Arama sonuçlarınız

1. M

İki motor arasında kaldım lütfen fikir verin

2022 dir sanırım o, düzeltmiş olayım. İlk okuduğumda 2012 de D400 mü vardı diye sorguladım.
  2. M

Kırmızı Işıkta Şeritte mi Bekliyorsunuz Yoksa Aralardan mı Geçiyorsunuz?

Resimden anladığım kadarıyla motor Fury 110i. Çevresinde komple koruma demiri var, kolayca bu hale gelmez bir ara kullandım kendisini.
  3. M

Motosiklet Satışları

Piyasa çok kötü, bence çoğu vazgeçiyordur. Sadece motor olarak da demiyorum birkaç sene önce ucuz sayılabilecek boşa çıkan telefon, bilgisayar gibi şeyleri bari birinin işine yarasın diye en ucuz ilan fiyatına yakın fiyattan ilana koyduğumda en geç 3. gün satardım, şuan benzer bir ilanı 1 aya...
  4. M

Kırmızı Işıkta Şeritte mi Bekliyorsunuz Yoksa Aralardan mı Geçiyorsunuz?

100cc motorla o işe hiç girmiyorum bazen arası çok boş oluyor ve trafik çok oluyor dayanamıyorum geçiyorum ama motorun gücü kalkışta bile araçlardan yavaş kalıyor öne geçince ışık yeşile dönünce araçla arama mesafe koymak zor oluyor. Bazıları (genelde kuryeler) işin uzmanı olmuş ışığın sarıya...
  5. M

125cc motor önerisi

Drift L de 10-11 beygir arası bir şey, 8 olan başka modeli mi var? Çok güç farkı yoktur büyük ihtimalle. Ek olarak ucuz motorlar arasında denediğim açık ara en iyi fren Drift deydi, raider denemedim o yüzden onda iyi gibi bir şey diyemem ama kampana frenle motorlar durmuyor. Piyasası da güzel...
  6. M

Sizce 450mt alınır mı?

Tel jant falan derken o motor uzun yoldan çok araziye daha uygun gibi. 700MT, 650MT uzun yola çok daha iyi gibi duruyor bence. Motorda bir sorun mu var bilmiyorum ama 700MT nin fiyatı da 450MT ye yakın mesela ehliyette yaş/deneyim sorunu yoksa daha mantıklı.
  7. M

Lisede 250CC almak

Ucuz piyasası iyi bir 125 lik al en kötü ihtimalle 5-10 bin zararına satarsın. Ehliyetten dolayı bir kere yakalansan cezası 20 bine yakın bir şey (araç sizin üzerinize değilse araç sahibi olan yakınınız da aracı size kullandırdığı için aynı miktarda ceza yer 2 ceza ödersiniz) üzerine motoru...
  8. M

Pulsar NS200 UG2 mi, Dominar 250 D mi?

Aklımda şuan Hornet 500 var alabilirsem alacağım ama fiyatından dolayı alamama ihtimalim de yüksek. Onu alamazsam da UG2, 250NK, RTR200 üçlüsünden birini alıp birkaç sene sonra (ne zaman o bütçeyi ayarlayabilirsem) 750 lik sağlam bir şeye geçeceğim büyük ihtimalle. O yüzden bu üçlü hakkında da...
  9. M

Ben de böyle duymuştum, Türkiye’de NS400 almak için erken yenisi gelince alınabilir ancak. Hazır lafı geçmişken UG2 gerçekten fiyatına göre alınabilir bir motor mu sizce? Sıfırı 180 bin falan motorun bazıları 120 bine RTR200 varken buna para vermeyin diyor. Ek olarak piyasası nasıldır 180 bine...
  10. M

NS400ün problemli sürümü geliyor deniyordu o yüzden ben uzak durdum şahsen, yoksa ben NS400 almayı düşünüyordum. Büyük ihtimalle sorunları giderilmiş versiyonu bize seneye gelir.
  11. M

Ben de bu konuda baya araştırma yapmıştım. Genel kanı Dominar alınacaksa 400 alınmalı yönünde çünkü motorun ağırlığı 250cc için biraz fazla kalıyor. Ek olarak Vites göstergesi gibi basit bir donanım bile yok motorda, NS200 de navigasyona kadar her şey var. Dominar 400 de de navigasyon olmasa...
  12. M

CF 250NK nasıl motordur?

