Arama sonuçlarınız

1. SerdarC

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Commuter in olayı zaten basitlik ve sağlamlık hocam cb125f te bildiğim kadarıyla ciddi miktarda az yakıyor. Ben tercih ederim şahsen ama dediğiniz gibi gençler tercih etmiyor, kuryelerde scooter kullanıyor kullanacak kitlesi pek kalmadı. Birde ekonomik şartlar var commutere binecek insanlar 150...
  2. SerdarC

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Bende merak ettiklerimde bakıyordum hangi viteste kaçla gittiğini gösteriyordu oda motor hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyordu kötü oldu. Anladığım kadarıyla o videoların editleri ile uğraşıyor, hız testi kısımlarını kesip sanırım tekrar incelemeler yayınlanacak.
  3. SerdarC

Far İçi Aydınlatma Tamiri Yapan Var Mı

Bunlar sürekli aktif kapatılmıyor ve genelde ledleri bozuluyor önce göz kırpmaya başlayıp sonra bir kısmı yanmaz oluyor ama dediğin ihtimalide var. Her türlü sökülüp bakılması gerek.
  4. SerdarC

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Kırmadığın halin buysa kıran halini merak ediyorum. Bayiler bile bu şekilde satıyorsa bu şekilde binebilirsin deyip satıyor, sanki sadece 50cc demi modifiye işlemi yapılıyor, bence de 50 almasın ama imkanım o diyor sen binemezsin diyorsun. Bundan sonra alacağımız motoru sana sorarız maaş...
  5. SerdarC

Yağa benzin karışıyor

Çok düşük ihtimal hocam eskilerinde karbüratör var ama onlarda da motor hareketiyle manifold vakumu ile açılan musluk var. motor dönmedikçe karbüratöre benzin gelmiyor. 2021 sonrası da yanılmıyorsam enjeksiyonlu.
  6. SerdarC

Halen anlamadınız bunlarda başkasına göre güvensiz. Ayrıca yarım kaskın nesini savunuyorsunuz. Başkasına göre sizde yarım yamalak geziyorsunuz eksikleriniz var sizde binmeyin motora. Tulum alacak paran yoksa binme motora niye biniyorsun, japon motor alacak paran yoksa binme motora neden...
  7. SerdarC

Valla hocam imkan varsa alın bir cbf150 baştan restore edin binin mis gibi. Yeni bir model çıksa bile zaten eskisi gibi sağlam olmayacak.
  8. SerdarC

İlk videolarınızı hatırlıyorum taktığınız kask hiçbir standart ı olmayan uyduruk kasktı hiçbir ekipmanınınız adam gibi değildi, güvenlik ekipmanlarınız bile düzgün değildi şimdi millete akıl veriyorsunuz. Çok iyi anladım adamın imkanı yok diye sizin şartlarınızda yaşamıyor diye binme dediniz...
  9. SerdarC

Neden motosiklet sadece zevk için mi kullanılıyor. Belki araba alacak parası yok yada ilk başta alıp düşüp kıracağı bir şeye masraf etmek istemiyor olabilir. Siz her şeyiniz tam olarak mı başladınız motora?
  10. SerdarC

Yağa benzin karışıyor

Yok onunla ilgili değil, eminseniz karıştığına söküp bakılması gerekecek. Motorda performans kaybı varmı bu arada
  11. SerdarC

Yağa benzin karışıyor

Sökülüp bakılması gerek neler yapılacak piston ne durumda, silindir falan aşınmışsa onlarda duruma göre değiştirilir.
  12. SerdarC

Birde kurye faktörü var pazarda kuryeleri seçmek daha karlı.
  13. SerdarC

Yağa benzin karışıyor

Yağ segmanlarından olabilir, yağı yanma odasına benzini de alt tarafa kaçırıyor olabilir.
  14. SerdarC

Çok lazımsa sök bak içinde mantar led vardır muhtemelen, bozuklarını havya ile kendin değiştir, Çok zor bişi değil. Olmaz düzelmeyecek halde ise içine bir parça şerit led koyarsın.
  15. SerdarC

Tornacılara naz geçirip iş yaptırmak zor iş, bir arka kampana taşlanacaktı 1 ay bekledim. O kadar detaya gerek yok bunun titrediğini bilip alıp kullanacaksın arkadaş pürüzsüz deneyim beklemesin diye dedim.
  16. SerdarC

Arka dişli tamburunun saplama alerjisi (cup)

yalama olduklarına çok şahit oldum ama nasıl koparıyor o işte bir yanlışlık var.
  17. SerdarC

Yenisi yokmu? ondan kaç lira içlik alacak yapacak adam.
  18. SerdarC

cb125f ler var.
  19. SerdarC

Hangisini alsan uğraşacaksın iyi kötü sıkıntı çıkaracak elin az çok anahtar tutuyorsa alabilirsin. Tk mantıklı çünkü uzun zamandır piyasada parçaları var. Ama bu tarz motorlar çok titriyor yağ gibi deneyim beklemeyin. Servisten yükseltilmiş alacaksın karbüratör yetmeyecek büyüteyim diyeceksin...
  20. SerdarC

En Sevdiğiniz Vites Hangisi?

evlatlarımı ayırmam :D

Yeni mesajlar