iyi olmalı, gözlük kullananlar bilir. Kışın yaşadığım buğu problemi yüzünden sinüzit olmaya razı olup...
  18. DPFTA

2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

Grenajları farklı abi. Bir de çanta içinde sabit tuttuğum zamazingolar var, deflektör var falan lastik basıncında değişebilir, amortisör önyüklemesinden de değişebilir. Koruma demirinde çantalarım var, içlerinde 1-2 kilo birşey var falan. Sadece o süratlerde çok kafaya takılacak birşey değil onu...
  19. DPFTA

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

Parası... 😥 Çin'lilerin distribütörleri bir zamanlar adlarını kötü duyurdular ülkemizde. Topyekün kötü markalar denilemez ancak parça fiyatları, tedarik zinciri, servislerin denetlenmesi ve kalitesi çok sorgulanır durumdaydı, hala da öyle denilebilir. Tecrübe faktörü olarakta ülkeye bir hevesle...
  20. DPFTA

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Maşallah, alet nalet. 🧿🧿🧿 Ancak söylemeliyim ki değerlendirmelerimiz sonucunda köfteci aboneliği için uygun olmadığınız kanaatindeyim. Tek kişi olarak istediğini yapabilecek olmana laf etmesem de, grupça bir köfteci ziyareti için ne yazık ki uygun araçlara...

Yeni mesajlar