Arama sonuçlarınız

1. Symurg

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

Motoru alacak para var, mtv ve sigorta ödeyecek para var ama 1 kez ödeyip alacağın ehliyete para yok yani? Ve ciddi ciddi oturmuş burada bu kanunsuzluğu mu savunuyorsunuz? Olayı basit bir suç olarak görebilirsiniz ama ehliyetsiz birisi gelip en sevdiğiniz insanın beynini asfalta jöle gibi...
  2. Symurg

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

Honda euro5 satış sorununun çözüldüğünü söyledi bugün. Bekleyen herkes Bi kaç gün içinde moturunu alır diye düşünüyorum.
  3. Symurg

Yunus polislik mantıklı mı?

Kamu personeli omurgasız ya da midesiz mi? Söylediğiniz şey bu mu yoksa ben mi yanlış anladım?
  4. Symurg

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

Cezayı yerken ağlamak yok ama 'abiiii abi olur yazmayın abiiiii' diye.
  5. Symurg

Yunus polislik mantıklı mı?

Yunus Polisliği diye bir polislik seçimi yok kardeşim. Olur da kazanır polis olursan sana nerede görev verirlerse orada görev yaparsın. Farz edelim bir şekilde Yunus ekiplerinde görev yapmaya başladın herhangi bir sorun yaşadığında kendini karakolda ya da ücra bir köşede nöbet tutarken...
  6. Symurg

Disk kilidi ve motor takip sistemi.

Armor markasına baktım ama onda şikayetler var. Tek seçenek Abus gibi görünüyor. Turuncu'ya bir bakayım ben teşekkürler.
  7. Symurg

Disk kilidi ve motor takip sistemi.

Merhaba Forza 250 için Disk kilidi ve Motor takip sistemi almak istiyorum. Önceki motorum için aldığım malum uygun fiyatlı disk kilidini motosikleti satarken motorla birlikte verdim. Abus'un 7000 rs1 modeli uygun galiba forza için tavsiye eder misiniz? Motor takip sistemleri için ise hiçbir...
  8. Symurg

Merhaba!

Hoşgeldiniz.
  9. Symurg

Katlanabilir Telefon Alınır mı?

Benim baktığım da fold idi.
  10. Symurg

Motosikletler ve tasima kapasiteleri

Şimdi baktım benim motosiklet için yolcu ve bagaj dahil 180kg aşmamalı diyor. Yük ise tek olsanız bile 16.5 kg aşmamalı diyor. Kemikadam'ın dediği gibi Tailand'lı olmadığımıza göre bu imkansız. Artçı ile gezelim desek sadece herhangi bir arkadaşım bindiği anda 180kg. 200 kurtarır ancak...
  11. Symurg

Katlanabilir Telefon Alınır mı?

Denemek için elime aldığımda o ortadaki katlanma izi hiç hoşuma gitmemişti. Bildiğiniz ele takılacak kadar derin bir kat izi. Bana hitap etmiyor.
  12. Symurg

Motorsiklete yeni başlayanlar için tavsiyeler 2025

Dediğiniz gibi hızı akan trafiğin altında kalıyor. 125 cc alıp rodaj süresinde bir kez çevre yoluna çıkmıştım en sağdan gitmeme rağmen doğal olarak kamyon bile yanından 80-90la geçiyor tehlikeye giriyorsun. Ki 125cc bile bir süre sonra yavaş kalıyor. Aslında saatte 100km hıza razıyım ama tek...
  13. Symurg

Plakalıklı sıyırıcı tavsiyesi

Gençler diye giriş yapman cevap almanı engelleyebilir bilgin olsun. Mesela ben olsam samimiyetimin olmadığı ortama böyle bir hitap ile girmezdim.
  14. Symurg

Motorsiklete yeni başlayanlar için tavsiyeler 2025

50cc ile başlamayın. Verebileceğim tek tavsiye bu
  15. Symurg

bu cglerin top speedi kac ya cgciler toplansin

Top Speedini bilmem de kuş serisi otomobillerin insanlarda oluşturduğu tiksintiyi oluşturuyor bende. (35 senedir kuş serisi araca sahip olmamıza rağmen.)
  16. Symurg

Tümsekten geçerken tak sesi

Aynısı başıma gelmişti. Akü yuvası büyük geliyor hopluyor diye düşünüp boşluğu kartonla doldurmama rağmen ses gitmemişti. Geriye sadece yan ayaklık sarsıntıyla yarıya açılıp kapanıyor diye düşünüp bir daha da kurcalamadım.
  17. Symurg

Polisin anahtar alma yetkisi var mı?

Buna sebep olan davranışları sergiledi ve videoya çektiler. İnternette de paylaşıp dalga geçtiler. Şimdi ağlamak yok.
  18. Symurg

Peugeot Peugeot XP400 Scooter 400cc

Motosiklet araştırırken baktığımda 2 önemli defosu vardı. Yakıt tüketimi ve ağırlığı. Bir de yanlış hatırlamıyorsam sele altı küçüktü. Üstünü çizmiştim.
  19. Symurg

Hız ihlali yapan sürücüler yapay zekaya takıldı

Aga ben hep 50kmh lık gidiyorum.

Yeni mesajlar