Arama sonuçlarınız

1. erensel

Sym Joymax için Abs Taktırmak

Tebrik ediyor ve keyifli sürüşler diliyorum
  2. erensel

TVS Ronin yattı mı ?

Raider 125 modelini de fuarda tanıtıp bir yıl sonra getirmişlerdi. Belki şuan satışlar yavaşladığı için daha doğru bir zaman planlaması yapıyorlardır. Açıkçası RTX 300 modelini de getirirler mi merak etmiyor değilim.
  3. erensel

150 Bin TL ye kadar taksitli motor önerisi

Belirtiğiniz bütçe ile vitesli ve taksitle alınabilecek bence en makul modeller; SYM NHX 125 TVS RTR 200 Bajaj NS 125
  4. erensel

Yeni Honda CB125F 2025

Hırbonen kardeşimiz olmayınca konu çok öksüz kalmış ama model kullanıcısı olarak iki kelamda ben edeyim. Bir motordan memnuniyet yada memnuniyetlik beklentinin ne olduğu ile doğru orantılıdır. Bu motor şehir içi ekonomik ve rahat kullanım sunan kolay kolay sorun çıkarmayan bir model. Beklenti az...
  5. erensel

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Abi bütçene Corolla Cross Hibritte uyuyor. Kalıplı güzel bir SUV. 0 KM'de bakabilirsin yada düşük KM 2. El alıp kenarda parada tutabilirsin.
  6. erensel

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Abi geçmiş olsun. Keyifle sürebileceğin daha güzel modeller nasip olur inşallah
  7. erensel

Honda CB125F yine başaramadı

Titreşim ile ilgili bir şahsen şikayetim yok. Motordan genel anlamda gayet memnunum. Bundan önceki Commuterim CB125 ACE'dı. Titreşim konusunda zirve bir aleti. Belki ondan sonra bu motorda titriyodur ama ben anlamıyorumdur :) Birde galiba 2026 yılında CB125F yenilenecek gibi bir şey okumuştum...
  8. erensel

Vrs 125 vs Freccia 150

2. El SYM Symphony ST 200 tercih ederdim. Hatta elinde stok kalan bazı bayiler Nakit 140 civarı veriyorlar. Her iki Çin malı scooterden çok daha memnun eder.
  9. erensel

Sıfır Arora ARS 200 mü ikinci el Hint mi?

0 KM için taksit seçenekleri ile TVS RTR 200, Bajaj NS 200 , Dominar 250 yada SYM NHT 200 bakabilirsiniz. Saydığınız diğer modellerin piyasası biraz yavaş. Gerçi Arora ve NHT 200'de aynı bu şekilde Şekil şemal beğenesi kişiden kişiye değişir ama belirtiğiniz Arora modeli bence NS200'e kıyasla...
  10. erensel

Sıfır Arora ARS 200 mü ikinci el Hint mi?

2. El için elinizde nakit 100K gibi bir para varsa şuan NS200 modelinde yarısı peşin yarısı taksitli gibi kampanyalar var. Arora sürekli yeni modeller çıkarıyor ama halen bir Hintli güveni oluşturamadı.
  11. erensel

benelli 125s alınır mı

Aynı paralara TVS Raider 125 almak daha mantıklı bence
  12. erensel

Çantası İşli Gelen Motor

Daha önce bir konuda bahsedilmiş Yük Sepeti
  13. erensel

çin malı ile uzunyol

Motorunuzda devir saati varsa kırmızı olan bölge. Devriniz bu bölgede olmamalı. Devir saati yoksa motor sesinden ve titreşiminden limitinin ne olduğunu anlayabilirsiniz. Tapagaz kullanmadan motoru zorlamadan gidebilirsiniz.
  14. erensel

Sinop Batum turu

haluk23 abimizin rotasını tercih edecekseniz Artvin Kaskasör yaylasında çadır kurabilirsiniz. Yanınızda kalın kıyafetlerinizde olmalı keza rakım yüksek olduğu için havalar halen serin. Hopa Kristal Pidede kavurma-soğan-yumurtalı pide yiyin. Bana teşekkür ederseniz :)
  15. erensel

İstanbul Anadolu Yakasında İşin Ehli Ustalar

Avrupa yakasında Güngören'de Suzuki Recep var. İnstegramda da sayfası vardı galiba.
  16. erensel

İlk motor öneriniz ne olur ?

Boyunuzun 1.90 olduğunu belirtmişsiniz. V-Strom 250 hem kalıplı olduğu için hem de sorunsuz olması sebepleri ile iyi bir tercih olabilir. İlk motorunuzun sizi üzmemesi önemli bir konu. Sıkıntı yaratacak modeller sizi motordan soğutabilir. Bajaj D400 bildiğim kadarı ile sorunsuz bir model ancak...
  17. erensel

140.000 TL Naked motor önerisi 02.07.2025.

Taksit ile belirtiğiniz bütçe üzerine çıkabilirim diyorsanız SYM NHT 200 bakabilirsiniz Yada bütçeniz dahilinde TVS RTR 200 düşünebilirsiniz.
  18. erensel

50-60 bin TL arası 50cc scooter önerisi

SYM Orbit 2 bakabilirsiniz. 80 cc yapılan Çinli scooterlardan çok fayda gören duymadım.
  19. erensel

2024 Model Suzuki V-Strom SX 250

100 KM'de 2 litre yakıyormuş. CB125F yerine tercih olunur mu?
  20. erensel

2024 Model Suzuki V-Strom SX 250

V-Strom serisinde işler iyi gidince 160'lık modelde tanıtılmış. Seneye de V-Strom 125 görürüz gibi duruyor. Suzuki V-Strom 160

Yeni mesajlar