Arama sonuçlarınız

1. onurdroid

YouTube Kanalıma Beklerim (:

Teşekkür ederim hocam güzel fikir, bunu deneyeceğim. Esasında video lar biraz uzun oldu, 7-8 dk bence ideal, fazlası sıkabiliyor. Acemiliğimize denk geldi (: Motor Honda CL 250
  2. onurdroid

Çok teşekkür ederim hocam 🤝
  3. onurdroid

Teşekkür ederim, cümlemize.
  4. onurdroid

Arkadaşlar selamlar, Umarım bu tip bir konu açmamın sakıncası yoktur. Motosiklet odaklı içerikler üretmeyi hedeflediğim bir YouTube kanalım var. Genel içerik POV tarzı sürüşler olacak, apır sapır konuşma yok, sohpet yok. Sakin bir sürüş, egzos sesi ve doğa ağırlıklı, ASMR dedikleri tarzda...
  5. onurdroid

Pinlock Vida

Ankara'dayım hocam maalesef, buralardan birilerini bulabilirim ama çok teşekkür ederim.
  6. onurdroid

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

Üçü de arazide gayet iş görür bence. Asıl mesele binicinin kabiliyetleri. Pol Tarres gibi atlayıp zıplayıp, performans sürüşü yapacaksanız bence en iyisini siz bilirsiniz zaten :) Ama biz sıradan ölümlüler gibi asfalt bitince beni durdurmasın, kayaların üzerinden atlamama gerek yok diyorsanız...
  7. onurdroid

Pinlock Vida

Yurt dışında zibil gibi varda malum sipariş veremiyoruz maalesef. 3D olayi çok mantıklı hocam, cok ufak olduğu için emin olamamistim ama bu şekilde ilerleyeyim, teşekkür ederim.
  8. onurdroid

Pinlock Vida

Selamlar, HJC kaskımın vizör üzerindeki pinlock vidası kırıldı. Hiç bir yerde uyumlu vida bulamadım. elinde olan varsa, çıkma vs, vizör de olur, talibim.
  9. onurdroid

Transalp 750 mi Tiger 900 Rally Pro mu?

Bana da 2 farklı bayiden arkadaş 2026 Transalp bu Haziran'dan gelecek demişti. Onların yalancısıyım ama iletmiş olayım. 2026 lar gelince 2025 leri daha uygun fiyata elden çıkarma ihtimalleri olabilir.
  10. onurdroid

Honda E-Clutch Deneyimi - Otomatikleştiremediklerimizden misiniz?

Evet, debriyajı yarım hatta 2 milim çektiğinizde dahi sensörü aktif oluyor ve manuel davranıyor. Maneti tamamen bırakana kadar da otomatik müdahale etmiyor. %100 manuel sürüş yapmak istediğinizde araya girip olaylara karışmıyor diyebilirim. Ben de aynı şeyi düşünüyorum, işte o zaman tam bir...
  11. onurdroid

Valla ben onların yerinde olsam şimdiye bayiden bir test motoru alıp içini açıp yapmıştım aynısını 😁
  12. onurdroid

Yaklaşık 1000 km'nin ardından ilgililer için Honda E-Clutch sistemi hakkında deneyimlerimi paylaşmak isterim. "Otomatik vites motosiklet mi olurmuş" dediğim günlerden, debriyajın dahi otomatik olduğu günlere kadar geldik. Eskiden, motosikletlerde bu tip otomatikleştirilmiş sistemlere oldukça...
  13. onurdroid

Kadın sürücü problemi

Herşeyden önce, biz erkekler kadınlar hakkında herhangi bir görüş belirtirken, kendi annelerimizin de birer kadın olduğunu unutmamamız gerekiyor. O yüzden saygısızlık kabul edilemez. Trafikte herkes ufak tefek hatalar yapabilir, biraz soğukkanlı olmak gerek. İstatiksel olarak muhtemelen...
  14. onurdroid

Zamlar ne zaman gelir?

Honda'ya geldi bile mesela, 8-10 bin üzerine koymuşlar. Her ay en az %1-3 arası standart olarak zamn geliyor arkadaş.
  15. onurdroid

İçlik İncelemesi - Ne Varsa Hayvanlarda Var (:

Arkadaşlar selamlar, Özellikle soğuk hava sürüşlerini düşündüğümüzde en önemli kıyafet katmanlarından birisi şüphesiz ilk katman, yani termal içlik. Bir diğer önemli konu ise lahana gibi kat kat giyinerek sürüş konforunu önemli ölçüde düşürmek ve yoğun katmanlar sonucu aşırı terlemeye bağlı...
  16. onurdroid

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

Big Rock Moto - Gördüğüm en detaylı ve objektif bir şekilde motosiklet inceleyen bir arkadaş. Adam Reimann - Offroad a ilginiz varsa guzel macera ve teknik sürüş içerikleri mevcut. Tamirat tadilat i çok sever. MotoJitsu - Her seviye sürüş için çok güzel icerikleri olan bir arkadaş, yalın bir...
  17. onurdroid

Honda NX500 izlenimlerim

Minik Transalp (: Elinize sağlık, çok güzel bir yazı olmuş. Türkiye'de genelde yanlış anlaşılan ve değeri bilinmeyen bir motor olduğunu düşünüyorum. Sonuçta herkesin beklentileri farklı. Mutlaka "sen motordan anlamıyon, ö pöröyö şönö ölöröm" diyen biri mutlaka çıkacaktır, bunun cevabı belli, e...
  18. onurdroid

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Şimdi hava soğutmanın da tadı ayrı tabi (: Şöyle ufaklardan Honda GB350S'i Türkiye'ye getirse mesela, imkanım da olursa bir tane tutmak isterim elimde.
  19. onurdroid

Marş rölesinin emisyonlarla ilişkisi şöyle esasında, siz zaten kâr kısmından bahsettiniz, katılıyorum. Firmanın, örnek R1300'ten kâr beklentisi ise elbette bir önceki modelden çok daha yüksek olacak. Fakat rekabet edebilmek için de satış fiyatının önceki modelden veya rakiplerinden çokta yüksek...
  20. onurdroid

ADAS konusuna kesinlikle katılıyorum. 2 teker üzerindeyken kör nokta uyarısına ne kadar güvenebilirimki mesela :) Biraz eski kafalı biri olarak, bana bunlar biraz "şov" özellik gibi geliyor, neyseki opsiyon sunulmuş. Dişli konusunda Guzzi forumlarında araştırdığım kadarıyla ve parça kodundan...

Yeni mesajlar