Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

offf fakir guzellemesi yapma kamyoncu. Ona bakarsan benim CB125F ile girdiğim yerlere ne senin vespa girer ne de tüm ADV ler(bir ihtimal africa girebilir,çok zor gerçi) Ayrica vespa kullanmadım ama CB125F in bir selesi var kiii offfffff ne rahat ne rahat. eee zaten honda sağlamlığıyla dandik...
  2. Burak Kara

Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

sıfır mı aldın ikinci el uygun mu oldu bari onu soyle bu ne ketumluk yaaa. yeminle Tommy cyan falan haberi vardır sanıyodum. bu ne gizlilik. 1753261468 @Punctum, cunda nın 1/15 si sizinse hornet i sat acil.. Olumlu dunya goruyosun koskoca ozzy bile gitti. Artık ne alırsın bilmem, çita cok...
  3. Burak Kara

puahhahahaha canım yaaaaaa ovunmeyi de hiç sevmiyor.tam bir elit =)
  4. Burak Kara

cok ender maslak trafiğinde yan çantalı GS/RT goruyorum.Tipe bak yan cantalı geziyor demek hiç aklıma gelmedi. Adam maslak iş cıkışıdan nereye gittiğini bilmiyorum çunku. Bence alp_tunay gibilerinin husnu kuruntusu bu.Trafikte cantalı gezerek havalı mı olunur ?
  5. Burak Kara

siklembır, kapanış falan son derece komik.tarz yapma peşinde olan insanların tercihi gibi geliyor.ama tercihtir bişey diyemeyiz. Kıdemliden kasıt belli bir yaşa gelmiş insanlardan soz ediyoruz sanırım. Bu insanlar rahatına duskun olur doğal olarak.Motosikletin pratikliği,avantajlarını...
  6. Burak Kara

:) Ya bu Orkun sana ne yaptı ha ? Adam 5 kıtada motor surmuş.600.000 Km tecrube, binmediği motor kalmamış ve sen bana diyosun ki benim tandığım kıdemliler orkun u donunda sallar. kusura bakma ama.,sacma
  7. Burak Kara

kıdemli olduklarından emin miyiz ?
  8. Burak Kara

işte onu isteme benden.tek eğlecem yaa
  9. Burak Kara

ahagags killing gs için "motortdan anlamayanların motoru, yanlış anlasılmasın bmw i ovuyorum" dediğinde hiç sesin cıkmıyordu cyan efendiii bırakacam forumu artık, herkes bana dusmaan
  10. Burak Kara

helal olsun lan yarım akıllı. judas priest i yalamış yutmuş biri olarak tebrik ederim. ama mesela son albumlerini dinlemedim bile :( sıktı yaa, bugun cooook sevdiklrerinize 20 yıl sonra baktığınızda ulan ben bunlardan ne zevk alıyodum diyeceksiniz çok onemli not: ilk cumlemi yanlış...
  11. Burak Kara

:) testament in orjinal albumleri var bende. 20 yıldır galiba acıp bir sarkısını dinlemişliğim yok. ergen işi. metallica hala zevk veriyor cok buyuk adamlar. black sabbath ayrıııı ozzy ayrı. onun ekmeğini yedi işte. yoksa bok gibi sesi var. ne ses tanrıları var ozzy kim ? beste de...
  12. Burak Kara

tepki cekeceğim belki ama, muzikten anlamayanların dinledikleri muzik türüdür metal , =) haaa bu demek değildir ki muzikten anlayan adam metal dinlemez, dikkatt. metal bitti zaten. ergen işi kabul edelim. slayer dinlediğim gunlere lanet olsun tam bir amatormusum. samimi bişey diyim mi...
  13. Burak Kara

yaa haykocepkin nedir ya.. ahh ahhh sen bi slayer konserini gorecektin. seyirciler.: blackmagic blackmagic blackmagic . . . .. . tom araya : black magic mi istiyorsunuz ? yok blackmagic falan. ne calarsak onu dinleyeceksiniz ipneler. seyirciler : aaaaaaaaaassaa
  14. Burak Kara

yav o değilde millete ne para var arkadas yaa. leblebi gibi tuono v4 satılıyor. önce tanımsız sonra killing. ne iş yapıyor acaba bu arkadaslar ? ve neden sürekli aprilia alıyorlar ? kafamda deli sorular....
  15. Burak Kara

ilk motor

bak betul durust konusuyorum, buraya kimse yazmaz. neden biliyon mu ? cunku ben dahil yuzde 95 miz senin akrep rumuzlu veya ona benzer bir trol kişisi oldugunu dusunuyor. burası boyle. akrep mode on--- lan akrep, dolaşma buralarda manyak heriff pskopatik deli yuru git lan. akrep mode...
  16. Burak Kara

kendisi iyi bir surucu olsa da yeni motoruyla ileri surus ve kapalı alan eğitimi alsa iyi olur. Rahmi Barutcu yu tavsiye ederim, nacizane..
  17. Burak Kara

Motorsiklet önerisi Orta sınıf

tesekkur ediyorum alp, iyi ki varsın. benim gonderme boşa gidiyodu valla. hatta demişlerdir bu ne sacmalıyo kenan evren, 12 eylul diye. thanks
  18. Burak Kara

Motorsiklet önerisi Orta sınıf

motordan anlamayan adamın motorudur vstrom.. umarım yanlış anlaşılmam. fsfshsd not: gulmeyin kardesim ya.. ahh 12 eylul darbesi. ah kenan evren..okuduğunu anlamıyor bu cocuklar...
  19. Burak Kara

vay bee. killingle aynı yıl motorculuğa başladık adam aldı yurudu biz takılı kaldık. benzer durumu 2008 yılında aynı donemde işe başladığım arladasımla yasadım. öğlenleri beraber yer içerdik. rammstein konserine bile gittik. o şimdi genel mudur ;( hayat boyle..
  20. Burak Kara

dostlar, bu guzel haberi paylaşmak istiyorum. sevgili killingroad dostum gizli gizli aprlia v4 u çakmış. nerden biliyon derseniz profil-hakkında ya yazmış. çitayı arşa koydu adam valla. hayırlı olsun, kazasız belasız diyelim. nazar değecek diye mi foto paylasmadı bilmiyorum ama...