Arama sonuçlarınız

1. E

Lastik önerisi

Winter grip çok yumuşak bir lastik. Karda kışta iyi de güneş açtı mı sakız üstünde gidiyor gibi oluyor.
  2. E

Scooter Balanslı Gibi Titriyor

Link bozuk.
  3. E

Bakım yaptırırken gaz kolunu da yağlattım tekere güç 1 saniye geç geliyor

Devir hemen geliyorsa gaz kolu işini yapıyor demektir. Sorunu yanlış yerde arıyorsunuz.
  4. E

Motoru toparlayabilir miyim, nereden başlamalıyım?”

Konu sahibi ben değilim hocam.
  5. E

Motoru toparlayabilir miyim, nereden başlamalıyım?”

Hortumdan kasıt şu siyah kablo birleştirici hortumlar muhtemelen.
  6. E

Eldiven önerisi

Bu eldivenler soğuktan korur, belki yağmurdan da etkilenmez ama yün eldivenden farkı yok bana göre. El bileğinin serçe parmak tarafı düşme esnasında çok kolay kırılıyor. 30'la bile düşsen karpal kemikleri kırıyorsun. O yüzden özellikle o bölgede koruması olan eldivenleri öneririm.
  7. E

Lastikler çok kayıyor

Anlas NR 32 galiba, üretim tarihi de 2025 Nisan.
  8. E

Lastikler çok kayıyor

Evet SC360'ı ben de kullanıyorum. Kış performansını denemedim ama ıslakta çok kaydırmıyor.
  9. E

Lastikler çok kayıyor

Lastiğin üzerinde modeli ve dot kodu yazar.
  10. E

Lastikler çok kayıyor

Lastik taze miydi? Dot kodu nedir?
  11. E

Akülü pompa basınç sorunu

Hocalarım motor Hero Dash 125, üzerindeki etikete göre basıyorum normalde. Belki scooter olduğu için daha düşüktür bilmiyorum. Cihazda motosiklet modu seçili ve ölçü birimini de doğru ayarlıyorum. Niyeyse 25 PSI altını vermiyor hiçbir modda. https://photos.app.goo.gl/3pqf4DkNJJXpbeVb6
  12. E

Akülü pompa basınç sorunu

Temudan şu şarjlı pompalardan bir tane aldım. Denemek için motorun yanına indiğimde PSI değerini ön lastik için 22 psi yapamadığımı fark ettim. 26 psi altına düşürmeye çalışınca döngü başa dönüyor ve maksimum basınç olan 45'e çıkıyor. Bu tür cihazlarda normal mi bu durum?
  13. E

Temu, aliexpress, amazon, tüm YD alışverişler bitti

Aliexpress ürünleri hep şişirme fiyattan listeliyor, sonra bunlara göstermelik indirimler yaparak normal fiyattan satıyor. Ama bizim gümrük yönetmeliğinde indirimsiz hali üzerinden vergilendirme yaptıkları için 100 liralık ürüne 150 lira vergi çıkabiliyor.
  14. E

Temu, aliexpress, amazon, tüm YD alışverişler bitti

Temu bu konuda gerekli aksiyonu alıyor hep. Dikkat ederseniz artık her ürünün etiketinde Türkiye'de açtıkları şirketlerin adı yazıyor. Ama aliexpress kadar ürün çeşitliliği yok bunda.
  15. E

Motorsiklet Rodaj Hk.

https://dosya.volta.com.tr/RSX5-Kullan%C4%B1mK%C4%B1lavuzu-2025.pdf Devir aralığı vermemişler, sadece düşük orta devirde kullanın yazılmış. Siz de motoru bağırtmadan aşırı yüklemeden kullanırsınız.
  16. E

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaş 25 matematik öğretmeniyim.
  17. E

Motorsiklet Rodaj Hk.

Motorun modeli nedir? Kullanım kılavuzunda en doğru bilgiyi bulabilirsiniz.
  18. E

Sakızları ben sipariş ettim

Gerçek sakız tiryakileri falımdan başkasını çiğnemez
  19. E

Dizelli Cb125F

Plakayı alabilir miyim yarın bir gün sahibinden temiz 3500 kmde diye ilanda görmeyelim 😀
  20. E

Lastiklerimi Değiştirdim

Şöyle söyleyeyim, hint lastiğinden ucuz bir anlas modeline geçtim. Motorun üstüne yeniden bindiğimde tuhaf bir his vardı, meğer lastik yeri tuttuğu için gidonu zor çeviriyormuşum. Bunca zaman kullandığım lastik yola sadece dokunuyorken şimdiki lastik yolu gerçekten tutuyor.

Yeni mesajlar