Arama sonuçlarınız

1. E

Lastik şişirmeyi unutmak

Ayda iki kere basmak yeter zaten, benim dash 125'te de iki haftada 3-5 PSI azalıyor.
  2. E

Kaskını kız arkadaşına veren fenomen Kadir Akbulut motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Arkanda yolcu varken 10 kat dikkatli olman gerekirken risk almak çok salak bir hareket. En azından kıza bir şey olmamış.
  3. E

kaza videoları geliştirir mi geriletir mi

Yurtdışında yapılan bir çalışmada sürüş tarzına pek etki etmediğiyle alakalı bir sonuç çıkmıştı sanırım. Bana göre en iyi eğitim kaza tecrübesi. Ya nolacak şuradan da geçerim dediğin yerde bi arabaya sürttün mü bi daha yapmıyorsun. Aynısını videoda izlesen bu etkiyi vermiyor. Tabi her şeyi...
  4. E

Sinyal kütüğündeki 3 kablodan biri koptu

Lehim mi titreşimden düşecekmiş? Abartmasın ama kesinlikle dışına makaron veya en kötü kablo bandı kullanın.
  5. E

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Aliexpressten takipsiz kargolu bir ton ıvır zıvır aldığım günler aklıma geldi. Allahın çinlisi üretiyor kapına kadar neredeyse bedavaya yolluyor ama 3000 yıllık devlet aklı damadını ekonominin başına geçirince böyle zırvalar kaçınılmaz oluyor. Berat da o dönemin kuklasıydı gerçi.
  6. E

Trafikte Öfke Kontrolü

Dün önüme bir kedi atladı ve önümde donakaldı. Frenledim geçti gitti. Korna çalsan küfür etsen bir şeye yarayacak mıydı? Aynısını bir yaya yapsa ne değişecek? Bazı insanlara sokak köpeği muamelesi yapın gitsin.
  7. E

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Bu ülkede iktidar değişikliğinde de devam eder böyle düzenlemeler. Hepimizin alışık olduğu KDV bile 80'lerde başlamış. Eminim o zamanlar insanlar bizim gibi tepki vermiştir.
  8. E

Acaba hastalıklı mıyım

Kanki sen kız arkadaşından falan ayrılma o zaman, deli edersin kendini.
  9. E

Scooterlarda tank slapper

Tekerler çok küçük, olsa da kontrol edilebilir bence. Benimki zaten elimi bırakınca mezdeke oynuyor ama tankslapper kadar güçlü hareket etmiyor.
  10. E

Motordan gelen koku

Kötü koku yağmur kaynaklı değildir. Ya ölü fare vs olabilir ya da kedi köpek işemiştir. Benim motora öyle bir işemişler ki deterjanla bile izi geçmiyor.
  11. E

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

Daha birçok kavşakta ışık bile yok arabalar sorun yaşıyor. Yapsalar onu yaparlar zaten. Bu işi Çin çözmüş de biz çözemeyiz bu gidişle.
  12. E

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

Bakkaldan ehliyet dağıtmaya devam. Motor ehliyetliler de araba sürebilsin o zaman.
  13. E

Enjeksiyonlu motor için hangi benzin istasyonundan benzin alınmalı ?

Bazen yol üstü Aytemiz bazen yolu uzatıp Petrol ofisi. Sorun yaşamadım şimdiye kadar.
  14. E

Anlas wintergrip 2 yol tutmuyor

Lastik takıldığından beri kaç km kullanıldı? Belki mumunu atmamıştır.
  15. E

Lastik Ters Takılmış

Düzelttirdim, teşekkürler herkese.
  16. E

Hero Dash 125 Gelen Ses

Motorun rölantisi de dalgalı bu arada.
  17. E

Kask Aldım dar gibi geliyor.

Kaskın süngerleri zamanla inceliyor alırken hafif sıkıyor olması lazım zaten.
  18. E

Hangi Kompresörü Almalıyım

Yok şarjlı bir model, alali 3 hafta oldu, bu süreçte 4 kere falan kullandım.
  19. E

Hangi Kompresörü Almalıyım

Ben de temudan aldım geçen, basınç ayarı sorunlu ama istediğim basınca gelince durdurabiliyorum problem olmadı. Suitu ST 221B model
  20. E

Hero dash 125 hk.

Bu motorun böyle sorunları var. Benimkinde de 2lt altına düşemedim. Kısa mesafe sürdüğüm için de oluyor tabi. Zırıltı bende de var ama bir kere yatırdım ondan da kaynaklanıyor olabilir, egzoz kapağını sök tak yapınca bir süre kesildi ama sonra yeniden başladı bende. Egzozda oynama da yok...

Yeni mesajlar