Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

Bizim forum neden F/P nedir anlayamıyor ?

iki defa okudum yanlış mı goruyorum diye.. yazık gercekten. seninle iki defa kofte yedik, telefonum var. punctum ise sadece forumdan bilirim. ama bu yaptığın ayıptır ve ciddi bir problem. eğer ozur dileme niyetin yoksa hem forumdan hem de telefon rehberinden beni silmeni rica edeceğim.
  2. Burak Kara

yooo ne anlattığım cok belli. sadece sizlerin kafa basmıyor. valla uzuluyorum şu durumunuza. denizdeyim diyerek alp_tunay la uğrasıyorum. o kucuk aklınla cbfle gez mez diyerek kucumsedi biraz, ben de gerekli tokadı yapıştırdım. ha başkası bozulıyosa da yapacak bişey yok bozulan bozulur...
  3. Burak Kara

ya alp_tunay, senin bu eski üyeliğinle ovunme problemini napıcaz yaa ? neseli adamsın ama...oysa ben uzaktan uzulıyorumn sana. neden uzuluyosam. nesen bol olsun koca adam
  4. Burak Kara

bizim forum bitmiş yaaaa. kimse laf anlamıyor , başlığı okumus gelmiş en iyisi 125 cc o zaman en f/p oran onda diyor.. kafayı yememek elde değil.. eski üyelerin hali zaten ortada... elit cyan bile bitmiş, baska yerlerden vurmaya calışıyor. hehe evet evet, en cok satan motorları almak...
  5. Burak Kara

tipik 65 yaş üstü esprilerr. "osimen kim akraban mı" gdgfjdjfkf yas ilerledikçe insan cocuklasıyomus zaten. bilimsel bir gercek. sana kızmıyorum, ama uzulmuyorum da :)
  6. Burak Kara

sen kafanı yorma alp sittir et. anlık: https://i.ibb.co/FkzRtBws/17542247063658439633033733873338.jpg senin için ekstra 100 kulac daha atacam soz lann sende ac spor kanalını 3 buyuklerin transfer gundemini izle. şşş osimen i gs aldı mı şimdi noldo o iş ? 1754226485 tamamda tatmin...
  7. Burak Kara

müthis yaaa. bak yapay zekadan destek alıyosan soyle ben de artık destek alacam..olmuyo boyle ddjgkdf
  8. Burak Kara

ya sen artık bence kasıtlı olarak yapıyorsun bunu, hornet 7500 pound street triple r 10400 pound sizler, street triple r da olan brembo ya 120 hp olmasına falan bakarak hornet i eleştiriyosunuz. yok nisssin var dandik, yok arka maşa balkon, plastik kalitesi falan.. yahu el insaf sen...
  9. Burak Kara

cbf inle yardır diyerek kucuk aklınla aşağışamaya calıştın ya, o bakımdan yazdım ;) svg, fdgfggj
  10. Burak Kara

bakk yaa :d verdiğin giyim firmaları arasında daglar kadar fiyat ve kalite farkı varken(ikisini de bilmem) bu benzetmen hiç olmadı. resmen duz japonlara dandik muamalesi yapmaya devam ediyorsun. neyse, bizler(global) yeteneklerimizi aşan en ust duzey komponentlere fazladan para vermeyek...
  11. Burak Kara

yahu konuyu tlr de durum için demedim ki ? "japon bitti mutlu musunuz" basşlığı bana ait, dandik turkiye de satılan 3 5 motor konumuz değil. 2023 model de olsa 750 bin e millet sıfır v4 aprilia alıyor, mt 09 fiyatına sıfırdan farksız triumph 1200rs falan var, gec bunları.. haksız...
  12. Burak Kara

yoo baya baya komponetci oldugunuzu dusunuyorum. japonların cimri oldugunu dusunuyosun. senin gibi dusunenler için asağıdaki gibi secenekler var mesela. z900 ve z900se mt09 ve mt 09 sp hornet 1000 ve hornet sp .. peki sence satışlarda bol komponentli olanlar ağır sekilde baskınsa bu...
  13. Burak Kara

vayyyyyyyy bu ititaf gozumden kaçmış dun. ben şok şu an :d 1754208313 alp_tunay(2006) - Birkann(2008) -taygırmbz(2006) yukarda da goruldugu gibi bunlar da sureklı birbirini kolluyo, likelar havalarda ucusuyor. eski üye kardesliği kurmuşlar puhahsha komik cocuklar.
  14. Burak Kara

@Punctum, goruyon di mi yıllarca kimlerle uğrastım ben ? bu forumda bunun gibi onlarcası var. iyi bile akıl sağlımı korudum bugune kadar.
  15. Burak Kara

baslıkta yuzde 90 demiştim, oran 95 falan bence.. millet uçmuş ya. f/p derdimiz olsa cub surerdik diyor.. bin kere dedik motor alırken f/p e bakmayan istediği fiyata istediği motoru alana lafımız yok diye ama anlamıyor mahsus yapıyolar bence, deli numarası bu. yemezlerrr.
  16. Burak Kara

ya bende kesinlikle sp alırdım jantı bile altın sarısı ve 5 hp fazla. ama bunu yazma nedenim farklıydı. o cok ovulen komponentler ile eleştirilen kaliper ve suspansiyon arasında dağğğğlar yok. al işte fiyatlar belli. arasında düdük kadar fark var. hatta performanslar da belli.. biz...
  17. Burak Kara

ooo sınıf ayrımı... @espresso, bu tommy e nolmus boyle ya. anarşist tommy gitmiş sınıfcı tommy gelmiş. yazıkkk.
  18. Burak Kara

ooo eksi de gordum şimdi izmir de su kesintisi.. yavrum istanbul yaa. gidenler ağlayarak donecek
  19. Burak Kara

ya sen ciddi diyorum yazdığımdan ne anladın ? yemin ederim turk milletinin yuzde 87.5 u okuduğunu anlamıyor.. yavvv zengin olsun veya full krediye girip borcla alsın, ne aldığı beni ilgilendirmiyor.. ama saf gibi, yarı fiyatına satılan bir motoru da boklayamaxsınnnnnn. boklarsa hadddini...
  20. Burak Kara

bu kadar sacmalık olmaz. lan cocuk sana bilgi veriyor evinize baklava gidiyor diye sen ise ergen gibi laf sokma peşinde. neden gidiyor dese hadi neyse... bir benzeri de iskender-diyojen. iskender, koskoca imparator seni sayıp bir isteğin var mı diyor, bu zik kafalı da gölge etme yeter...