Arama sonuçlarınız

1. istanbu_gezg

En efsane Cg klibi

Şampiyon Kardeşler Hd Klip 2015 ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ---------- EN efsanesi oğuz ustam
  2. istanbu_gezg

Kışın Zor çalışma Mondial Loyal 100 cc

yukarıdaki canavar benim 2. sıfır motorum motorumda yaşadığım sorunu izah edeyim soguklarda zor çalışıyor motorlarımın çoğu enjeksiyonlu idi tek marş çalışıyordu şimdi bunu ne yapacağız 2-3 denemeden sonra çalışıyor henüz 400 km de bujiyi daha iyi birşey taksam fark edermi ? buji ışığı yok...
  3. istanbu_gezg

Fİlm Gif Paylaşım alanı

sen nasıl iron man e vurabilirsin iblis kimsin sen Nasıl yahu nasıl
  4. istanbu_gezg

Rüzgar Çetin’e kötü haber!

Beşiktaş'taki trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliye edilen Rüzgar Çetin'in yurtdışına çıkış yasağının kaldırılması talebi reddedildi. Savcılığın...
  5. istanbu_gezg

Motosiklet Manileri yazıyoruz :D çıldıralım :D

motosiklet için neler yapmadıki, birde mani yazalım, konuyu açtım ama aklıma mani gelmedi :D
  6. istanbu_gezg

Celladımıza aşık mı olduk ?

2014 yılında mondial turkuaz motorum vardı ve ss hayali kuruyordum kredi çektim cbr 125 almak için motoru alacğaım gün rüyamda virajı alamıyordum ve patlıyordum , yinede motoru gidip aldım kazasız 1 sene kullanıp sattım düşündümde Celladımıza aşıkmı olduk ?
  7. istanbu_gezg

Vefat eden 2 tekerciler için forumda çiçek ekleyelim

Arkadaşlar özellikle öğretmen hanım vefatı beni geçrekten etkiledi, artık vefat eder 2 tekerciler için sayfalarına çiçek resimleri ekleyelim, bilmeme siz ne düşünürsünüz,?
  8. istanbu_gezg

Metrobüs yolunda kaza yapan makas yapan sürücü ceza almış sanırım

kimsenin canına zarar gelmemesi önemli bir konu lütfen dikkat edeli dikkatli sürelim ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ---------- sanırım ceza almış
  9. istanbu_gezg

Sigorta istanbul 1060 tl kocaeli 7xx tl çıkıyor motor almayakmı ?

eski motorumu sattıktan sonra afaki motor şaşi numarası ile 2 teklif istedim istanbul 1000 tl çıktı , kocaeli 700 tl çıktı, ne yapacağız anadoluda yaşayan bir vatandaş 350 lira sigorta yapıyor :S
  10. istanbu_gezg

Mondial Turkuaz 2014 model anılarımda hala yaşıyor.

İlk motorudu kasım 2014 de alıp 20 gün ehliyetsiz kullandım sonra ehliyetimi aldım ve istanbul yollarına aktım , varyatorun sesini 90 km yi geçmeyen motorunu.... ikitelli den gelirken kayışın parçalanması hepsi çok güzel anılar buda dh ye açtığım ilk konu
  11. istanbu_gezg

İlk motorumu alıcam cbr125 ls2 kask

ilk motorumu alıcam dedemin activa köyde sürüyordum şimdi cbr sürücem, ilk deneyimim şu an param yok 2 sene sonra alıcam ne tavsiye edersiniz yada bir gif seçin Değerli arkadaşlar şu konuyu görmekten cigerim söndü 2 sene sonra alacağın motoru bize sormayın size yardım etmek istiyoruz...
  12. istanbu_gezg

Sayko Bir Fotograf bırakalım

madem konu dışı biraz makara yapalım, Sayko bir fotograf bırakalım
  13. istanbu_gezg

Hadi madem geceye bir müzik bırak en vurucu cümlesini yaz

Başlık konu içeriği ile aynıdır, Yazarım söylerim nasıl bir son istersen Buzlarım çözülür gül yüzünü göstersen Aşkı bir dinlesen Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da
  14. istanbu_gezg

sNAPPY X ezdiği tavuk kümesi çok fena olmuş,

kümeste baktım sesler geliyor birde ne göreyim reflektörlü yelek ile geziyor tavuklar gözüm korktu,
  15. istanbu_gezg

Kazaların en büyük sebebi Ön fren..... YBRRRRRRRR

arkadşalar uzun zamandır sukutırcıyım bence kazaların en büyük sebebi tutulduktan sonra kaza olacağına arka frene basamıyorsunuz cbr de bir kez patlıyordum ordan biliyorum, ben vitesli motorların kazaya davetiye çıkardığı kanaatindeyim abs li olanlar hariç panikle arka tekeri kitliyor ve kaza...
  16. istanbu_gezg

Motorcu çete Kendimi terörist gibi hisettim

yorumları görseniz orda motorcu vurulsa helal olsun diyecek vatandaşlarda mevcut
  17. istanbu_gezg

Mondial Turkuaz Alıyorum

http://www.mondialmotor.com.tr/model/scooter/125-nt-turkuaz Özelikle mühendisler ile görüştüm arka teker kilitlenmesin diye kampana yapmışlar teknolojide öncü dediler Motor Tipi Tek Silindir, Dört zamanlı, Hava Soğutma Motor Hacmi 125 cc Silindir Çapı x Stork 52.40 x 57.80 mm Sıkıştırma...
  18. istanbu_gezg

Kendimi Geçiş motoru olarak görüyorum

Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla...
  19. istanbu_gezg

Umut fakirin ekmeğidir..... Tanışıp evlenen ???

liseliler bilmez gerçi şimdinin ünv lileride bilmez ultima onlinede tanışıp evlenenler vardı varmı böyle 2 teker üstünde tanışıp bir arayan gelen baylar bayanlar hep merak ederim (az daha ekle ybr al diyeni agv kaskla döverim :D)
  20. istanbu_gezg

Motosiklete sanırım veda edeceğim....

dün akşam bu siyasi olaylar işyeri açmam ekonomik küçük sorunlar yaşmaam vs vs üst üste gelince bel ağrısı yaşadım sol bacakta biraz çekme vardı ama böbrek tarafında yğun ağrı hisettim , duramadım deyim yerinde ise kustum (yediğim sosyal pizza çıktı....) sonra biraz rahatladım uyudum sabah gene...

Yeni mesajlar