Arama sonuçlarınız

1. H

AYIPTIR YA HU!!! Motosikletle otobanda 9.200 TL emniyet şeridi cezası yemek...

Ben bugüne kadar şeridi ortalayarak trafikte araba gibi ilerleyen bir motor görmedim. Sen bakma öyle kural mural dediklerine. Emin ol kuralları en çok esnetenler onlardır. 1756327116 Kural esnetmek demişken. İki tür polis vardır. Birincisi kural esnetmekten hiç anlamayan, kafası doğru dürüst...
  2. H

Emniyet şeridinde 120'yle giden kim. Ben emniyet şeridinde ceza yediğimde 30'la gidiyordum. 120'yle gitsem büyük ihtimalle ceza falan yemeyecektim.
  3. H

ZT-350 T1 (Zontes) hakkında

Mesele şu ki, hem benim motor eski model hem de scooter'dan manüele geçmek istedim. Forza tabi ki uzun ömürlü güçlü bir motor. Konforu da hissediliyor. Ancak şöyle cüsseli ve heybetli bir motor istiyorum. Hızımı bir tık yukarı taşımak istiyorum. 1756240650 Ben almadan önce yorumları görseydim...
  4. H

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

Bir ay boyunca hastane işleri için hemen her gün Esenyurt-Pendik arasında gidip gelmiştim. Ama km hesabı yapmamıştım. Ne kadar olmuştum bilmiyorum ama bayağı bir olmuştur herhalde. 1756233615 Hatta bir gün hiç unutmam Esenyurt-Pendik-Esenyurt-Bağcılar-Kadıköy-Esenyurt-Bağcılar-Kadıköy-Esenyurt...
  5. H

Şehir için otoyolları kullanıyorum genelde. Şu an kullandığım motosiklet sorunlar çıkarmaya başladı. Değiştirmeye karar verdim. Değiştirmişken 350'lilik nisbeten ağır ve deposu daha büyük bir motosiklet istedim. İlanlar arasında gezinirken bunu gördüm, Dış görünüşü hoşuma gitti. Mesele bu...
  6. H

Arkadaşlar ZT-350 T1 (ZONTES) almayı düşünüyorum. Daha önce bu motosikleti kullanan oldu mu? Top speed nedir. Kronikleri var mıdır? Grenajı iyi midir? Titrer mi? Bu bilgilere gerçekten çok ihtiyacım var? Şimdiden teşekkürler.
  7. H

Allah'ına kurban 1756231661 Dün gece saat 02:30'da yolu da boş görünce kuralcı abilerimizin tavsiyesine uyup orta şeride girdim. Sallamanın biri en az 160'la gelip, önünde 130-140'la giden bir aracı sağlamak için önüme öyle bir kırdı ki, neye uğradığımı şaşırdım. Daha beni geçmeden sağa kırdı...
  8. H

İlginç olabilir ama doğru bil bilgi
  9. H

Hayatım boyunca trafikte kalmış araçların arkasına takılmış dur kalk yapan bir motorcu görmedim. Eğer doğru sözlüysen, bir gün öyle bir motorcu gördüğümde onun sen olduğunu düşüneceğim. Aksi taktirde...
  10. H

Türkiye medeni bir ülkedir. Kendi ülkenizi aşağılama alışkanlığınızı artık terk etseniz diyorum.
  11. H

Kurallara uyuyoruz ancak emniyet şeridi ayrı bir konu. Araçların aksine motorlar emniyet şeridine seri bir şekilde girip, yine seri bir şekilde çıkabiliyorlar. Geçiş üstünlüğü olan araçlara denk geldiklerinde kenara çekilip rahatlıkla onlara yol verebiliyorlar. Motorcular hiç bir şekilde emniyet...
  12. H

Motorcuların emniyet şeridini kullanması artık kabul görmüş pratik bir uygulama olduğu halde, mahmutbey'de motorculara kurulan tuzak hiç etik değil. Tamam kanunen itiraz edebileceğimiz bir durum yok, tuzak çok temiz kurulmuş ama motorcuları emniyet şeridine alıştırıp sonra da bir günde yüzlerce...
  13. H

Kask Tavsiyesi

Hımmmm!!!! 1755463076 İyi de Fenerbahçe kalemle 2 yıldız birden çizdi. Bir yıldız değil
  14. H

motorumda yag kacagı var

Yağ kaçağına gerçekten de kalıcı bir çözümü olan bir usta varsa, ispatlı bir şekilde yazsın bi zahmet biz de öğrenelim.
  15. H

Niyet ettim bloğu parçalamaya

Ben bugüne kadar yağ sorunu çıkarıp da kalıcı olarak düzelen motor görmedim. Tamir edilmesine edilir ama en fazla bir kaç bin km sonra aynı sorun kapını tekrar çalar. Keşke fak fakir olmasaydın, o zaman çare bulunurdu belki.
  16. H

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Evet kurye. Ama kendisi 45 yaşında. Yani motoru düzgün kullanacak olgunlukta. Ve evet rektefiye olmadı. Motoru ben de bizzat kullandım.
  17. H

Arkadaşımda 650 binde CBF 150 var. Sıfır almıştı. Hep aktif kullandı hala da kullanıyor. Rutin bakımları dışında anahtar değmedi. Ben böyle bir şey görmedim.
  18. H

Ne yani övmeyelim mi? Bir kez RKS aldım, burnumdan getirdi. Japon motor sahibini üzmez, Her modeli için geçerli olmasa da Çin süründürür. Nokta...
  19. H

Kafeye Giderken Motoru Nasıl Güvenceye Alıyorsunuz?

Sende Hayabusa varsa, bırak diğerlerini de çalsınlar be abim :)
  20. H

Naylon lastiğin tehlikesi üzerine

Arome'nin fabrika çıkışı üzerinde gelen lastiğini değiştirmeli miyim sizce. Çok ustası değilim ama virajlarda kontra yaparken kendimi çok da güvende hissetmiyorum. Belki lastiktendir belki psikolojiktir emin olamıyorum. Forza kullandığımda o hissi yaşamıyorum.