Saydığınız 3 modelin de sıfırı yok, olsa zaten önceliğim MT25 ve CB250 olurdu onlar yeter şimdilik ama sıfır satmıyorlar. Aslında 250NK falan alıp sonra 750 lik motora geçebilirim ama onlar da satarken baya zarar yazıyor sıfırı 130 bin çok ucuz ama ikinci elini yarı fiyatına ilan verenler var.
  13. M

CF 250NK nasıl motordur?

Hem gücü beni zorlayabilir tecrübem pek fazla sayılmaz hem de onun fiyatları CB 500 den de 150 bin lira daha pahalı 500ü zar zor alırken 750 nin fiyatı çok uçuk kalır. Baktığım motorlar genelde 35-50 beygir civarı ne çok zorlayacak ne çok yavaş kalacak modeller. Bir de uygun fiyat olması lazım...
  14. M

CF 250NK nasıl motordur?

Japon alırsam büyük ihtimalle CB500 Hornet alacağım tabi stok bulabilirsem. O zaman da CF ye 290 bin peşin vermek yerine 480 bin taksitli (peşin 415 bin ama o parayı peşin veremem) almak gerekecek öyle olunca Japon kalitesi güzel olsa da insan düşünüyor.
  15. M

Hava soğutmalı Scooter'lar hakkinda

Bildiğim kadarıyla hava soğutma ve yağ soğutma hızlı giderken (motoru zorlamadıkça) pek ısınma sorunu çıkarmıyor bu motorlar daha çok rüzgar alamadığı için motor boşta çalışırken soğuyamıyor, sadece sıvı soğutmalı motorlar zorlama ve boşta çalışma durumlarında bile soğuyabiliyor. O yüzden...
  16. M

CF 250NK nasıl motordur?

450NK ya rakip denebilecek Japon CB500 Hornetin fiyatı 480 bin civarı şuan. 650NK da daha güçlüsü zaten ama TCS yok. Bu durumda Japon almak için borca girmek ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum. MT 25in yeni kasası bile minimum 400 bine gelecek gibi duruyor.
  17. M

CF 250NK nasıl motordur?

650NK da lastik iyi diyorlar doğru mudur? Bir de 650cc bir motorda TCS olmaması büyük bir dezavantaj mıdır aynı fiyata TCS için 450NK mı alınmalı? Ya da ikisinden de uzak dur borca girip Japon al mı dersiniz?
  18. M

Kask kullanılır mı?

Ekipman öneriniz ne olur peki? Kask olarak internette K1S iyi deniyor onu gördüm sadece ama başka öneri varsa alabilirim. Diğer ekipmanlar hakkında da net ürün önerisi olmasa bile neye ne kadar bütçe ayırmam gerektiği konusunda bir bilgi güzel olur. Ek olarak hemen olmasa da birkaç ay sonra...
  19. M

CF 250NK nasıl motordur?

Şöyle bir gözlemim oldu motorun fiyatı gittikçe daha da düşüyor. Tüm markalar her ay zam yaparken CF ciddi indirimler yaptı. Mesela geçen seneki inceleme videolarını izliyorum X marka bir motor o zaman 200 binmiş şuan 300 bin, CF ise o zaman 180 binse şuan 140 bin. Bunu nasıl yorumlamalıyım...
  20. M

CF 250NK nasıl motordur?

650NK nın 2025 modeli gelmiyor ama 2024 leri baya ucuza satılıyor. Şuan 2024 sıfırı 290 bin civarında listeleniyor sanırım, 450NK 2024 model de yine aynı fiyat. Benim gördüğüm farklar 450NK da TCS var 650NK da yok ama onda da artı olarak çift ön disk var. Ek olarak 650NK yı inceleyenler...

Yeni mesajlar