Arama sonuçlarınız

1. cikohan

Tavsiye istiyorum Zincir yağı ve arka sehpa

Arka sehpayı maşadan kaldıran mı almalıyım yoksa takozdan mı 2 tip var
  2. cikohan

Tavsiye istiyorum Zincir yağı ve arka sehpa

herkese esenlikler 1 zincir yağı olarak ıpone X-TREM CHAIN ROAD - 750ml almayı düşünüyorum daha önce kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi ? 2 Temizlemek için bazı benzinliklerde gazyağı satılıyormuş esenyurt tarafında gaz yağı satan istasyon var mıdır 3 Yağlama temizleme işlemini...
  3. cikohan

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

hayırlı olsun profiline motoru eklemeyi unutma
  4. cikohan

CBF 600 SA 2011 Model Yakıt Problemi

benim 250 lik tek silindir motorumda 4 litre yakıyor.Siz 4 silindir makinenin 4 litre yakmasından neden rahatsız oldunuzki çok iyi bir değer hatta bana kalsa 4 yakması imkansız
  5. cikohan

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

onların parçası bulunuyormuya
  6. cikohan

Ekipman tavsiyesi orta bütçe

Aldığım kask bugün kargodan geldi çok ufak beden almışım iade edip ls2 alıcam gibi duruyor pinlockta alıcam sanırım.montunun tam modeli neydi.Bot olarak ydsnin uzun botu kafama çok yatıyorduda burun kısmında koruma yok ve fena zam gelmiş seçtiğim scoyco bot fena değil gibi
  7. cikohan

Saydığınız 2 markanın bir montu benim toplam ekipman fiyatını aşıyor çok pahalılar Yapay zeka prosev Pakistan dedi ama ne siteleri var ne bir kaynak .Eldivendi yazmıyor zaten yasa geldikten sonra 13595 2002 etiketi dikmişler etiketi bile yanlış.Ben bu yüzden bütçe dostu ekipman arıyorum uyguna...
  8. cikohan

Scoyconun 4 mevsim montunu alabilirim.Koruma için cep olduğunu bilmiyordum sağolun kaskı açmadan iade mi etsem onu bilemedim scorpion 391 de hoşuma gitti ama Sharp testinde ls 2 den kötü çıktı Başta bende ydsnin uzun botunu beğendim onu alıcaktım ama burun koruması yokmuş iş güvenliği ayakkabısı...
  9. cikohan

Ürünler arasındaki farkları tam anlamıyorum hepsi aynı geliyor sırt dirsek omuz koruma bunlardada var keza bottada eksik bir koruma mı var.Aldığım eldiven bir nebze soğuktanda korur dedim ama 0derecede 1saatte elim dondu uyuştu.Bu dediğim knmaster modeli intercom değilmiş Bluetooth kulaklıkmış...
  10. cikohan

Pazar sabahı a ehliyetimi aldım sıra kalan ekipmanlara geldi kask ve eldiveni aldım. Aşağıdaki ekipmanları bizzat kullanan yada yakın fiyatlara daha iyisini önerebilecek var mı seçerken nelere dikkat etmeliyim. Bu arada prosev hangi ülkenin malı bilen varsa ben bir şey bulamadım kask Zeus...
  11. cikohan

Toki sistemindeki mantık

Başvururken araştırmıştım genelde toki ödemelerine memur zamından bir tık düşük zam getiriyorlar . Eğer bana çıkarsa ayda 8000 tl ödeyerek 20 senede ev sahibi oluyorum. Zaten bölgemde kiralar 20000 tl nin üzerinde zarar etmek mümkün değil memura zam geliyorsa kirayada zam geliyor.Bu 500.000...
  12. cikohan

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Merak edenler için rksden cevap geldi yedek parçaları yetkili servise gidip sipariş oluşturarak alabiliyorsunuz internet üzerinden satılmıyormuş
  13. cikohan

Dediğiniz doğru olabilir ama bloktaki parçaların aynı olduğunu düşünüyorum en azından blok sağlamdır.Eğer qjmotor da doğru varyantı seçtiysem far disk egzoz gösterge hariç gözle görülebilen fark yok.1.5 sene önce bu motoru 212.000 tlye satıp şimdi 0 faiz 12 taksit scooter fiyatına absli 31...
  14. cikohan

Rks nin kendi kullanım kılavuzunda ise yağ gibi her 2000 kilometrede bir değiştirilmesi öneriliyor.Tahminimce normal hava fitresi kullanıyorlardır.Bu çinliler çok garip motorlar üretiyor motorun dolu ağırlığı 200 210 kilogram aralığında araştırdığım en ağır 250cc olabilir
  15. cikohan

Motor benimde hoşuma gitti ancak yedek parçaları internette listelenmemiş rks ye mail attım dönmelerini bekliyorum çok absürt fiyatlar çıkabilir diye çekiniyorum.Motor zaten qjmotor üretimi(qj motor srk 250 (QJ250-13).Kısaca 3 litre yağ alıyor 31.5 beygir ve yağ değişim aralığı 12.000...
  16. cikohan

Mondial Fury 110i Scooter alınır mı ?

İkisinde de çanta işli arada 20 k fiyat farkı var spontini daha çok tutulmuş ama furynin kötü bir yanı yok gibi duruyor.
  17. cikohan

Mondial Fury 110i Scooter alınır mı ?

Herkese merhaba kuryelik için rks spontini almaya karar vermiştim (şuan ki bayi fiyatları 70.000 tl civarında) araştırmaya devam ederken Mondial'in fury 110 modelinin 50.000 tl olduğunu fark ettim.İncelemelerini izledim iki modelde honda spacy klonu ve ben bir fark göremedim.Kullananlar genel...

Yeni mesajlar