Arama sonuçlarınız

1. denizz1

Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

Ben alır almaz çantayı söktüğüm için,hiç denemedim şuan merak ettim akşam eve giderken deneyeyim çantasız haliyle sallıyor mu acaba diye genelde 60-80 arası sallıyor diyorlardı kullanıcılar?
  2. denizz1

Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

Arkanızda çanta varsa yapar,lastik hava basınçlarınız doğru değilse yapar.Ama zaten bu uzun zamandır bilinen birşey motorun ağırlık merkeziyle alakalı galiba sorun yaratacak birşey yok.Forza ve ADV’lerde ilk çıktıklarından beri var bu arka çantanın büyüklüğü etkiliyor galiba biraz.
  3. denizz1

Askerlikte neler öğrendiniz?

Benim arkadaşıma nasıl sigara toplatılırla,toprak kazmayı bide çimen ekmeyi öğretmişler,ara sırada koridorları yıkıyorlarmış. 🤣🤣🤣
  4. denizz1

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Orijinalı öyledir,ben did gibi biraz daha üst seviye bir markadır örnek verdim.
  5. denizz1

Saatiniz var mı

Kesinlikle haklısınız özellikle dayanım olarak gerçekten çok başka bir boyutta,ağırlığınında sebebi bu aslında. 1757317045 Silver 6’dan oldukça memnundum ama sonradan sıkılınca anneme hediye kaldı 🤣 1757317186 Şimdiler de hevesim ya bu saat; Yada tsuyosa
  6. denizz1

Saatiniz var mı

Çok güzel saatler garminlerde, bi ara fenix 6 silver modelini kullanıyordum.Yüzmeyle ve dalışla aktif uğraştığım zamanlar çok iyi bir saat ama sanırsam artık çok pahalı en son baktığımda silver 6lar 850-900 usd civarındaydı.Ama apple watch ultra serisini çıkartında popüleritesi düşmüş gibi...
  7. denizz1

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi bi zincir dişli seti geçen sene 5.5-6k bandındaydı bu sene 7.5-8k olsa,dominar 1.5 litre yağ alıyordu sanırsam litresi 500 desek 750 eder,300-500 de filtre tutar zaten kafadan minimum 10 bin lira malzeme parası tutar.Dışarda yaptıracağı usta 2-3 lira işçilik alsa servisinde 5 lira işçilik...
  8. denizz1

Kaza yaptım tamir ettirmeli miyim?

Motor yaşını ve kmsini nispeten almış gitmiş,ya hiç dokunma hurda parasına sat yada illa dokunacağım diyorsan da yaptırıp bi ömür kullancakmışsın gibi düşün.
  9. denizz1

Saatiniz var mı

Apple Watch ama bu aralar feci şekilde citizen tsuyosa’ya sardım.Heves olmadığını bilsem tiffany blue olanlardan alcam.
  10. denizz1

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Sizinkiyle arkadaşın motoru arasında 20k km var neredeyse,bajaj veya cf alan çoğu kişi için psikolojik sınır 13-15 bin km oda maksimum sonrasında değer kaybı,ve zor satılır algısıyla uğraşıyor insanlar almıyor.
  11. denizz1

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Size yapılabilecek en iyi tavsiye olurda motorunuzu satarsanız belki şuan ki motorunuzdan daha da zor satabileceğiniz o 2 motoru almayın.CB500 falan bakın
  12. denizz1

Dominar almayi düşünüyorum

Valla 300km ‘de Forza aldım şuan 800km’de.Aşırı memnunum,bu arada D250’mde vardı 12.500km kullandım.Forza imkanı varsa çok daha mantıklı bir motor.
  13. denizz1

Motosiklet Bakım Periyodu Hakkında

Forzada 12 binde 1’miş bakım aralığı,tercihen 6000de de yapabilirsiniz dedi servisteki arkadaş ama zorunluluk yokmuş.X-Max’te ve Dominarda 5 binde 1 olan bakım nasıl bunda 12 anlamadım.Aynı tarife ADV350 içinde geçerli
  14. denizz1

Pcx lastik tavsiyesi

Kışlık lastik aramıyorsan zaten City Grip 2’ler bence en iyi dört mevsim scooter lastiği,he kışlık istiyorsan anlas çok iyi şeyler üretiyor o tarafta allgrip ve wintergrip gibi.Bence pirelli alıp fantezi yapmaya gerek yok.
  15. denizz1

Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bayadır kimse hiç bişey konuşmamış sorun yaşayan arkadaş olmadığından galiba sevineyim bari 🤣 Bi fotoğrafla yeşillendireyim. 1756499355 Dün ve bugün toplam 200 civarında bi km yaptım,X-Max’e göre hissettiğim en belirgin fark şanzımandanmı,kavramadanmıdır nedir bir hız belirleyip o hızda sabit...
  16. denizz1

Motor Önerisi 400-500k BÜTÇE

1 aydır ilanları karıştırıyordum,aldığım kişi 50lilerinde bi abiydi,kendisi ankarada yaşıyormuş ara sırada antalyaya gidip grliyormuş.Şuanda da antalyada ev yaptırıyormuş paraya ihtiyacı varmış.Aslında piyasası zaten 290-300 kağıt bandında ama 6-7 bin km olanları o fiyatta benim şansıma motoru...
  17. denizz1

Teşekkür ederim abi,aslında sıfır tech max tercih edecektim ama neredeyse bunun fiyatının sıfır tech maxten %40-45 daha uygun olması üstüne birde akıllı çanta avantajı olması aşırı cazip geldi.
  18. denizz1

Abi keşke DCT olsaydı aslında bütçe 500-600dü ama mantığım öne çıktı evden işe 1.5-2km mesafe için 700 üstü makina almaya içim el vermedi o yüzden duygusal davranmak yerine biraz mantıklı davranıp bu arkadaşı aldım 1756381270 Motor sadece 350kmde ve sıfırından %35 kadar daha uyguna...
  19. denizz1

Yarın bende bi aksilik çıkmazsa yeni motoru alıyorum,kaan abinin hiç hoşuna gitmeyecek ama hımbıl kelimesi kulaklarımda çınlıyo 🤣
  20. denizz1

X-Max 250'den geçiş motoru tavsiyesi

Yav 2.5 yılda nasıl 14k km yol uaptınız ben Şubatta 8 bin kmde aldım temmuz da 14 bin kmde sattım.O ara 3 motor vardı bide ona rağmen bir tek ben mi yarınlar yokmuşcasına km yapıyorum anlamadım ki arkadaş 🤣

Yeni mesajlar