Arama sonuçlarınız

1. denizz1

Orta Sınıf Motosiklet Tavsiyesi

Bende 420 bine bir nc buldum 11 binde 20 model çantalı vs onu düşüneceğim galiba.
  2. denizz1

Valla öyle ya kışta yaklaşırken kafam iyice karışıyor bir yanım diyor az daha ekle 600-650ye clio al kışın aç klimayı takıl 🤣
  3. denizz1

Herkese iyi akşamlar,bir süredir X-Max'ımı satmaya çalıştığımı forumdaki konularda yazmıştım.Önce activamı bugünde xmaxımın satışını verdim.Minimum 400k-Maksimum 500k bandında sürekli olarak neredeyse 2 kişi kullanabileceğimiz,ikinci eli olabildiğince hızlı olan bir motosiklet...
  4. denizz1

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

Acaba benim dominarı sanamı sattım bende 150k ya 23 model dominarı satmıştım far koruma var mı 🤣🤣
  5. denizz1

Neden istanbulda yaşıyoruz

Benimde Barselona’ya giden arkadaşlarımdan biri telefonunu çaldırıp dönmüştü,herhalde İspanya’da en cok hırsızlığın olduğu şehirlerden biri,aslında bu mülteci sorunu falanda Londra bile büyük bir durum artık,sokaklarda İngilizlerden çok Hintlileri görüyorlarmış.
  6. denizz1

Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende de bir tane 20 model 14 Bin kmde var yetkili servis bakımlı. 1752942149 Fotoğraftaki arkadaş
  7. denizz1

Neden istanbulda yaşıyoruz

Benim aile İstanbul’da ama ben o curcunanın içinde doğmuş olmama rağmen kendimde artık İstanbul’da yaşayabilecek enerjiyi göremiyorum.Her kış dönerdim 1-2 ay takılırdım bu kış 1 hafta kalabildim motorla gittim uçakla döndüm.Ee tabi birde maddi durumu var bu işin burda örnek veriyorum 60k ile bir...
  8. denizz1

Honda Akıllara Zarar Motosiklet! | Honda NX500 | Reklamsız, Hilesiz, Hurdasız Yorum.

Ya 6-6.5 bin devirde dominarda bile titreşim minimum seviyede gayet güzel gidiyor,bu motorda nasıl bi titreşim olabilir ki zaten
  9. denizz1

Honda Akıllara Zarar Motosiklet! | Honda NX500 | Reklamsız, Hilesiz, Hurdasız Yorum.

Bu arkadaş biraz abartıyor bence videonun tamamını izlemedim ama her ilerlettiğimde ayrı bir sorundan bahsediyor tamam kötü olsunda ya iyi bi tane mi özelliği yok bu motorun? 1752264018 Kötülemek amaçlı video hazırlamış gibi bi izlenim bırakmıştı bende
  10. denizz1

KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

Bayii kötüydü bence biraz zorlayıp ayıplı mal sattınız dedim 4.günü daha motorun dedim bayii hemen “biz aracıyız motoru doğan trend gönderiyor bizlik değil”diyor ulan madem sorumluluk üstlenmeyeceksiniz neden adınızın başında YETKİLİ ibaresi var ve biz garantiden cıkmasın diye dışardaki ustaya...
  11. denizz1

Sağolsunlar hallettiler zaten,başta servis biraz yokuşa sürdüyse de Doğan Trend müşteri hizmetlerini aradıktan 1 saat sonra dönüş yapıp herşeyi ayarlıyacaklarını söylediler bizim yerimize.Bunada şükür,yağ damlatmasına çok takılmadık olur sonuçta fabrikasyon işler bunlar
  12. denizz1

Doğan Trend e helal olsun diyorum 🤣 tamam vespamız 4.günde yağ damlatmaya başladı contadan ama en azından evin önünden çekiciyle ücretsiz şekilde alıp tamir edip ücretsiz şekilde getiriyorlar hemde 5 iş gününde neredeyse 🤣
  13. denizz1

Birde 2.sahibi olduğunuz için demişler,ee tamam o zaman garanti haklarından sadece ilk sahipler yararlansın o zaman ne sacmalık yani bu,alişan son bi video paylaşmıştı az bi yorumlarına bakayım demiştim herkes spormotoya sallamıştı giden motor aylarca geri gelmiyor vs serviste yatıyor gibisinden...
  14. denizz1

Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok güzel hocam kazasız belasız
  15. denizz1

Sorun ne ?

Valla bilmiyorum koca vespa bayiisi herhalde sıfır diye ikinci el motor satmıyordur 🤣 evin yolunun bir kısmı direkt çakıl taşı ve kahverengi toprak olduğu için yağ ile beraber iyice yapışmış sanırsam görüntünün kötülüğü ondan diye düşünüyorum. 1751877567 Doğan Trend ile görüştüm,git gel 210km...
  16. denizz1

Sorun ne ?

Yarın aradığımda bakalım ne diyecekler,kanunda bir maddesi var mı bunun?
  17. denizz1

Sorun ne ?

Az buzda damlamıyor,yenisiyle değişimini istesek direkt 1 hafta olmadı sonuçta uğraştırırlar mı acaba
  18. denizz1

Sorun ne ?

Pas değil hocam ev köy yolunda toz toprak 😅
  19. denizz1

Sorun ne ?

Motoru çarşamba günü sıfır aldık hocam direkt bayiiden,fabrika fazla koyduysa bilemem tabii
  20. denizz1

Sorun ne ?

Bugün 4 gün önce aldığımız motorda şöyle bişey gördüm Çıtırdan bi yağ damlatıyor sorun nerde sizce ? Pazar diye şimdi serviside arıyamıyorum 1751823160 Motor Vespa Primavera S 125 1751823232

Yeni mesajlar