Arama sonuçlarınız

1. Symurg

Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

Benda Rock 250 72cm sele yüksekliği
  2. Symurg

kask camı buhu problemi.. nası üstesinden geliriz ?

Durunca buğu yapıyor ve açıyorum. Hareket edince 10 metre sonra kapatıyorum. Çözümüm bu ama bi ara buğu önleyici camı alacağım bende.
  3. Symurg

Kocakafalı motorsiklet kullanıcıları için kask rehberi

Bir bayide deneyip internetten sipariş vermiştim XL kaskı. Markadan markaya da fark eder beden. Mesela şu an kafanıza olmayan beden başka markada cuk oturabilir. Bahsettiğiniz gibi bu ölçüleri bayilerde denk getirip denemekte şans işi biraz. Yine de biraz daha arayın ve başka çare bulamazsanız...
  4. Symurg

Motosiklet Karşılaştırma ( XMAX 300 - QJ Fortress 350 - SR4 Maxi )

Konuyu dağıtmak istemem ama bizzat bayideki danışmanın (yakın arkadaşınız veya aileden birisi değilse) ürünü kötülemesi, almayın demesi bana ihanet gibi geliyor. Ekmek yediğin yerde seni satış yapman için oraya koyuyorlar ve gelene alma diyorsun. Oranın düzgün bir iş yeri ya da ürünün kötü ürün...
  5. Symurg

İNTERKOM ÖNERİSİ

https://www.pazarama.com/mioji-mio-120-2x-rgb-1000mah-ipx6-motosiklet-kask-bluetooth-1500m-2-kisilik-intercom-kulaklik-p-8683878002073?magaza=mioji Şu ürünü yeni aldım. Müzik ses kalitesi ortalama üstü, telefon görüşmesi esnasında ses karşıya telefon ile konuşuyormuşum gibi gidiyor. (hızım...
  6. Symurg

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

Umarım hapisten çıktıktan sonra da anası ile avradını karıştırmaz. Çok üzücü olur..
  7. Symurg

Motorcu montu gereklimi ?

Muhtemelen anneniz montun koruyucu özelliğini bilmiyor ve motorcuların giydiği onlara özgü herhangi bir mont zannediyor. Durumu açıklayıp en kısa sürede de bir mont al kendine kardeşim.
  8. Symurg

125 CC ile başlangıç için ne kadar tecrübe yapılmalı?

Ben 7k km yapıp 250cc'ye geçtim tamamen kişisel bir durum. Yalnız benim yaptığım 'ani ön fren akabinde gidon çevirme hareketini' yapma. Ben ağrı verici bir yöntemle ön fren yapıldığında gidonun düz tutulması gerektiğini öğrendim. Dilerim siz sadece bunu okuyarak öğrenmiş olursunuz. :)
  9. Symurg

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

Bu savunmalar avukatın yasanın etrafından dolaşma taktikleri. Mesela geçenlerde okulda öğretmeni vuran oe da 'ben öldürmek için ateş etmedim, ellerine ateş ettim ama ellerini göğsüne doğru getirince yanlışlıkla göğsünden vurdum' gibi bir açıklama YAPTIRILMIŞTI...
  10. Symurg

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

2 sene önce senin durumundayım. Ev kredisi vs ödüyordum düzgün bir motor alacak param yoktu. İnsanların çin malı, alma elinde kalır vs laflarını dikkate almadan gidip 9 taksitle yanlış hatırlamıyorsam 45.000e alıp 1.5 sene bindim. İmkanım olsa Japon alırdım tabi ama o an gücüm ona yetiyordu ve...
  11. Symurg

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Bu arada aynayı kırdığı anda yanında olan motorcu ezildiğini gördüğü anda U çekip kaçıyor... Olur da bu yorumu okuyorsan senin cibiliyetini... Hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi böyle ezik tiplerdir. Etliye sütlüye karışmayayım, aman tadımız kaçmasın modunda yaşayan ezikler kadar...
  12. Symurg

Türk Lirası banknotları hakkında düşünceleriniz

1 tomar çekmedikce işe yaramıyor. O kadar çekince de arka cebime tenis topu koymuş gibi oluyorum. Cebe her ihtimale karşı dursun diye 500-1000 TL koyup her yerde kart ile ödeme yapıyorum.
  13. Symurg

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Normalde bende 50cc tavsiye etmem ama ehliyet alacak zamanım da bütçem de yok diyorsan burada kafanı karıştırmanın hiç manası yok. Rks, kuba vs markalarda hazır çevrilmiş halde olan motorlar da mevcut. Yeni vergiler de binmeden önce git taksitle motosikletini al geç. 50kya 10 taksitle aldığın...
  14. Symurg

GÜMRÜK VERGİSİ MOTOSİKLET

Deli gibi sallaya sallaya geliyor arkadaşlar. Eğer yakın zamanda motosiklet almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun. Şu an fiyatı 50k olan motoru bile 200k yapacak uygulama. Geri adım atılır mı bilmem ama atılmazsa kimse kolay kolay motosiklet alamaz artık. Ayrıca çin malları piyasadan...
  15. Symurg

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

Artık diyecek sözüm yok ya :)
  16. Symurg

Merhaba

Hoşgeldiniz
  17. Symurg

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Konuyu açmak için girmiştim siz açmışsınız. Hiç ikiletmeden ikisinin de kafasını s... Şu ayna kırma olayını asla anlamıyorum da hadi kırdın kaçsana. Araçtaki adamı çıldırtıp önünde durmak tam bir akıl tutulması. Motorcunun kalıcı hasar almış olması kuvvetle muhtemel. Araçtaki beyinsiz de...
  18. Symurg

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
  19. Symurg

HAVA SOĞUTMALI MOTORLA SEYEHAT

125cc hava soğutmalı rks ile Antalya'nın kavrulduğu günlerde tapa gaza yakın kullanarak 100km gittim ve şişmediyse İstanbul'da hiç şişmez diye düşünüyorum. Sıcaklığı şöyle tarif edeyim 90km hızla şortla giderken kavruluyor ve şortun içine hava girsin diye bacaklarımı kaldırıyordum. Asfalt...
  20. Symurg

Kilit

Bende Abus disk kilidi, motoguards 13mm 2 metre zincir + smarttag aldım. Şu an sadece disk kilidi elime ulaştı. Turuncu takipten de kullanıcı yorumları dolayısıyla vazgeçtim.

Yeni mesajlar