Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Bim poşetinin tutuşu daha iyi olabilir bu arada ya 🤣
  2. John Gotti

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Büyük çoğunluğu ticari zaten adamlar ne yapsın, hayat zor...
  3. John Gotti

Dün kendimce yaptığım Mad Run'dan bir kare. Gönül isterdi bir GS kullanıcısına denk gelelim. Ne yazık ki göremedik. Scooterlar hariç hep naked tip motosikletlere denk geldim. Fırsattan istifade Supercorsaların canını almadan (zemin şartları sağolsun.) çıtırdan yan vere vere güzel eğlendim. 😁
  4. John Gotti

bu aylarda hiç bmw görmüyorum?

Şaka bi yana hafta sonları gözlemecilerde de GS görmüyorum arkadaşlar. Durum vahim. Galiba rahmetli haklıymış...
  5. John Gotti

Herkese iyi seneler & Mutlu Yıllar

Herkese kazasız belasız bol sürüşlü, hayalindeki motosikleti elde edebildiği, sevdikleriyle beraber sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim. 🤘🏻
  6. John Gotti

Yurt Dışından Parça Getirdim, İşinize yarayabilicek Bilgiler.

Bir problem olmaz. Çoklu adet alıp yakalanmadığınız sürece sıkıntı yaşanmıyor.
  7. John Gotti

Soğuk ve rüzgara karşı eldivende Goretex mi, 3 mevsim mi?

Bedenler S-M / L-XL olarak gidiyor. Ben motosiklette M kullanıyorum, S-M aldım. Motosiklet eldivenimi giydiğimde iç eldiven yokmuş gibi hissettiriyor. Motosikletten inince motosiklet eldivenini çıkarıp bununla takılmaya devam ediyorum. Cep telefonu vs. rahat kullanılıyor.
  8. John Gotti

Eldivenin altındaki linkten ulaşabilirsiniz.
  9. John Gotti

Kışın kullandığım aşağıdaki eldivenimin içine Decathlon'dan aldığım iç eldiveni giyiyorum. Beni gayet iyi idare ediyor. https://it.alpinestars.com/en/products/belize-v2-drystar-r-gloves-copy?_pos=1&_psq=Belize+v2&_ss=e&_v=1.0...
  10. John Gotti

Organ Bağışı Hk.

Herkese Selam, Sabah sabah belki iç karartıcı olacak ama bu konu hakkında sizleri bilgilendirmek isterim. Uzun zamandır ara ara düşündüğüm bir konuydu, dün durup dururken aklıma gelmesi sonucu biraz araştırma yaptım ve e-Nabız üzerinden kolaylıkla donör olunabildiğini farkettim. Kendi kendime...
  11. John Gotti

Üstümüze doğru süren arabalar

Küçükyalı'dan Muallimköy'e. Normalde o kadar uzak değil ama KMO kullandığım için mesafe uzuyor.
  12. John Gotti

Üstümüze doğru süren arabalar

Kesinlikle katılıyorum. Günde işe git gel 135KM yol yapıyorum, her karşılaştığımla münakaşa etmeyi geç, bişey demeden kendimi gersem bile kalp hastası olurum. Bu yüzden genellikle "kerize bak" diye gülüp geçiyorum. Bi süre sonra takılmamaya başlıyorsun zaten. Şahsen eskiden cinnet geçirerek...
  13. John Gotti

Kuba Newlight Pro Modeli Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Eşek niyetine scooter arıyorsanız TVS Jupiter'e bakabilirsiniz.
  14. John Gotti

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Foruma üye olduğumda Xmax'im vardı.😁 F800GS,Medley,Trident660 falan derken Forza 250 ve 765RS'e kadar geldik. En azından 2 yıl motosiklet değiştirmeyi düşünmüyorum.
  15. John Gotti

Vites Kolunu Kırma Canım Kardeşim

Trident 660'da QS'in canımı sıktığı zamanlar oluyordu. Özellikle yüksek devirlerde 1-2 geçişinde QS takılıyordu, debriyaj ile kendim atıyordum birkaç kez tekrarlandığı için bu durum. Bazen 2-3 arası da yaptığı oluyordu keyfine göre. 😁 765'te böyle bi durum söz konusu değil keza yeni 800'lük...
  16. John Gotti

GS ve gözleme ikilisi

Arkalarında daha tempolu birini gördüklerinde sol elleriyle gidonu bırakıp bacaklarının üzerine koyarlar. "Sana nasıl sürülür gösteririm de uğraşmak istemiyorum" edasıyla rollenirler. Bir de geçmenize izin vermeyip sürekli sola doğru açılarak ego savaşına girmeye çalışanları vardır ki, offfff...
  17. John Gotti

Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

Triumph Street Triple, Speed Triple, Aprilia Tuono V4 > 20 bin km'nin 18 bini Darlık'ta yapılmıştır. Kabaağaç'ta tıkınıp gün boyunca Darlık'ta gidip gelirler. Instagram profillerinde latin rap müzikleri eşliğinde Avlak virajında fotoğrafları bulunur. Tek parça tulumun üzerine bindikleri motorun...
  18. John Gotti

Bir fren attim efsane oldu , Toprak sen isine bak

Bazı arkadaşlar için can alıcı özettir. Darlık'ta viraja stoppie ile girmeye çalışanlar, gereğinden fazla geç frenaj atıp çizgiden çıkanlar vs. vs. Konu ne yazık ki bir noktada hep aynı yere geliyor ve gelecek. Keşke sevgili hükümetimiz canım ülkeme bir pist yapsa / olanı değerlendirse de bizim...
  19. John Gotti

Alırım bir hayırlı olsununuzu .

Hayırlı olsun, alet şahane duruyor. Kazasız belasız. 🤘🏼