Arama sonuçlarınız

1. Symurg

Yaşanmışlıklar..

Bakın makinenin motoru da kötü durumdaydı değiştirdim deseniz neyse. Gerçi onda da 'soketi çıkmış taktım ama motoru da kötü durumda değiştireyim mi?' diye sormanız gerekirdi. Siz adamın tavrını beğenmediğinizi ve soketi takıp motoru bozuk diyerek değiştirdiğinizi ve adamdan hoşlanmadığınız için...
  2. Symurg

Kaldırımda yarış yapan cahiller.

Efenim ben cezaya inanırım. Alkollü sürücünün ehliyetinin yanında aracına el koymaya, katilin idam edilmesine, tecavüzcünün çükünün kesilmesine, serserinin de o serseriliği bir daha yapmaya cesaret edemeyeceği kadar ağır bir ceza almasına. Ceza yoksa kural da, adalette yoktur. Bu videolardan...
  3. Symurg

Yaşanmışlıklar..

Bunu da buraya yazdınız yani? Bunların yapılması bile başlı başına bir sorunken artık komikmiş ya da olağanmış gibi anlatılması...
  4. Symurg

Bajaj Bakım Aralığı Hakkında

6 ay ya da 4500km den hangisi önce gelirse. Yani 4500 km yapamadın ama 6 ay doluyorsa servise. Ya da daha bakım yapalı 2 ay oldu ama 4500 km'ye geldin yine servise.
  5. Symurg

Yağ tulumu heybetli adamların racing sürmesi

Yakışmayabilir, yakışmadığını da düşünebiliriz ama 'içimizden' Mesela 1.85 ve 110 kilo olan arkadaşıma bir iki motosiklet önerdik maddi durumu bu arada sıkışık diye uygun fiyatlı ve kendisine göre küçük kalacağını düşündüğü için 'buna binersem g*tüme girmiş gibi görünür ' dedi gülerek. Veya...
  6. Symurg

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Bizim bir abide var bir şikayet duymadım motosikletle ilgili ama ayrıntılı da sormadım. Memnun olduğunu söylüyordu onu biliyorum.
  7. Symurg

Ehliyetsizten Hakkında soru

O da ihtimaller dahilinde tabi ama bilemiyoruz. Zaten beni sakinleştiren şey oruçluyum lafı değil direkt özür dilemesi oldu. Bir de normalde genel itibariyle sakin olan yolda işe gidip gelirken bile güvenlik kamerası niyetiyle kullandığım gopro takılı olurken bugün takmadım üşenip. Güzel ders oldu
  8. Symurg

Ehliyetsizten Hakkında soru

Arkadaşlar ehliyetsiz sürmeyin lütfen. Bu sadece uygulamaya denk gelirsem işi değil. Bugün rodajı yaptırdım eve geliyorum toplam 15km mesafe. Daha 500 metre gelmeden lavuğun birisi dönülmemesi gereken yerde döndü önüme doğru zor durdum. 300 metre daha gittim teyzenin birisi en sağda park...
  9. Symurg

Honda bayileri yağ problemi.

Herkese cevap için teşeklürler. Bugün rodaja gittim 900km de. 10-40 yağ koydular. Motoru da yıkayıp teslim ettiler. 1750 TL ödedim.
  10. Symurg

Hayır İstanbul'da aynı durum maalesef. Zaten durumdan haberdar olmamı sağlayan arkadaş İstanbul'da yaşıyor. Belki burada böyle değildir dedim ama öyleymiş. Ülke genelinde aynı politika. Evet bundan bahsediyorum işte. 10-30 ve 10-40 seçeneği olsa da adamlar sadece 10-40 kullansa diyeceğim bir...
  11. Symurg

Yasal olarak bence de bırakamaz ama köpek, köy ve değnek üçlemesinin sonucu.
  12. Symurg

İstanbul'a Motosiklet Getirmek için Güvenilir Nakliye Tavsiyesi?

Arkadaş Adanadan Antalyaya 5-6k gibi bir rakama anlaşmıştı. Adam tek getirirsem bu fiyat acelesi yoksa bekle 1 hafta başka motosiklet çıkarsa daha ucuza getiririm demişti. Sonra motosiklet geldi ama kaça geldi sormadım. Öğrenince güncellerim.
  13. Symurg

Hocam bunu doğru bulmuyorum. Bu rakam bulunulan ülkenin konumuna, ortalama sıcaklığına göre belirlenir. Aynı aracı üretip hem Türkiye'ye hem Rusya'ya gönderen üretici kitapçığa ona göre yağ önerisi yazar. Hatta Türkiye gibi Güneyinde ayrı, Kuzeydoğusunda çok ayrı hava sıcaklık ortalaması olan...
  14. Symurg

Doğru yağı koyup aynı parayı alsın ona da razıyız da yok. Çinli yapsa nasıl güzel boklardık cibi cibi ciks marka anca bu kadar olur diye de Honda yapınca g*t gibi kaldık. Bakım sonrası güncellerim durumu ayrıntılı sorup öğrendikten sonra.
  15. Symurg

YouTube'da izlediğim bir videoda Forza sahibi arkadaş Honda'nın scooter yağ değişiminde normalde servis kitapçığında yazan 10-30 MB yağ yerine 10-40 normal yağ kullandığını söylemişti. Uygun yağı dışarıdan kendin getirirsen de kullanıyor ama garantiden çıkartıyorlarmış. Motosikletin rodajı...
  16. Symurg

Her Motor İle Teker Yapılır Mı?

Tam gazı verirken artçı tarafına kayıp yapan kekoleyteler var. Maalesef gördüm.
  17. Symurg

Her Motor İle Teker Yapılır Mı?

Fazladan 47.000 TL parası olan herkes her motosiklet ile yapabilir. Ha bir de 60 gün ehliyete el koyma
  18. Symurg

Polislerin Ceza Yazma Mantığı

Şimdi şöyle bir durum var. İlk olarak bazı denetimler belli dönemler özellikle yapılır. Ör tüm şehirde kask denetimi yapılacak denir ve yapılır. Bu demek değil ki başka zamanlarda komple es geçilir ama emir üzerine yoğun yapıldığı dönemler olur. Aynı motosiklet ile aynı güzergahta ceza yemeyip...
  19. Symurg

2025 Honda Forza çok kötü olmuş yorumlarınızı alalım?

Zaten scooter'den ses, viraj vs beklemeyi hala idrak edebilmiş değilim. Kendi adıma konfor ve sele altı ihtiyacım sebebiyle scooter tercih ettim. Ses, görüntü bekleseydim yakışıklı bir spor motosiklet alırdım. Hepsi bir arada olsa herkes onu alırdı zaten. Kamyon alıp hız ve kıvraklık, cabrio...

Yeni mesajlar