Arama sonuçlarınız

1. Alpbatur

Muğla İçi Motor Önerisi

İnşallah diğeri bu yazdığını görmez...
  2. Alpbatur

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Çok farklı senaryolarda kazalar olabiliyor inşallah kaskın güvenliğini deneyimlememiz gerekmez hiçbir zaman. Kaskın hayırlı olsun güzel tercih.
  3. Alpbatur

'Aranızda lastiği bu sıcaklıklara çıkarabilen varsa söylesin elini öpmeye gelelim' dediğin için yapay zekaya sordum. Tabi ki lastik seçimi yaparken kullanım amacını yaşadığın iklimi göz önünde bulunduracaksın.
  4. Alpbatur

Çok komiksin, yarış lastiği örneğin de bomba olmuş eline sağlık....:)))
  5. Alpbatur

NC750 DCT Hakkında

Bi kullan belki fikrin değişir....
  6. Alpbatur

Yapay zekaya sordum :) El öpmene gerek yok ama basit bir mantıkla lastik üreticilerinin lastiğin ideal çalışma aralığını lastiğin çok zor çıkacağı sıcaklıklara göre üretmeyeceklerini düşünmelisin..... 100 km/s hızla giden bir motosikletin lastiği, yolculuğun ilk 10-15 kilometresinde (yaklaşık...
  7. Alpbatur

Üstü kafa rahatlığı ve konfor değildir emin olabilirsin....
  8. Alpbatur

Sevgili Ged yazdıkların teorik olarak mantıklı görünse de pratik olarak mantıksız. Aynı mantıkla kask alırken, mont, pantolon alırken de en ucuz ve kalitesizini alıp ona göre motosiklet kullanabilirsin sonucu da çıkar. Ama biz ne yapıyoruz belli sertifikaları olsun olası bir olumsuzlukta bizi...
  9. Alpbatur

Konunun açıldığı nokta Hint malı motordaki stok lastiğin değiştirilmesi gerekir mi gerekmez mi ? sorusuydu.
  10. Alpbatur

'''Tartıştığımız arkadaşın derdi lastik değil , çok takılmayın oralara. Ben lastik önemsizdir demiyorum , sıralamayı doğru yapın diyorum . Lastik konusu aşırı abartılıyor iyi lastikle kötü lastik arasında sanki dağlar kadar fark varmış gibi bir algı oluşturuluyor. Ben işim gereği her türlü...
  11. Alpbatur

Kaza sonrası karşı taraf kaçtı ne yapabilirim?

Kaçtı diyeceksin zaten
  12. Alpbatur

Çok fazla tecrübeli ve uzman olunca farklı yorumlar yapman gerekiyor ki bizim gibi sıradan fanilerden farkın olsun....
  13. Alpbatur

Doğruyu söylemek gerekirse Okan sinan ocan bunları yazmasaydı hiçbir bu mesajları yazmayacaktı emin olabilirsin. Kendileri de farkındalar... konuyu açan arkadaş yeni bir motor aldım stok lastiklerin çok kötü olduğu söyleniyor şuan çok durumum yok genede değiştirmelimiyim diye sordu? Arkadaşlarda...
  14. Alpbatur

Sapla samanı karıştırman dışında yazdıkların doğru ama konumuzla ilgisi yok. Neyse ben anlatmaktan yoruldum sizlerden beklentim motosikletinizin lastiğini değiştirirken lütfen bu Çin malı naylon lastiklerden alın ve bizimle paylaşın. Dip not. İyi bir kurumdan ve iyi bir eğitmenden eğitim...
  15. Alpbatur

😂😂 Biz bunaklar laftan anlamayız.
  16. Alpbatur

Lastiğin hangi zeminde olduğunun bir önemi yok galiba....
  17. Alpbatur

Benim söylediklerimde hayali ve kulaktan dolma bilgiler değil emin olabilirsin. Kendi tecrübelerim ve çevremde yüzbinlerce km tecrübesi olan arkadaşlarımın tecrübeleri. İyi lastik hayat kurtarır...
  18. Alpbatur

Maşallah arkadaşım....
  19. Alpbatur

Ya aslında yazmayacağım ama merak ediyorum samimi olarak söylermisin cst marka yada aynı ayarda üzerinde naylon yazan lastik kullandın mı?
  20. Alpbatur

Valla polemik için çok daha güzel bir nokta yakaladın. 😀

Yeni mesajlar