Arama sonuçlarınız

1. Lunatique

Zafer AK çay firkete dönüşü

Ben de izledim. Video'daki adam debriyajı çekip, gazı kapattığından bahsediyor evet. İlk 5 dakika içinde de başına gelen olaydan bahsediyor.
  2. Lunatique

Telefon tutucu önerisi

İnanılmaz üşengeç ve yüzeysel bir şekilde "bana içine suzuki v-strom çeken birini çiz" yazdım, bana hazırladığı görsel... Bu da ikinci denemem:
  3. Lunatique

Telefon tutucu önerisi

V-Strom kokladık abi...
  4. Lunatique

Rüzgar

Desmolu Multistrada V2 ile yeni kasanın en belirgin farklarından biri üreticinin iddiasına göre 18kg hafiflemiş olması. İyi güzel daha hafif ve kıvrak hissettiriyor ama bir gün her zamanki kısa şehir içi turlarımdan birine çıkmışken yandan bir rüzgar esti oraya buraya hafiften savruldum. Arka...
  5. Lunatique

Telefon tutucu önerisi

AI Bakışı İşte V-Strom tutkusunu anlatan bir şiir: Yolun Rengi: V-Strom İki teker, bir yürek, altımda V-Strom, Asfalt biter, toprak başlar, dinmez bu form. V-tipi sesiyle dağları aşar, Süzülür virajda, rüzgarla yaşar. Ne fırtına durdurur, ne uzun yollar, Suzuki’nin aşkıyla açılır kollar...
  6. Lunatique

Telefon tutucu önerisi

Sayın 致命的, Belirttiğiniz model ya da aynı fiyat bandında NukroTech vb. herhangi bir marka olabilir.
  7. Lunatique

İş seyahati için Bergamo'ya gitmiştik. Sessiz, sakin güzel bir yerdi. Geleneksel yöntemle pizza yapan bir yerde çok leziz has İtalyan pizzası da yedik. Son 2 gün Milano'ya geçelim dedik pişman olduk. Aynen de dediğiniz gibi, nerde çokluk orda çokomel. Pizzası da berbattı. Türkiye'deki Dominos...
  8. Lunatique

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

İlk kaskım LS2 Rapid'di. Sonra Scorpion aldım. Ona kıyasla sadece bir tık daha az rüzgar sesi alıyordu ama dediğiniz gibi belirli bir hızdan sonra o püfür püfür ses oluyor, normali bu.
  9. Lunatique

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Home office günlerimizde belki ben de dahil olur, online toplantılarıma motor üzerinden bağlanırım. Sonuçta şirket içi prosedürde evden çalışma kısmında yapamazsın demiyor :D
  10. Lunatique

Dün bir iki Stelvio Pass videosu izlediğim için ana sayfama Stelvio videoları düşmeye başladı. kanyonfoto isimli elemanın başka videolarına baktım. Dönmeye çalışırken karşı şeride geçip karşıdakini de düşüren çok tipleme gördüm :D Sürücü kursunda 8'e girmek için önündeki diğer kursiyerleri...
  11. Lunatique

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Konu bence de tamamen bu. Satış sonrası hizmetler satış yapmaktan çok daha kritik bir konu. Yoksa motoru almaya alırsın, ama kullanamayıp kenarda durduktan sonra Maisto figürlerinden farkı kalmaz. Fiyat ve taksit avantajı olsa da bu iş biraz da kumar. Mide bulandırıcı kritik bir sorun olmadıkça...
  12. Lunatique

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Hayırlı olsun. Üç silindir sesi kulaklarımda çınlamaya başladı bile konuyu okuyunca.
  13. Lunatique

Egzozdan yanık pis zift kokusu gelmesi HK.

Motor yeni mi (rodajda mı)? Yakın zamanda zincir yağladınız mı veya spreyli herhangi bir iş yaptınız mı motor üzerinde? Yine yakın zamanda asfaltta yolda giderken herhangi bir sıvının üzerinden geçtiniz mi? E) Hiçbiri ise aklıma bir şey gelmiyor.
  14. Lunatique

Yahu arkadaş, ben ne güzel nefes almak gibi iç güdüsel olarak çıkıyordum yokuşlu yolları kafa yormadan. Bu konu yüzünden şimdi durduk yere beynime "dik yokuşlu firkete virajından dönerken motoru stop ettirme" kaygısı yüklendi şakkadanak diye 😆
  15. Lunatique

Amatör bir kullanıcı olarak objektir bir şekilde yorumlayacağım. Genellikle 8 çizerken, U dönüşlerinde ve bu tarz manevralarda hep yarım debriyaj + arka fren + gaz kombinasyonu kullanılması öğretiliyor. Ben de bu gibi durumlarda bu kombinasyonu kullanıyorum. Özellikle orta ve üst CC motorlarda...
  16. Lunatique

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

Konuya yazan tüm arkadaşların da dediği gibi rüzgar gürültüsünü tamamen kesen bir kask yoktur. Her yeni kask alacağım zaman belirli modeller üzerine yerli yabancı kaynaklardan yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla rüzgar sesi alma ile ilgili şikâyetler de kişiden kişiye değişebiliyor...
  17. Lunatique

Yeni Başladım…

Hoş geldiniz. Umarım iki teker üstünde yeni başlayan maceranız her daim yüzünüzde gülücük olur.
  18. Lunatique

Zafer Akçay - Şule Aydın ile Bi'Soralım ?

Sabah ben de izledim. Yer yer keyif aldım ama video bende biraz bazı şeyler eksik, sanki video yarıda kalmış hissiyatı uyandırdı. Şule Hanım yer yer konuyu hızlıca değiştirdi. Dolu dolu bir hissiyat vermedi açıkçası. Sanki video biraz aceleye gelmiş gibi.
  19. Lunatique

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Her gün 140km yorabilir. Ama aracın kilometresi çok artmasın motosiklet ile yükünü yarıya indireyim derseniz dönüşümlü olarak gitmek daha mantıklı olabilir. Önceki işim başka bir şehirdeydi. Ankara'da oturduğum ev ile arasında 105-110km mesafe vardı. Her gün hafta içi servis ile gidip...
  20. Lunatique

Honda ADV 350 gidon ve kalkış titremesi

Trafikteki hareketliliği azaltacağını sanmam. Motorun en geniş yeri gidon ve elcikler, GP korumalıkları o kadar genişlik yaratmıyor.