Arama sonuçlarınız

1. E

Motosikletin Zayıf Atletik Fizik İnsanlara Daha Çok Yakışması

Motorla alakalı bir durum değil, fit vücuda her şey yakışıyor.
  2. E

125 cc ve üstü scooter tavsiye eder misiniz?

Motosiklet tecrübeniz varsa hiç 125cc'ye bulaşmayın. Yeterli hızlara çıkıyor ama sınırlarını zorluyorsun motorun, ömrü uzun olmuyor.
  3. E

Michelin city grid 2 Arora Cappucino

Set halinde almak zorunda değilsiniz.
  4. E

Dipgaz sonrası motordan yanık kokusu ve sesler gelmeye başladı

Rodaj yağ değişimi yapılmadan bitmez, içindeki yağ farklı çünkü. Daha rodajı bitmemiş motoru çok güzel zorlamışsın.
  5. E

2.el 125s mi 0 drift l mi

Zaten Çin malı ikisi de, sıfırını al.
  6. E

TVS RTR 200 gelen ses normal mi?

Daktilo sesi dedikleri bu. Kronik bir ses hepsinde var.
  7. E

Boyadaki Parmak İzleri

Zımpara ve cila kurtarır gibi geldi.
  8. E

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

Kask beni pek rahatsız etmez açıkçası, ama diğer anlattığınız kısım ptsd falan olabilir, daha önce emniyet şeridinde kazaya karıştınız mı?
  9. E

Sağ şeritte bile rahat yok!

Bir pazar günü bomboş yolda sağ şeritte 90km hızla giderken tampon yapan Civic gördü bu gözler. Frene dokunsam ölücem o derece yakın gidiyordu.
  10. E

Lastik değişimi

Lastik değişimi şu sıralar kaç para ki? Scooter lastik değişimine 1000 lira verdim normal mi?
  11. E

Motoru çok mu zorluyorum

Ehliyet sınavında hız sınırını geçmemek için 3. Vitese atmadan gitmem aklıma geldi.
  12. E

Lastik Ters Takılmış

Evet front yönü arkaya bakıyor işte. Lastiğin desenine göre yapmış herhalde ama desen zikzaklı olduğu için karıştırmış. 1758750941 Arkadaşlar şöyle bir görsel verilmiş eski bir postta, bunlardan hangisini doğru kabul edeceğiz? https://hizliresim.com/eawrtx4
  13. E

Lastik Ters Takılmış

Hero Dash 125 motorumun lastiğini değiştirttim. Elemana söylememe rağmen üstündeki yazıyı dikkate almamış ters yönde takmış. Sürüşe çok bir etkisi olur mu değiştirmeye değer mi? Lastik Anlas SC 360 Allgrip
  14. E

rs200 lastik değişimi yaptım

Dıştan CD kalemiyle boyarsanız belli bile olmaz
  15. E

Elektrikli Motosiklet İçin Lityum Batarya Nereden Bulurum..

Özel yapan yerler var Instagram'da karşıma çıkıyor sürekli.
  16. E

Trafiği Tehlikeye Atan 17 Motosikletliye Büyük Operasyon

Bunların arasında işlenmemiş çanta yüzünden yiyen var mı acaba? Şu madde düşündürücü çünkü.
  17. E

Fındık Parasıyla Yaptığı Araca El Konulan 15 Yaşındaki Mert Gözyaşlarına Boğuldu

Trafiğe çıkmayacakmış o zaman. Yolda karşınızdan şunun geldiğini düşünün, ne freni var ne adam akıllı yürüyen aksamı var, bir viraj alamayıp çarpışsanız daha önce göz yummuş polislere küfür edersiniz.
  18. E

b'den a2 çıkacak masraflar

Sınava girdiysen sadece kart ücreti kalmış, o da en son 900 liraydı.
  19. E

Hero Dash 125 el freni takmak

Bu motorun manetinde uygun yer varmış, takanlar var. Ben bu parçayı nereden temin edebilirim?
  20. E

Motorumda rödajı nasıl yapmalıyım

Rodaj böyle yapılıyor. Dayanamam diyorsan yapıştır geç, satarken dolandırırsın artık birilerini.

Yeni mesajlar