Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Keyif sorgusu

Bir gün akşam arkadaşımla motosiklet sürmeye çıkacaktık. Ben buluşma noktasına erken gittim bekliyorum, yakınında bir hastane var. Hastanenin oralardan bir bağrışma sesleri gelince motosikletten indim yürümeye başladım. Yaklaştıkça adamın "Oğlum gitti oğlum, ilkini kaybettim ikincisini de...
  2. John Gotti

Gidon Ayna

Bu tarz aynaları açıkçası pek kullanışlı bulmuyorum. İyi ayarlansa bile birazcık sağa sola kaykılarak bakmak gerekebiliyor.
  3. John Gotti

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

İlk kez NC ile sınava giren birini duyuyorum. Hayırlı olsun şimdiden. Bende Yamaha XJ6 ile eğitim alıp Kawasaki er6n ile sınava girmiştim.
  4. John Gotti

Döneriz evelallah sıkıntı olmaz.
  5. John Gotti

Dainese dry balaclava alınır mı

Parası verilirse alınır, neden alınmasın? Bu da soru mu? 😁
  6. John Gotti

Ne zamandır şu rotayı yapmak istiyordum. Havalardan ve işten fırsat bulamadım. Eğitim sonrası bana da bahane olur atarım kendimi virajlara. 😁 https://maps.app.goo.gl/YRtMHFiKqecvGwST9
  7. John Gotti

Hjc v10 yerine alternatif kask

Uyarmadı deme. 😁
  8. John Gotti

Ek olarak her sürüş sonrası yiyeceğin rüzgardan boyun ağrısı çekmen muhtemel. Bir kask parası daha çıkartmak isteyeceksin yüksek ihtimalle. 😁 Klasik tarzda motosiklet almadığım sürece bir daha asla o tip kaska para vermem...
  9. John Gotti

Naked motora aerodinamisi zayıf bir kaskla binmek istemezsin. 😊 Eğer tek kask alacaksan daha aerodinamik kasklara yönelmeni tavsiye ederim. Eğer bütçeni biraz daha arttırabiliyorsan HJC Rpha 12 alabilirsin. Onun haricinde V10 parasına Scorpion'un daha mantıklı modelleri mevcut. Ek olarak kulak...
  10. John Gotti

Gönüllü olarak beni +1 yazabilirsiniz.
  11. John Gotti

Ekip o kadar tehlikeli ki eğitimin ortasında pistin yanındaki yeşilliğe çöküp her an mangal partisine dönebilir olay... 🤣
  12. John Gotti

Köfteciler gelmeden ilk fitili ateşleyeyim o zaman, eğitim sonrası Boşnak mantısı da yer miyiz? 🤣
  13. John Gotti

Estağfurullah, öyle olmalı zaten hiç problem değil. Eksiğimiz olursa iletişimde kalalım. 🤘🏻
  14. John Gotti

Bende kesin olarak katılırım. Asıl YRA'nın mini pisti çok güzel ama 250cc hacimlerindeki motosikletler keyif alır muhtemelen daha çok. Yanımızda birilerini getirme imkanımız var mı?
  15. John Gotti

hiç arkadaşım kalmadı

Motosikletle sosyalleşeceğim derken tanışacağın insanlar çok büyük ihtimalle seni vezir yerine rezil edebilir. Bu ihtimali göz önünde bulundur kesinlikle. Genelleme yapmak istemem ama yanlışım varsa gruptaki yaşça büyük üyeler düzeltsin lütfen, motosiklet ortamı camiası adına ne derseniz büyük...
  16. John Gotti

Rusya Gürcistan turuna davet

Naçizane tavsiyem sayıyı mümkün olduğunca az tutmanız. Nerde çokluk orda b*kluk lafı bu turlar için çok doğru. Aksi takdirde festival tadında planladığınız turu burnunuzdan soluyarak bitirmeniz muhtemel. 😁 Bana göre ideal 3, maksimum 4 kişidir uzun turlarda.
  17. John Gotti

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

1 sene 5-10 bin km sürmek için o topa girilmez. Hem işletirken hem de satmak istediğinde canını sıkabilir. Şahsen alıp garajımda saklayıp keyfi kullanmayacaksam almazdım.
  18. John Gotti

Verge, Elektrikli Motosiklet Oyununu Değiştiriyor

Allah razı olsun. 😁
  19. John Gotti

Konuyu daha fazla uzatmayacağım. Bazı noktalarda dediklerimiz aynı kapıya çıkıyor. Bakış açıları farklı. Benim hız veya ivmelenmeden bile bahsetmediğim mesajımı yanıtlayarak neden bu konuya girdiniz onu da anlamış değilim.
  20. John Gotti

Kalın olarak işaretlediğim yeri tekrar okursanız sorunuza yanıt almış olacaksınız.