Arama sonuçlarınız

1. erensel

Suzuki en iyi usta

Hiç gitmedim ve deneyimlemedim ama methini çok duydum. İstanbul Güngören'de Suzuki Recep Naturel Motor Servisi
  2. erensel

Küçük Şehir Avantajları

Kendi durumumdan bahsedecek olursam eksi yönleri; En yakın yetkili servis (Honda) 230 KM uzaklıkta. Şehirdeki ustalar yağ, zincir, filtre ve balata değişimi haricindeki diğer işlere pek bulaşmıyor. Çarşımız 2 ana caddeden ibaret. Esnaflar arası yoğun rekabet olmadığı için bazı ürün ve...
  3. erensel

Ülkemizde'ki Commuter Açığını Japonların Kapatmaması

Bir commuter sever ve kullanıcısı olarak bu motorların hafif, kıvrak, sorunsuz ve yürütme maliyetlerinin düşük olması çok güzel avantajlar. Ama trafiğin çok yoğun olduğu büyük şehirlerde ufak scooterler büyük rahatlık. Bir gün tekrar istanbul'da yaşarsam (çok ihtimal vermiyorum) commuterden...
  4. erensel

Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

Japon olmasın demişsin ama sorunlu bir ilk motor seni çok fena üzer ve motora başlama hevesini heyecanını köreltir. Aprilia SR 125 modeli bir ara peşin fiyatına taksit vardı. Bir inceleyebilirsin. Yine Suzuki'nin scooterlerinde de taksit var. Sürekli reklamları çıkıyor karşıma.
  5. erensel

bu cglerin top speedi kac ya cgciler toplansin

Gain'de birkaç bölümlük belgeseli mevcut: Beni Kendimden Koru
  6. erensel

Honda NX500 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

2. El 2017 - 2020 model arası V-Strom 250 için 200/250K fiyatların talep edildiği piyasaya göre 399 gayet makul bir fiyat bence. Uzun yol gezileri için güzel bir tercih olabilir.
  7. erensel

Elveda 2 teker

Çok geçmiş olsun. Mutlaka bunda da bir hayır vardır. Tez zamanda şifa bulursunuz inşallah.
  8. erensel

Yeni Motorum Hero Xpulse 4V

Kazasız belasız keyifle kullanın inşallah
  9. erensel

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
  10. erensel

-12 derece sürüs yapan varmı ?

Şahsen çay ve topkek ikramlı Travego koltuğunda gitmeyi tercih ederdim.
  11. erensel

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

RKS Cityblade. 0 KM aldım 4 ay sonra sattım
  12. erensel

İçlik Önerisi

Bende bu var. Gayet iş görüyor. Geçen hafta kayak merkezinde bile kullandım. https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-uzun-kollu-kosu-tisortu-mavi-kiprun-run-100-warm/_/R-p-145903?mc=8487923&c=SİYAH
  13. erensel

Çarptığınız en garip şey?

Çarpmak diyemem de Keşan/Gelibolu yolunda giderken motosiklet montumunum bilek kısmından arı girdi ve soktu. Bu olaydan kısa bir süre önce forumdan bir arkadaş kaskına arı girdiğine dair konu başlığı açmıştı. Yaşanma olasılığı nedir ki demiştim kendi kendime benzeri başıma geldi :)
  14. erensel

Honda 125 cc ler hakkında bir soru

Eyvallah sağolasın Yıl sonu kampanyasına denk geldim. Hayatta şanslı olduğum birkaç olaydan biri bu galiba :)
  15. erensel

Evet :) 84 KM oldu ama bakmadım henüz ne yaktığına
  16. erensel

Scooter tavsiyesi

Tekrar İstanbul'da yaşamaya başlasam ve işe gidip gelmek için scooter bakıyor olsam Sym Symphony 200 modelini düşünürdüm. 170 cc, yüksek lastik, ABS'li ve sele altına kask sığabiliyor.
  17. erensel

Motorun limitlerini bilerek çok zorlamadan kullanırsak ve bakımlarını doğru malzemeler ile aksatmazsak uzun süre kullanabiliriz düşüncesindeyim (Beklentisindeyim)
  18. erensel

Sivas-Porsuk-Ozmuş-Zengi-Demirözü-Çatak yaylası-Almus-Tokat gezisi

Karadeniz'de iç kesimlere girince cross motorlar ile gezilebilecek güzel dağ ve yayla rotaları var. Benim okuduğum haber Kanada'daydı yanlış hatırlamıyorsam ama Karadeniz'de benzer durumların yaşanması olası tabi.
  19. erensel

Hararet Artışı

Radyatör hava yapmış olabilir. Termostat arıza yaptığı için fan devreye girmiyor olabilir. Serviste soğutma sisteminin kontrol edilmesi gerekli. Size tavsiyem hararet sorunu yaşarsanız bu şekilde çok fazla sürmeyin.
  20. erensel

İki Farklı Model Arasında Tercih Durumu

Kıymetli dostlar, kısmet olursa 0 KM bir motosiklet almak niyetindeyim. Şimdi şöyle ki ben yüksek CC motosiklet sevmiyorum. Yarınlar için çok büyük konuşmamak lazım ama ömrüm oldukça 250'lik üzerinde bir motor alacağımı pek düşünmüyorum. Benim tarzım daha çok A noktasından B noktasına minnak...

Yeni mesajlar