Arama sonuçlarınız

1. Lunatique

Peugeot 206cc. vs. CFmoto Cforce 1000 (Güvenlik)

Tamamen bu senaryonuza göre cevaplıyorum. ATV’de de kaporta yine bedeniniz olacağı için en güvenli seçenek doğal olarak otomobil olacaktır.
  2. Lunatique

Motor ilk marşta stop ediyor

Yolda giderken birden motorun kapandığı oluyor mu?
  3. Lunatique

Yağmurdan sonra ekipman temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

Motul'un mat yüzeyler için susuz temizleme spreyi var. Motosiklet çok kirli değilse veya sayede tozlandıysa onunla temizliyorum. Kaskın da vizör hariç mat yüzeylerini onunla temizliyorum. Vizörü de ıslak mendil ardından bezle kurulama yöntemiyle siliyorum. Kışlık montun iç astarını çamaşır...
  4. Lunatique

Merhaba tekerim dönüyor help

Bayağı küfür yiyeceğim ama... Geçmişte bir forumda okuduğum bir yazı aklıma geldi. "Nefes alıyorsun." Şimdi nefes alış verişin manuele geçti. Hadi devam.
  5. Lunatique

Merhaba tekerim dönüyor help

Yürürken ellerim adımlarımla paralel mi hareket edecek yoksa sağ ayağı atarken sol kolumu mu öne atacağım yardım edin lütfen!
  6. Lunatique

trafikte ilk sürüş tavsiye

O tamamen şans. Birkaç tane kafa dağıtmalık rotam vardı hiç köpek olmazdı. En son sezon bitmeden önce gittiğimde 3 farklı yerde rastladım. Hayır bir de bütün yiğitlik bozuluyor. Yola ve motora doğru hızla koşan köpek görünce eşzamanlı olarak ben de gaz kolunu çevirip gaz açıyorum ve "RRRNNNNN"...
  7. Lunatique

trafikte ilk sürüş tavsiye

@OzeNHocA gibi ben de Bajaj Dominar serisini tavsiye ederim. Pulsar'lar da güzel ancak Keçiören-Kazan arası sıklıkla git gel yapacaksanız Dominar 250 veya 400 güzergâhınıza daha uygun olacaktır. Bütçeniz Dominar 400'e yetmiyorsa Dominar 250 de çok iyi iş görür. Servis ve yedek parça da yaygın...
  8. Lunatique

Hergün başıma birşey geliyor dün ceza yedim bugünde kaldırıma sürttüm

Asfaltta gittiğiniz sürece o şekilde bir ceza yememeniz lazım. Başlıktan yola çıkarak söylüyorum eğer her gün başınıza bir şey geliyorsa yanlışlık sizde de olabilir.
  9. Lunatique

Markaya ve modele göre Motosiklet kullanım hisleri

Sanırım bana en ilginç hisler yaşatan motosiklet Street Twin'di. Yüksek tork odaklı düşük devir çeviren motor bloğunda o kadar tatlı bir çekiş gücü var ki hafif gazla fıtı fıtı gezmek çok keyif veriyor. Bana göre cruiser modellerin stok egzozları arasında Harley'den sonra en tatlı egzoz sesi bu...
  10. Lunatique

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Spor araba hiç kullanmadım. Forumda spor arabası olan varsa bir tur versin :D
  11. Lunatique

İnsta 360 x3 mü Dji Osmo Action 3-4 mü?

İki kamera tipini de kullandım. Açıkçası Osmo Action'ın POV görüntüsü çok hoş duruyor. 360 derece kamerada da günlük rutin kullanımda başınıza bir şey gelmesi durumunda her açıdan kayıt alıyor. Osmo Action sanki daha sinematik amaçlı gibi geliyor bana. İki seçimde de pişman olacağınızı sanmam...
  12. Lunatique

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Geçmiş olsun. Çokça güzel şey söylenmiş üstüne ilave edebileceğim pek bir şey yok ama bir konuya ben de katılıyorum. Bazen her şeyi doğru yapsak da bazı şeyler bizim kontrolümüzde olmuyor ve ne zaman nerede ne yaşayacağımız belli olmuyor. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.
  13. Lunatique

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Vazgeçmek yok aynen :) Hava 0 dereceye inmediği, kar veya yağmur yağmadığı ve yerler de ıslak olmadığı sürece binerim motora. İçlik + full kışlık ekipmanları sırf soğuk havalarda da bineyim diye toplamıştım. Bu aralar burada öğleden sonra hava en iyi 7-8 derece, sabah da 0 ila 3 değişiyor...
  14. Lunatique

Süreceğiniz zaman bana da ses edin ben de katılabilirim programıma göre.
  15. Lunatique

Üstadım bileğinize emeğinize sağlık. Siz böyle gezi paylaşımları yaptıkça çok imreniyorum. Haftalardır Ankara'da sürekli yağmur, fırtına, soğuk derken motora binemez olduk. Bir taraflarım çok fena kaşınıyor. Geçtiğimiz 2 hafta sonu da niyetlendim, tam tüm ekipmanları giyip aşağı iniyorum...
  16. Lunatique

Cruiser mı? Sport touring mi?

Büyük bir ikilem. Ben de özünde Retro seven ve aynı yollardan geçmiş biri olarak net bir şekilde işin içinde artçı olacaksa mutlaka Sport Touring tarzı bir motosiklet öneririm. Street Twin ile artçılı 1.5 saatlik kısa bir şehir dışı tur bile rüzgar yemekten ve toto ağrısından işkenceye...
  17. Lunatique

Bugün de üşenmedik, evde oturmayı ayıp sayıp sürdük

Geçen check-up'a girdim. 1 yılda 10 kilo almışım, eskisi kadar hareketlilik de yok. Doktor sordu alkol alıyor musunuz? Dedim "Haftada 1 almıyorum." Şimdi haftada sadece 1-2 almaya başladım. Günlük min. 30dk yürüyüşü eksik etmemeye çalışıyorum. Yürüyüşlerden sonra iyice randıman alınca da tek tük...
  18. Lunatique

Bende bir huy var...

Tutumlu olmak güzel bir şey ama boxerdaki delik büyüdüğünde atıp yenisini almalısın.
  19. Lunatique

Bugün de üşenmedik, evde oturmayı ayıp sayıp sürdük

Bizim ailenin erkeklerinde irsî saç yok. Amcam hariç. Bazen dizi falan izlerken "Vay be insanların saçı var" diye düşünürüm sesli olarak. Sonra da spora başlayıp vücut yapsam Jason Statham gibi adam olurum aslında diye moral veririm kendime :D
  20. Lunatique

ATV ile Uçuruma Yuvarlandı, ‘Öldüm mü?’ Diye Sordu”

Arkadaş affetsin gerçekten izlerken bir gülme isteği geliyor insana... Çok geçmiş olsun.