Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Verge, Elektrikli Motosiklet Oyununu Değiştiriyor

Bunun sebebi insanoğlunun yaradılışı değildir. Uçakta havalandıktan sonra referans alabileceğiniz bir nokta olmadığından dolayı hız algınız değişir. Bundan dolayı otobanda 80 ile gitmek yavaş hissettirirken, sokak arasında 80 ile gitmek çok hızlıymış gibi hissettirir. Nesneler ne kadar...
  2. John Gotti

Verge, Elektrikli Motosiklet Oyununu Değiştiriyor

Motosikletin tüm duyulara hitap etmesini savunan biriyim. Bu yüzden ne olursa olsun bir içten yanmalının zevkini vereceğini düşünmüyorum. Elektrikli ızgara ile mangal keyfi olmaz.
  3. John Gotti

Cb500 hornet nakit 397.000 tl

Üstündeki lastikler güzel MT60 severiz. 😁
  4. John Gotti

Nakitin varsa diye dedim. 😁 Bakarsın bu kampanya sürer belli olmaz sen parayı denkleştirene kadar.
  5. John Gotti

Trident güzel makine ona bir lafım yok ancak biri 10 bine yaklaşmış olacak diğeri sıfır km. Ben olsam açık konuşayım bayiden sıfır çıkartıp kapıma koyardım. 1-2 sene sonra satmak istediğimde de muhtemelen 2. el aldığım Tridentin yarı km'sinde satmış olurdum en azından elimden daha kolay ve daha...
  6. John Gotti

Geçen ay bir kardeşimize aldık 390'a. Bu paraya daha iyisi yok. 😁 @burak r25 Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama 2. el Trident yerine bunu bence bir düşün.
  7. John Gotti

Motosiklette Ellerim Neden Uyuşuyor ?

Hayatımda 2 defa bu karıncalanmayı yaşadım, bir tanesi RKS K-Light 202, diğeri de BMW F900XR'da idi.
  8. John Gotti

Estağfurullah, merakla takip ediyorum anlamında paylaşmıştım. Nitekim @arndiol 'dan anti tez geldi. Gerçekten yıllardır süregelen bir konu, açıkçası bazı marka modellerde benimde karıncalanma yaşadığım olmadı değil.
  9. John Gotti

Konuyu şu şekil takip ediyorum.
  10. John Gotti

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Keyifli sürüşler.
  11. John Gotti

Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?

Ah param olsa da 3. Motosiklet olarak Panigale V4R alsam. 😂 Dediğine sonuna kadar katılıyorum. En az 2 şart. Bir scooter bir de hafta sonu sürüş yapıp takılabileceğin bir motosiklet. (İyi kötü uzun yola da gelirse ne ala.)
  12. John Gotti

Kafam patates oldu

O fiyata bahsettiğinden daha düşük kilometrelerde motosikletler bulursun çok rahat. Alabildiğin en güncel en düşük km'deki motosikleti alman daha mantıklı olur. Bütçenin 15-20 üzerindeki motosikletlerle pazarlık vs. dene kesinlikle.
  13. John Gotti

Buyrun part 2 sizlerle

Hava yastıkları erken açılmış.
  14. John Gotti

Kafam patates oldu

Bütçe durumlarını bilmiyorum ama şahsen 10 bine kadar bana göre rodajı daha yeni tamamlanmıştır. 20-30 binde kaç sahip değiştirdi bakımları nerede yapıldı, nasıl kullanıldı çok fazla etken var. 350 bin bandında 10-15 bin aralığında Trident'ler mevcut. Bütçene göre o ayarda bişeyler bakman daha...
  15. John Gotti

Acaba hastalıklı mıyım

Geçen ay Porsche fabrika ve müzesini ziyarete gittim. Yeni modellerden çok eskilerin başında vakit geçirdiğimi fark ettim. Özellikle bir model vardı ki bakmalara doyamadım. Madem konusu açıldı bu güzellikten sizi mahrum bırakmayayım.
  16. John Gotti

Allahim Sana Geliyorum (Viraj icerir)

En iyi yöntem geçmemek. Önünüzdeki dönerken aynada sizi fark ettiğinde (tecrübesini bilmiyoruz.) panikle motosikleti dışa açabilir. Maalesef Darlık benzeri yollarda pistteymişçesine "overtake" atan/atmaya çalışan sürücüler var.
  17. John Gotti

Apaçilerdeki ki tutku

Hava 2 dereceyken E5'te bir hayli böylelerine denk geldim. Romatizma, boyun sertleşmesi, yüz felci riski... Motosiklet kaliteli ekipmanla keyifli. Soğukta arabadaymış gibi sıcak sıcak gezemedikten sonra keyfi kaçıyor açıkcası.
  18. John Gotti

Kafam patates oldu

Tiger Sport 660 muhtemelen Trident kadar mutlu etmeyebilir. Tiger Sport olacaksa 800'lük blok daha çok tatmin edebilir.
  19. John Gotti

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Çok normal, hele ki 5 derecenin altındaki sıcaklıklarda ne kullanırsanız kullanın pek bir performans beklememek lazım.
  20. John Gotti

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Hahahahahah aklın yolu bir. 😁 İyi ki çıkmışız ama gerçekten güzel bir anı oldu benim için. Yolda yürüyenler acayip acayip bakıyordu bi ara. 😁