Arama sonuçlarınız

1. tommygun

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Arkadaşlar kimse motorumuza dokunamaz, dokunmamalı ama biz de biraz empati yapmalıyız. Özellikle büyükşehirlerde yaşayan arkadaşlar otopark probleminin ne olduğunu iyi bilir. Otomobillerin bile zor park yeri bulduğu yerlerde motorumuzu otomobilmiş gibi laps diye bir yere bırakırsak doğal olarak...
  2. tommygun

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

Dün analiz moto eksper Umut bir kıtır attı ortaya. Bu yeni Hornet 500 ve Cbr 500r'larda kullanılan 500 cc bloğun o eski "ölümsüz" blok olmadığını söyledi. Bu yeni bloklarda yağ eksiltmeden ötürü recall varmış. Daha sorunluymuş.
  3. tommygun

Yaz sıcakları Hk.

Abi büyük geçmiş olsun.
  4. tommygun

Suzuki GSX 8R

Hadi bakalım hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
  5. tommygun

Yaz sıcakları Hk.

Hey maşallah, afiyet olsun. İskender de göm.
  6. tommygun

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

V-Strom tasarımını sevmem ama motor dediğinin devir göstergesi analog olacak.
  7. tommygun

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Büyük yemin etti, bu sefer geri dönerse kendinden gider. Öyle ya da böyle bir kesim için saygı gören bir üyeydi, o saygıyı yitirmesini istemem.
  8. tommygun

Sen hakikaten tam tokatlık, dayaklık, işkence etmelik genç irisisin. Nesini beğenmiyorsun len yarı dijital, yarı analog göstergenin? ve çift farın?
  9. tommygun

Ben tanıştım mesela, yüz yüze çok tatlı bir insan. Bak kaç yaşında adamım bu kadar saygılı, kibar birisini hayatımda görmedim. On numara beş yıldız. Lakin forum ortamında biraz sıkıntılar yaşadı, yaşattı, olmadı.
  10. tommygun

@Alpbatur bu Utkuyla düşüp kalkmaya başlamandan önce senin bu kadar osuruğu cinli bir adam olduğunu tahmin edemezdim. Tutturdun bir "klan da klan" diye. Söyle bakalım kim bu klan? Kimlerden oluşuyor?
  11. tommygun

Seni Allah korudu da Varadero almadın :)
  12. tommygun

CBR 125 R Arka Fren Diski Çatlak

Ön arka dişliye ihtiyacın olursa da bu arkadaştan gönül rahatlığıyla satın alabilirsin.
  13. tommygun

Ne demek İtalyanlar sınıfının en güçlü aletlerini üretiyorlar? Al bak 250 cc sınıfında Nc'den daha kuvvetlisi var mı? :)
  14. tommygun

Elektrikli naked Honda WN7 Avrupa pazarında satışa sunuldu

Hafiften bir Nc 750 S havası sezdim.
  15. tommygun

Yaz sıcakları Hk.

Geldim, geldim.
  16. tommygun

GPT Motordan Anlıyor mu?

Herkesin her motordan aldığı tat, hissettiği duygu farklıdır. Milletin öve öve bitiremediği Transalp'i hiç beğenmedim, titreşim manyağıydı. Milletin nefret ettiği V7 Stone'a bayıldım ve ne rüzgar ne de titreşimden bunaldım. Yapay zeka çok hee he heeee, imkan yaratabiliyorsanız bu modelleri...
  17. tommygun

Kardeş bak sen bir büyük tavsiyesi dinle; bu işlerde "bileğine hakim olabiliyorsan her motorla başlarsın" , "düşmeyi bileceksin" gibi cümleleri duyduğunda ortamdan kaç, bil ki kolpa sıkıyorlar. En son dün akşam analiz moto exper Umut'un Tmax ile yaptığı kazayı izledim. Muazzam bir usta...
  18. tommygun

@eserasking kardeş sen milyonda bir doğuştan yetenekli bir sürücü olabilirsin. Bu doğuştan gelen şansından kaynaklı eğitimi tiri viri görmen doğal. Burada adamların tavsiye ettikleri ben o, biz, onlar gibi sıradan fani sürücüler için. Yoksa kimse sana "niye eğitim almıyon len?" diye çemkirmiyor...
  19. tommygun

Mağdur mu yoksa çakal mı?

Ben bu tip durumlarda haklıyı haksızdan ayırt etmeye zaman ve enerji harcamaya karşıyım. Burada yapılması gereken iki tarafı da dinlemeden, onları anlamaya çalışmadan ikisini de komaya sokmaktır. Şaka beyler, şaka. Duyar kasmayalım. Ben de biliyorum kadına el kalkmayacağını.