Arama sonuçlarınız

1. tommygun

Kawasaki er 6f

Ben eski nesil 2008 model Er6f'i 5,5 senede 155.000 km'ye getirmiştim. O dönem yaşamakta olduğum İzmir'de hiçbir yetkili servis ya da usta motorda subap ayarı, senkron ayarı, egzantrik zincir değişimi için motoru kabul etmedi. En sonunda yolda giderken subap opistonla çakıştı ve motorun içi...
  2. tommygun

MT25 Performans düşüklüğü

Sebebi aerodinamik etkiler olabilir mi?
  3. tommygun

sport touring tavsiyesi

Bence tam tersi daha fazla dikkat ve sollamalar özelinde daha fazla gözlem ve hesaplama gerekiyor. Basıp geçen motor olduğunda bu işler daha kolay
  4. tommygun

sport touring tavsiyesi

Az yakıyor ama bir motor hiç mi gitmez be birader? Kanser oluyorum Yalova-Gemlik arası yokuşlarda.
  5. tommygun

sport touring tavsiyesi

Olm ben 250 cc tek silindir kullanıyorum. Senin o boxer dediğin benim gözümde R1 gibi :)
  6. tommygun

sport touring tavsiyesi

10 Sene içinde F 800 S, R 1200 GS, Multistrada 1200 Pikes Peak ardından epeydir R 1200 Rs kullanan orta yaşlı bir tanıdığım var, çok memnun ve it gibi kullanabiliyor. Multi'yi bırakma sebebi de yurt içi bir gezide basit bir elektronik arızada Korlas'ın bu adamı sallamaması. Çekiciyle İstanbul'a...
  7. tommygun

sport touring tavsiyesi

Valla alınır görünüyor
  8. tommygun

sport touring tavsiyesi

700.000 TL'ye K 1600 olsa da millet alsa
  9. tommygun

sport touring tavsiyesi

Bugün Gebze'de bir işim vardı, sabah Görükle'de yola çıkıp Topçular'a giderken Orhangazi tarafında artçılı ve yan çantalı bir Kawasaki Gtr 1400'e denk geldim. Bak işte Sport Touring bu motordur. Temsili olarak:
  10. tommygun

İstanbul içi rotalar

Haritadan bakıp Dikili'ye vardın mı haylaz? afacan?
  11. tommygun

İstanbul içi rotalar

Heyecan, macera, sürprizler, kazayla gelen dostluklar için Mecidiyeköy. Keyif için Şile-Kandıra arası ya da İstanbul'a yakın Trakya ya da Yalova üzerinden Çınarcık-Gemlik arası rota.
  12. tommygun

Benzin Kuyruğu!

Uzun zamandır gördüğüm en güzel protesto ve "öyle G'ye böyle Y" aktivitesi.
  13. tommygun

NC750 DCT Hakkında

Yuhhh 840'a da Nc alınmaz, tamam iyi hoş, amaca göre motor da 840 biraz abartı. Yarı fiyatının üstüne ne motorlar var.
  14. tommygun

Royal Enfield patladı mı?

Lanet gitsin o Daytona'ya. Çöl sıcağında su satsa yine almam. RE'nin Guerilla 450 diye bir modeli var, tek silindir 40 hp, 40 nm. Bence tam itlik kopukluk yapma makinesine benziyor.
  15. tommygun

NC750 DCT Hakkında

Beyler sürekli sürüyorsanız ve problemsizlik, yakıt tüketimi gibi konular sizin için önemliyse Nc bence harika bir motor. Bu hafta İstanbul'a 3 kere motorla gittim, halletmem gereken şahsi işlerim vardı. Geçen Cumartesi motorun yağını yenilemiştim, bugün Perşembe şimdiden 800 km'yi geçtim...
  16. tommygun

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Yolda ne zaman arkama başka bir motor takılsa gaz açıp kaçma imkanım ya da isteğim yoksa hemen yol veririm. Bunun da nedeni arkamda süren tanımadığım adamın ileride benim önceden fark edeceğim bir tehlike anında durabilmem ama muhtemelen onun durmayıp bana çarpacak olma tehlikesidir.
  17. tommygun

sport touring tavsiyesi

X Adv skuterdir, sport touring değil. Allah aşkına yeni tip kullanıcı hımbıllığına kapılıp da otomatik vites herhangi bir araç seçmeyin. Çat çut o sol bacak ve sol el çalışsın, kullanılmayan uzuvlar zamanla körelir, küçülür Uzuvlarınızı kullanın.
  18. tommygun

Kaza sonrası karşı taraf kaçtı ne yapabilirim?

Adam kaçmış, telefonları engellemiş. Osman Aga yapay zeka destekli karikatür paylaşmadan biz kibarca "böyle başa böyle tarak" diyelim de siz gerisini anlayın :)
  19. tommygun

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Beyler bunun neresi anlaşılmıyor anlamıyorum. Konuyu açan arkadaşa "dandik lastikle devam et" mi diyoruz? Tabi ki alabildiği en iyi lastiği alacak ama dikkat çekmek istediğimiz konu iyi lastik ve abs ile de kazadan kurtulamıyorsun. Sen önce durmayı, dönmeyi, gitmeyi öğren ve iyi bil, lastik işi...
  20. tommygun

Kaza sonrası karşı taraf kaçtı ne yapabilirim?

Kaza yapıp kaçan o. Doğru mu? doğru. Bırak o itin doğurduğu düşünsün.

Yeni mesajlar