Arama sonuçlarınız

1. shooter1

Fiyat dengesizliği ve motor tavsiyesi ne yapmalıyım?

Alacaksın ömürlük bineceksin yanına 2. büyük makine alırsın mis parasini hak etme farklı mevzu ama kesin bir şey var alım gücü düştü
  2. shooter1

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

Motosiklet nedir
  3. shooter1

Fiyat dengesizliği ve motor tavsiyesi ne yapmalıyım?

Bence cb125f mantıklı olur eski cbf150ler halen yuruyor aynı kalitedeyse eskitemezsin
  4. shooter1

Altai Tank x125 hakkında

Bende xtreme vardı sattım kronikleri benzin samandirasinda damlatma sorunu oluyor benzin az olunca pompa cekemiyor calismiyordu ve son olarak katalizör gibi bir zıkkım var çok fena ısınıyor Tavsiyem beyni falan iptal edip düz karbüratörlü olacak tadından yenmez
  5. shooter1

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

21-22 model CB veya CBR650 nasıl olur 4 silindir aklıma gelenler bunlar
  6. shooter1

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Konu sahibini merak ettim hangi motosiklette karar kıldın
  7. shooter1

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Bugün baktım hondanin sitesine 135k dio kampanya yok ama sh pcx 175i karta bolup gerisi nakit veriyorlar o da mantıklı 1761994870 Bu zamanda nakit satış durdu arkadaş Çinli scooter aldı 2 sene önce 2 sene önceki fiyata tekrar sattı zarara bak ya ölü fiyata verip geçeceksin ya da satma beklet dursun
  8. shooter1

Royal enfield scram 411 üzerine

Yakıt nasıl acaba 400 gibi yakiyorsa mantıksız
  9. shooter1

A ehliyetine yazıldım help

Benim arkadaş 1 yıllık deneyimle 50cc skuterden sonra direk a ehliyete yazıldı MT07 ile tek seferde geçti kasmana gerek yok önceki motorlarından sonra hornet daha dengeli gelecek
  10. shooter1

Halka arzda yok

Bir şey yazicam ama yazmaya korkuyorum en iyisi ytd demek
  11. shooter1

İlk motorum olacak ne almalıyım

Cb125f al kafan rahat binersin düzenli bakımlarını da yaparsan 15-20 sene kullanırsın hiçbir şeyde olmaz benim emektar 13 sene oldu daha tık demedi ne off-road yollara girdim neler neler yaptık bir kere yolda bırakmadı maşallah yanına keyif alabilecegin hevesin olan bir şey alırsın istersen 2si...
  12. shooter1

Kan verdikten sonra Motosiklete binilirmi?

İstemsizce bu aklıma geldi iyice trol olmuş buralar
  13. shooter1

Motoru çok mu zorluyorum

Açık hava filtresi, düz boru egzoz ve güzel bir yazilim bu işi çözer hatta popcorn yazılım olursa tadından yenmez
  14. shooter1

sıfır kuba bluebird pro sürekli stop ediyor

Mars motoru ile karbüratörü 80lik yaptır ama sonuçta üst kapak yine 50cc
  15. shooter1

Motosikletlerin Kaldırımları Kullanmaları Sizce Doğru Mu ?

O kadar saçma uygulamaya denk geldim ki yayanın yoldan yürüyüp motosikletin kaldirimdan gitmesi saçma gelmiyor artık sonumuz hayrola trafik ışıklarına da kasis koyma fikrini getiren ukome kararlarina da saygılar
  16. shooter1

HDİ Sigorta Pişmanlıktır - Yaşattıkları Süreç Hak.

Geçmiş olsun 2021de benimde başıma kaza gelmişti sigortacımı değiştirdim kurtuldum yoksa işler yürümüyor