Arama sonuçlarınız

1. E

Yola mazot döküldüğü için düştüm

Ben de yaşadım, iki araç önümdeki kamyon döke döke gidiyormuş kavşakta motorun götü başı ayrı oynadı toparlayamadım. Hızlı da değildim ama sert düşünce bileğimi kırmıştım.
  2. E

Motor sürerken göz yaşarması

Bu eleman troll ya geçen drift L 100 kilometrede 20 litre benzin yakıyor diyordu.
  3. E

Motor sürerken göz yaşarması

Paşam günde bir mesaj atıp telefonu duvara fırlatıyor herhalde.
  4. E

Yokuş yukarı durma kalkma vitesler ve vites düşürme

CBS varsa bu durum yaşanıyor mu?
  5. E

Ön fren takılıyor

Babamın bir CB125F var sanırım 2014 model. Bu motorun ön freni sıkarken takılarak hareket ediyor sanki bir yerlerde sürtme var gibi, hassas şekilde sıkamıyorsun. Kendi alışmış herhalde ama ben binince çok zorlandım neden kaynaklanıyor olabilir neresini yağlamak lazım acaba?
  6. E

Türkiye'de Motosiklet Sanayisi Neden Oto Sanayi Kadar Gelişemedi ?

Mersin merkezde lastik değiştirecek adam akıllı yer bulamıyorum, en yakında bi tane suriyeli var sanırım en son ona götüreceğim.
  7. E

Rtr 200 mü 250nk mı karar veremedim

İkisi arasından kesinlikle RTR 200, N250 de düşünülebilir.
  8. E

Tank slapper başınaza gelirse ne yapmak lazım

Gördüğüm videolarda tank slapper genelde anında düşmeye sebep oluyor. Elleri bırak kendisi düzelir diyenler var ama ne ara bırakacaksın orası muamma. Gidon amortisörü şart bence.
  9. E

Çizik konusu...

Ufak çizik olsa kapatmaya çalışırım böyle derinse sallarım. Kullanıma zaten etkisi yok, dikkatli bakmadığın sürece görünmüyor. Bence hiç problem değil yani.
  10. E

Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

Trafikte orman kuralları geçerli, etik metik tartışması yapılacak bir ortam değil. 180 ile giden arabanın önüne 90km ile çıkan motorcu, 90 ile giden arabanın önünde atlayan yayadan farksız. O hızda yavaşlayamayabilirler. Kendinin ve çevrendekilerin can güvenliğini nasıl sağlıyorsan etik olan odur.
  11. E

İlk ve son motor

Motor tecrübesi yoksa trafiği ve motor dinamiklerini öğreneceksiniz. Scooter daha mantıklı gibi geliyor bana da. Jüpiter, Dash, Dio alınabilir. Ama ilk ve son motor olacak diyorsunuz, arabaya geçip bunu da kenarda tutma niyetiniz varsa ABS'li 200cc bandında bir motor almak da düşünülebilir. Bu...
  12. E

60binde ns200 alınırmı?

Motoru bitmeye yakındır muhtemelen, baktırmak lazım. İyi kullanıldıysa motor masrafına da ilerde girerim diyorsanız düşünülür.
  13. E

Scooter arka frene basınca titremesi

Disk yamuk olabilir, sallanma değil yüksek frekanslı titreme varsa balataya yağ girmiş olabilir.
  14. E

Motosikletlerde Usulsüz Silindir Hacmi Artışına Hapis Cezası

Yok kardeş verdiğin örnek orantılı olmamış, bunlar sanayide atom bombası yapıyorlar. Kurusıkı tabancayı çevirmek de çevirtmek de suç. Ama bir taşıt üzerinde modifiye yapmanın ruhsata işlettiğin sürece bir cezası yok. Aynı şey mi bunlar şimdi?
  15. E

Motosikletlerde Usulsüz Silindir Hacmi Artışına Hapis Cezası

İyi de motor hacim yükseltmesi yasadışı bir şey değil ki, müşteri istediğini yaptırabilir motora 4 teker ve dizel motor taktırır traktör olarak kullanırsın istersen. Ruhsata işletmeden kullanmak sürücünün hatası.
  16. E

Kask Kiliti

Sıradan asma kilitleri açmak dandik bisiklet kilitlerini kesmekten daha kolay. Bu kask kilitlemek için fazla hantal duruyor.
  17. E

Düşük gaz ayarı motoru süremiyorum

Motoru bağırtmak kalma sebebi onu biliyorum ama belki o arkadaş patinaj çektirmiştir.
  18. E

Kask Kiliti

Bisiklet kilidiyle gidona tak gitsin. Kaskı alıp götürmek isteyecek olanların çoğunu caydırmaya yetiyor. Yeterince kararlı biri denk gelirse hiçbir kilit kurtarmaz zaten.
  19. E

Düşük gaz ayarı motoru süremiyorum

İlk kullandığım pulsarın rölanti öyle yüksekti ki durduğu yerde bağırıyordu. Sonra RTR 200 verdiler rolantisi orijinaldi, gazla kalkmayı ve yarım debriyajı öğrendikten sonra sıkıntı olmadı.
  20. E

Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Nounion böyle bir şey oluyor.

Yeni mesajlar