Arama sonuçlarınız

1. espresso

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

Benim video izlemediğimi herkes biliyordur zaten. sırf like butonuna tıklamak için "watch on yutube" butonuna tıklayıp açtım. kanala zaten aboneyim.
  2. espresso

Resim yükleyememe

hızliresim.com gibi yerlere resmi yükleyip oradan verdiğ linklerden forum için olanı yazının içine yapıştırınca oluyor.
  3. espresso

Küçük çaplı 20 Haziran gezisi

Gezilmiş hem de yazılmış. Yeni motorun ve kaskın hayırlı olsun. Nice köfteli gezilere. :)
  4. espresso

Motorumu çalmaya çalışmış olabilirler mi?

Ben Büyükçekmece'de yaşıyorken ilk önce kaldırımdaki ağaca bağlıyordum, sonra bu aklıma geldi, ağacın yanında demir elektrik direği vardı ona bağlamaya başlamıştım.
  5. espresso

https://www.hepsiburada.com/abus-granit-extreme-plus-59-59-12hks170-zincir-kilit-pm-HBC00005IM17K Bu zincir kilitten alıyorsunuz, evin önünde sağlam bir ağaca ya da direğe zincirliyorsunuz, bu markayı gören hırsız boşuna uğraşmaz zaten iki sokak ötede kilitsiz veya dandik kilitli motorla uğraşır.
  6. espresso

zincir kilit ve disk kilidi yok muydu? yalnızca gidon kilidinin anlamı yok en ufak zorlamada kırılıyor gidon kilidi. sağlam zincir görselerdi kurcalamazlardı.
  7. espresso

Diziler, filmler ve Triumph

Triumph bonneville nedense benim sürüş tarzıma ve bizim köfte yollarına hiç uygun değil ama orta yaşı geçip artık yaşlı sayılacak yaşlara geldiğim bu dönemde bir triumph bonnevlle olsa, o zamanlar artık çok bi motor sürecek takatim de kamamış olur, en fazla 20m ötekideki Ahmetney kasabasındaki...
  8. espresso

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

Ne güzel gezi olmuş. motorlar da tam genç motoru.
  9. espresso

Sena Spider ST1 interkom hakkında

bu bağlantı şeklini denememiştim. deneyeyim.
  10. espresso

Vitesli mi Scooter mı

kymco da olur. benim xmax da satılık ama bu bütçeyi aşabilir. 180'e ilana koydum onu, satılırsa gider satılmazssa durur.
  11. espresso

Motosiklet servisi açmak

Mühendis olup makine mühendisi olarak çalışın demiyoruz zaten. Siz yine makine mühendisi olun, sonra tamirci açın, zaten tamircilerin en azından makine mühendisi olması lazım bana kalırsa. Yani tamir işi de bir mühendislik. Malesef eğitim sistemi berbat, ama hayat adil değil, siz zar zor okulu...
  12. espresso

Vitesli mi Scooter mı

İstanbul içinde 40km işe gidip gelmek için maxi scooter en kullanışlısı. temiz bir xmax 250 bulursanız süper olur.
  13. espresso

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

"kaza" kelimesini dilden tamamen yokedene kadar uğraşmak lazım.
  14. espresso

Yağı değiştiren usta dayağı hak etmedimi ???

bütün kullanım klavuzunu okumak en fazla yarım saat sürer ama yeni nesil onu okumak yerine saatlerce video izlemeye razı.
  15. espresso

tripmate ile cep teleofonunu bağlyorum, interkomu da cep telefonuna bağlıyorum, tripmate'in interkomla ne işi var orasını anlamadım, interkomun işi telefonda muzik falan açarsam çalsın ya da navigasyonda telefondna gelen sağya dön sola dön gibi sesleri çıkarsın yeter. diğer interkomlara...
  16. espresso

tripmate ile birlikte nasıl bağladınız? bendeki tripmate'a interkom bağlanmıyor, telefon ikisine de bağlanıyor. zaten navigasyon aslında telefondan çalıştığı tripmate'e sadece android auto ile ekranı gittiği için sesleri interkomdan geliyor. tripmate üzerinde başka ses var mı ki?
  17. espresso

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

950km'yi geçirme. ne olur ne olmaz servise gideceğin gün acil bir şey olur yolun uzar falan. Böyle öenmli şeyleri sallamamak lazım. zaten servisler garanti konularında nazlnıyorlar, ne diye böyle basit bir durumdan ellerine koz veresin ki?
  18. espresso

İnterkom Önerisi

Ses kaitesi beni öyle şaşırttı ki gençliğimde köprüaltı kemancının dandik ses sistemerinden dandik kasetten iron maiden dinleyeme alışmış bünyeme fazla bile geldi. :)
  19. espresso

İnterkom Önerisi

Cardo packtalk edge almıştım. Müzik konusunda çok iyi çıktı. acdc açınca sesi sona getirip gazlayası gelir insanın.

Yeni mesajlar