Arama sonuçlarınız

1. E

Cup debriyaj mantığı

Çift debriyajlı gibi düşün, hem scooter gibi merkezkaç debriyaj var hem de pedala bağlı bir tel var.
  2. E

Sense of speed muhabbeti

Hız hissi kazanmanın en iyi yolu o virajda daha önce motor yatırmış olmak. Ölmezsen şayet, hangi hızda gitmen gerektiğini çok güzel öğreniyorsun.
  3. E

50 cc motor önerileriniz

Sıfır 50cc yerine hurda dio tavsiye ederim.
  4. E

İzmir Sahilinde Tehlikeli Motosiklet Gösterisi

Hayatında hiçbir zaman polis çevirmesine girmeyecek olmanın verdiği özgüven diye yorumladım.
  5. E

Arora Capucino 50CC alınır mı? Ekipman Önerileri

Öyle bir şey yok, en zayıfı bile 50-60 yapıyor bu aletlerin, o hızlarda fren yapmasını bilmeden virajda yatırmasını bilmeden sürülmesi çok tehlikeli. Üstelik bisiklet dev gibi jantlarıyla sürmesi çok kolay, scooter o kadar keskin manevra da yapamıyor.
  6. E

Ön Teker Disk Sürtmesi

Bende de var disk yamuk da değil, muhtemelen milimetrik bir üretim hatası var dokunuyor.
  7. E

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

10 bin liralık stajyer harçlığımla işletebildiğim bir scooterım vardı. Böyle şeyler bütçe meselesi, para yetmiyorsa yanlış motor sürüyor olabilirsiniz.
  8. E

Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Beşiktaşlı kardeşimi üzmeyin. Motorun size ait olduğunu söyleyin bir an önce. Yani napacaklar tekerini mi kesecekler?
  9. E

Scooter debriyaj ayari varmidir

YECVT NMax Turbolarda varmış.
  10. E

mt-01 almak için para biriktiyorum

Mt-01 ilanı görmüştüm hava soğutmalı yazıyordu. Eski model mi bilmiyorum.
  11. E

Motorlar üzerinde oynanan algı operasyonu

Işıklardan bir önceki kavşağa kadar yığılmış trafikte bekleyen arabaların arasından tın tın en öne kadar gidiyoruz, o arabaların hepsi kuduruyor aslında.
  12. E

Scooter debriyaj ayari varmidir

Her seferinde yapıyor mu? Benimki de bazen öyle sarsıyor. Sanırım hızlı durduğumda varyatör tam kapanmıyor ve yüksek viteste bırakıyor. Gazı açtığımda öne atlıyor bir anda.
  13. E

Lastik değişimi sonrası gidon sallantısı

Allah bilir sibop hizasını da yapmamıştır bu.
  14. E

Lastik Basınç Sensörü

Ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim. Göstergeli pompa alıp haftada bir kontrol etmek daha mantıklı geldi.
  15. E

Motorcular kavga ederse

Motor devrilene kadar problem yoktu
  16. E

125cc 0 tvs mi 2. el japon mu

Yükseltilecek ve düşe devire öğrenilecek motor bence sıfır olmasın, japon şart değil yeter ki piyasası hızlı olsun.
  17. E

motor hızlı değil

125cc motorun canı ne ki 120km gitsin istiyorsun? Gitsen nasıl duracaksın?
  18. E

Boşta Gaz Verip Bırakınca Motordan Tak Sesi Geliyor

Debriyaj takozu düşmüş olabilir mi? İçindeki lastik takozlardan biri düşünce balatalar kapanırken metal metale vuruyor.
  19. E

Motosikletime çöp döküldü..

Bir keresinde motorun başındayken üstüme sofra çırpmışlardı. Herife pis bir bakış attım özür diledi. İki hafta sonra yeniden leş gibi buldum, bütün sitenin duyacağı şekilde sülalesini elden geçirdim, bir daha yapmadı.
  20. E

Emniyet Şeridi / EDS Ters Kamera Lokasyonları

https://www.google.com/maps/place/%C3%87opurlu+Kasab%C4%B1,+%C3%87ukurova,+G%C3%B6zne+Cd.+No:42,+33230+Toroslar%2FMersin/@36.8622865,34.57871,15z/data=!4m6!3m5!1s0x1527f400cf6e84c7:0x22664dc2083e9323!8m2!3d36.8622865!4d34.57871!16s%2Fg%2F11fnwgvczt?utm_campaign=ml-ardl&g_ep=Eg1tbF8yMDI1MDgyMF8wIO...

Yeni mesajlar