Arama sonuçlarınız

1. shooter1

Drz400 yenilendi ve geliyor

çok beklediğim ve segmentinde eksikliğini duyduğum tarz inş fiyatlardan dolayı ölü olarak doğmaz euro5.5tan dolayı 37.5hpye düşmüş 154kg boş ağırlık 701smye baktım da 654bin tlmiş
  2. shooter1

600cc sport touring alım arifesi

hayırlı geceler forum ahalisi kafam çok karışık düşündüm araştırdım işin içinden çıkamadım bir türlü artık gönül 4 silindir makinenin tadına bakmak istiyor 2. motosiklet olacak senede 2-3k km anca yapar ilk seçeneğim fz6 fazer 2005-2008 civarı bütçe konusunda beni çok sarsmayacak şekilde ama...
  3. shooter1

2021 xtreme max

CC yükseltmek icin satıyorum fiyatı uygun tuttum alacak arkadaşa hayırlı olsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-2021-xtreme-max200i-1043079128/detay
  4. shooter1

Motosiklet tavsiyesi

Yeni motosiklet almaya karar verdim crossla devam etmeyi düşünüyorum bütçe 23-24k maksimum xtreme Max 200 hosuma gitti biraz araştırınca rks rt250de çıkıyor ikinci el crflere baktim ne yazık ki bütçem yetmiyor haşat bir makinede almak istemiyorum gönül wr250den yana ama piyasa uçmuş gitmiş...
  5. shooter1

motorcu dostu yol arkadaşı

dün gece televizyonda gordum kamu spotu güzel hazırlanmış ve ümit erdimin oynamasi cuk diye oturmuş https://youtu.be/xwzlCINuYFs
  6. shooter1

km sayacı

geçende motosikleti kullaniyordum hız titremeye başladı şuan hiç çalışmıyor km sayacı da dönmüyor acaba neden olmuştur motosiklet bretons
  7. shooter1

araba debriyaj sesi

öncelikle hayırlı akşamlar 89 model Tofaş doğan arabam var aracımın sorununu sanayide gosterdim krank geziyor dediler bana mantıklı gelmedi soruna gelecek olursak debriyaja basınca tak tak ses geliyor debriyajdan ayağımı çekince ses kesiliyor aracin baskı balata yeni en kısa zamanda videoyu da...
  8. shooter1

alex745alejandro-Ali Can vefat etmiştir

Allah rahmet eylesin
  9. shooter1

fren hidrolik kutusunun içler acısı durumu

haftalardır ön frenim düzgün tutmuyordu fren hidroliğini değiştirme zamanını geldiğini düşündüm yaklaşık 1 ay önce değişim yaptım ve kararmış bir hidrolik yağı çıktı fakat fren yine istediğim gibi değildi hava yaptırdığımı düşünüyordum eski konuları okudum youtube üzerinden yerli ve yabancı...
  10. shooter1

gaz yemiyor

kanuni marka 125cc motosikletim var bu sene başıma gelen sorunu çözemedim soruna gelecek olursak benzin bitince yedeğe çeviriyorum ama yedekte benzini yemiyor motosiklet musluğun yenisini taktım ilk başta yedekte kullandım sorun yoktu 30 TL lik yakıt daha aldim musluğu normal pozisyona çevirdim...
  11. shooter1

trafik sigortası bitişten önce yenileme

trafik sigortam 1 martta bitiyor ben bunu sabah yeni sigorta yaptırsam 1 martta yenisi mi devreye girecek yoksa 3 şubat olarak başlangıç mı görünür sbmden teklif aldım 135 tl çıktı kaçırmak istemiyorum :P
  12. shooter1

Park lambası sorunu

Bir gün akşam giderken gosterge aydınlatmaları birden gitti sarı ışık var galiba analog gösterge Birkaç gün sonra arka stoptaki park lambasının da çalışmadığını park ettim sorun herhalde ampuldedir diye yenisi ile değiştirdim fakat çalışmıyor yine Anahtar dan ilk şüphelendim fakat fardaki...
  13. shooter1

cree u7 montaj hakkında

cree u7 sis farı aldım 3 tane kablo var siyah - kırmızı merceklinin + sı sarı olanda angel modu açıyor çift anahtar olacak gibi montajı basit olarak yaparım fakat araya sigorta koymayı düşünüyorum gerçek güç 15w ışık gücü 125w yazıyor buna kaçlık sigorta bağlamam gerekir 2. olarak elektriği...
  14. shooter1

araba titreme sorunu

89 model doğan aracım var yaza girmeden lpg ayarı yaptırdım hava filtresini yaz ayarına çevirdik benim sorunum ilk çalıştırdığımda arabanın rölantisi düşüyor 500 devir civarı(normal çalışma devri 800-900 devir) araba titriyor ayağımı gazdan çekemiyorum ama biraz ısındığında hiçbir sıkıntı yok...
  15. shooter1

Yurt genelinde rüzgar uyarısı

Sabah motosiklet kullandım çok tehlikeli rüzgar var İstanbul dakiler daha dikkatli olsun
  16. shooter1

R1M Origami

Bir r1m motor bloğum olacaktı fakat kartuş bitti :pale: var mı yapan çok uğraştırıcı gibi görünüyor http://global.yamaha-motor.com/yamahastyle/entertainment/papercraft/ultra/yzf-r1m/
  17. shooter1

Araba farı sönük yanıyor

Hem motosiklet hem araba kullanıcısıyım Geçenlerde araba sürerken sağ farin sönük yandığını fark ettim sis lambalarını açtığımda sağdaki yanmiyordu sorunumu ilk sizlere sormak istedim cevap verenlere tesekkur ederim Araç markası doğan 89 model farlar ve sisler sarı renkler
  18. shooter1

malum site(sahibinden)

mt 07 niz olur üstüne para alabileceğimiz ss olur veya fiyatı uygun harleylerle takas olur :queen: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-turkiye-de-tek-247570780/detay
  19. shooter1

İlginç bir ilan(çalıntı olabilir mi)

Kimsenin günahını almayım ama çok şüpheli duruyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-aciklamayi-duzgunce-okuyun-lutfen-238982315/detay ''Alayım köyde binerim'' bu açıklamaya bittim :queen:
  20. shooter1

İlginç ilanlar

Dolar fırlardı döviz ayrı bir alem altın kimseyi takmaz oldu seçimler yaklaştı vs. vs. ama 2. el fiyatlarında fazla gariplik var misal bu ilan yamahanın sitesinde 3,950 tl ye 0 olarak verdikleri bir motosiklet niye değerlendi, seleye otururken altın tozları mı döküldü?