Arama sonuçlarınız

1. w5min

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Ben olsam şu an için lastikleri değiştirmezdim. Ama illa değiştirmek istiyorsanız, öncelikle mevcut lastiklerinize bir alıcı bulup satabilirsiniz. Üzerine bir miktar ekleyerek temiz ve uygun fiyatlı ikinci el lastiklere bakmanız daha mantıklı olacaktır.
  2. w5min

2026 Model 250 NK İçin Kaçırılmayacak Kampanya Başladı!

Parça sorunu büyük ölçüde çözüldü bu arada ortak bir arkadaşta sr250 vardı motor yedi sıfırdan motor getirdiler adama maşallah şuan saat gibi çalışıyor.
  3. w5min

2026 Model 250 NK İçin Kaçırılmayacak Kampanya Başladı!

Zamanında büyük bir EŞŞEKLİK edip 170 bin tl ödedim bu motora
  4. w5min

TK03 100'ü geçmiyor

Debriyaj ayarı yapılmamıştır.
  5. w5min

450Nk mı 450Sr mı alınır?

İlle de ikisi arasından tercih yapılacaksa NK tercih edebilirsin.
  6. w5min

R25 almak

Cevap: R25 almamak. CBR500R almak (y)
  7. w5min

Bir D.G Alırım :D

Bir yıl daha eksildi ömürden. Bugün doğum günüm.
  8. w5min

Foruma girerken sorun yaşayan varmı?

Bende de aynı, giremiyorum.
  9. w5min

Kask arıyorum

Yazabilirsiniz hocam, belki başkalarına fikir olur. Ayrıca kaskı denemeden M beden satın aldım.
  10. w5min

Kask arıyorum

Motoroad firmasından Scorpion 530 satın aldım.
  11. w5min

Kask arıyorum

Motoroad sitesine bir şans verip Scorpion Exo 530 satın aldım. https://www.motoroad.shop/scorpion-exo-530-air-theras-kapali-motosiklet-kaski-metalik-siyah-kirmizi
  12. w5min

Kask arıyorum

Motoroad güvenilir midir?
  13. w5min

Kask arıyorum

Maksimum 10.000 TL bütçem var ve kredi kartıyla taksitli olarak kask almak istiyorum. MT Thunder 4 SV ile Scorpion EXO-520 / EXO-530 modelleri arasında kaldım. Ancak bedenimi bulamadım ayrıca taksit imkânı sunan bir satıcı bulamadım. Bu modeller hakkında tavsiyeniz ve taksitli satın...
  14. w5min

eldiven önerisi

Vexo Tempest H2O modelini kullanıyorum. Kalitesinden memnunum ancak yaz ayları için pek uygun olduğunu düşünmüyorum. İç kısmı tamamen kumaş olduğu için avuç içleriniz ve parmaklarınız sıcak havalarda ister istemez terliyor. Kısacası, yaz kullanımı için tavsiye etmem. Eğer Ben eldiveni giymek...
  15. w5min

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Neresi fotojenik bunun?
  16. w5min

Orta Bütçe ğrenci işi kask önerisi

Alınır f/p
  17. w5min

Herkese iyi bayramlar.

Bu bayram güzel geçmiyor ama yine de iyi bayramlar.
  18. w5min

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiket paket olduğu motordan anlaşılıyor zaten :D plaka vs. Olmadığı için nasıl olsa beni bulamazlar diyipte kaçmış olabilir youtube’da zaten her videosunda bir polisten kaçıyor.
  19. w5min

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeni mesajlar