Arama sonuçlarınız

1. V

Crf 250L kuyruk şasesi kırıldı

herkese selamlar motorumun kuyruk şasesi kırılmış dün farkettim biraz araştırınca crf'lerin kuyruk şasesinin sağlam olmadığını özellikle topcase yada arkada ağır yük ile seyahat halinde bu şekilde kuyruk şase kırdığını öğrendim hem ülkemizde hemde yurtdışında başına gelen pek çok kişi varmış...
  2. V

Motorum 1. Vitese zor geçiyor

Herkese selamlar 2013 crf 250 l kullanıcısıyım motoru daha yeni aldım ancak dururken boştan 1 e almada sorun yaşıyorum ya geçmiyor ileri geri yaptırmam gerekiyor motoru yada küt diye sert basmam gerekiyor anca öyle geçiyor hareket ederken 1 e atabiliyorum ancak dururken oluyor bu neden olabilir
  3. V

Noter hakkında bilgi

Herkese selamlar ikinci el bir crf aldım bu hafta içi noter işlemlerini halledicez ancak masraflar hakkinda bilgisi olan var mi devir ücreti ve takasbank komisyonu hakkında
  4. V

Crf 250l vs klx 250 vs xpulse 200

Herkese iyi forumlar şuan motor alma arafesindeyim bütçem maksimum 150 bin tl ilk motorum olacak aklımda crf 250l, klx 250 ve alternatif olarakta xpulse 200 ve tvs Apache 200 var bu bütçede çok temiz klx 250 ler bulunuyor ancak yedek parça ve servis sorunu sebebiyle herkes uzak durmam gerektiği...

Yeni mesajlar