Arama sonuçlarınız

1. shooter1

Kask yok eldiven yok koruma yok ve anayolda yarış

dün akşam saatleri 2 tane genç yarış yapıyorlarmış manisa akhisar yolu üzerinde asfalt çalışması yapan bir abimiz tarafından öğrendiğim üzere sürücülerden biri duran kamyona patlatmış hasar ise gencin kalçası kırık yani sakat kaldı ekipmansız ve trafiğe açık alanda yapılacak bir yerde yarışmanın...
  2. shooter1

devir saati

arkadaşlar bir sorum olucak motoru bayram sabahı yıkamıştım bundan sonra başlayan bir sorun var devir saati kafayı yiyor arada direksiyonu sağa döndürünce düzeliyor su kaçmış olabilir diye düşünüyorum bunun çözümü var mı yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
  3. shooter1

trafigin umursamazlıgı

garaj onune gece biri araba koymus motosiklet cikarcaz cikaramiyoruz 155 i aradim plakayi verdim 50 dk boyunca motor cikarcam diye garaj onunde bekledim trafigi 3 kez aramama ragmen ekip gondermediler boyle durumda ne yapayim arkadaslar
  4. shooter1

Alıcısı var mı acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-atv-cross-cup-mobilet-utv-racing-takasli-go-kart-133645521/detay ilanı açın ve ne çıktığını görün :queen:
  5. shooter1

egzoz

yoldan gelince motoru park ettiğimde egzozdan çıt çıt diye ses geliyor soğuma bağlı olarak bu sorun olur mu
  6. shooter1

honda today

honda today 50 yi bilmediğim için googledan bakayım dedim ilk resmi gördüğüm gibi paylaşayım dedim :)
  7. shooter1

Bu kadarına da pes

Konumuzla alakası yok ama sürücü gözlerini kapatarak sürüyor heralde :)
  8. shooter1

Lastik şişirme

benzinlikte kaç psi ile şişirmeliyim ebatları bu Ön Lastik: 2,50 - 18 TUBE Arka Lastik: 2,75 - 18 TUBE
  9. shooter1

yeni motosiklet

honda cbr125 repsol nasıldır yeni bir motosiklet alıcaz aşağıdaki ilanda var fiyat bayağı cazip ama bilenlere sorayım dedim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-repsol..bakmadan-gecme-132229004/detay
  10. shooter1

sağırlaşma

önceki konularda göremedim ama motorun sağırlaşması tam olarak nedir
  11. shooter1

Japon marka

125 cc japon motosiklet var mı arkadaşlar 2013 model
  12. shooter1

Motor freni

yokuş aşağı inerken motorun devri kaç olmalıdır
  13. shooter1

SERVİSLER

arkadaşlar ehliyetimi 6 ay önce aldım ilk motor tecrübem ve bütçe yönünden kanuni marka motosiklet aldım neyse asıl meselemize girelim ilk bakıma girdim motoru servisten çıkardım 6000 devirde dehşet bir titreme viteslerde biraz sorun var yaklaşık 200 km kadar böyle kullandım motosikleti sonra...

Yeni mesajlar