Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Rekor Tüketim 3.2 Litre!!! 3 Silindir 900 cc

Bir insan hobi için aldığı alete neden az yaktırmaya çalışır hiç anlamış değilim... Artık her yer benzinlik kolay kolay kimse yolda kalmıyor. 😂
  2. John Gotti

Bıktım zincir temizlemekten

Kuru yağ kullanırsanız zinciriniz çok daha temiz kalır. Zinciri ne kadar sık çözücülerle temizlerseniz ömrünü o kadar kısaltırsınız. Ringlerin içindeki fabrikasyon yağı da çözüyor zamanla. Ben yılda 1 kez zincirimi temizliyorum. Onun haricinde kuru yağ kullandığım için yıkarken bir bezle silip...
  3. John Gotti

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

Açıkcası ortada abartılan veya ikarus sendromuna fırsat verecek tarzda bir eğitim yok. Tam tersine @Okan Sinan Ocan hocanın bilinç aşıladığını düşünüyodum. Eğitimin abartıldığını, ikarus sendromu yarattığını vs. düşünebilirsiniz. Şahsen ben belki de eğitimin öncesinde ikarus sendromuyla...
  4. John Gotti

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

"İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması" bkz. Aşağılık psikolojisi.
  5. John Gotti

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Hayırlı olsun, çok güzel zamana denk getirdin. Kazasız belasız güle güle kullanman dileklerimle. 🤘
  6. John Gotti

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Belki yaklaşımım doğru değil ancak bir noktada Amerikan polislerine yakın yetkilere sahip olmaları gerekli bana göre polislerin. Yetkileri kadar yetkinlikleri de olmalı. Çalışma saatleri, rehabilitasyonları vs. Bu tarz şeyler göz ardı edilmemeli. Bu insanlar sürekli türlü türlü problemlerle...
  7. John Gotti

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Ya dedem, adamın pompayı sokması ile çıkarması bir oldu zaten. Değer miydi tansiyonunu yükselttiğine? Ben insanların bu kadar agresifliğine anlam veremiyorum. Adama çalışan yönlendirdi bak ben geçmedim diyorum. Ben onu tanımam sen geçtin diyor. 😁 Gün sonu Opet'te vedalaşma merasimi yapacaktık...
  8. John Gotti

Keyifli bir hafta sonu geçirdik öyle bitmesine hiç gerek yoktu. 😂 Aslında ben dedenin sırada olduğunun farkındaydım, pompacı "abi sen geç bu tarafa" dedi. Bir derdin varsa bunu onunla konuş benimle değil derken benim adama anlatmaya çalıştığım şey buydu zaten. Abi uzatsa zaten ben tatlıya...
  9. John Gotti

Kadrolu dede ezicilerin maaşı yatmamış bu ay herhalde, hazır fırsatı teptiler... Size son zamanların en iyi fırsatını getirmiştim oysa ki. İşin komik tarafın ben benzin almak için motosikletten indim, pompacı dedeye saldıracağım sanıp "aman,dur vs." demeye başlayınca dede olayı ciddiye alıp...
  10. John Gotti

Öncelikle kıymetli vaktini bizler için ayırıp Türkiye'ye gelen ve 2 gün boyunca sabahtan akşama kadar bizlerle teker teker ilgilenen @Okan Sinan Ocan hocama, pür dikkat her birimizi gözlemleyip gerektiğinde minik tüyolarla ilerleyişimizi destekleyen @Mallaca hocama, bu eğitimin düzenlenmesinde...
  11. John Gotti

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Abi selam vermeye geldiğinde tokalaşırken suratına 4-5 saniye boş boş baktığımı hatırlıyor musun? 😁
  12. John Gotti

Okan hocam bu eğitmene ne dersin?

Geçenlerde trail braking tekniğinin gündelik hayatta da kullanılmasının yararlı olduğunu anlatan vardı... "Bilmem kaç senedir motosiklet üzerindeyim şöyle hocayım" diye kasıla kasıla. 😁
  13. John Gotti

Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?

Dio'dan hızlı Triumph satmışım... 😁 Şaka bi yana bence tamamen şans işi. Keza 4 binde dolu F800GS'i satmak için 7 ay beklemiştim.
  14. John Gotti

BMW nin en sevilmeyen efsanesi K1 "Uçan Tuğla"

Hastayım cafe racer olarak custom yapılmışlarına...
  15. John Gotti

2. motor ve ömürlük motor olarak SpeedTwin 900

Orijinal tank pad 3 bin TL olunca...
  16. John Gotti

2. motor ve ömürlük motor olarak SpeedTwin 900

İlgilenirseniz çok samimi bir dostumun motosikleti konsinye olarak durmaktadır. Fiyatta direkt kendisi ile anlaşma sağlayabilirsiniz. Özenle yapılmış bir motosiklettir...
  17. John Gotti

Keşke imkanım olsa 250/390cc falan bişeyle gelsem. Daha çok verim alabilirdim pistten ve eğitimden. Neyse konu konuyu açmasın şimdi. Müsait bi zaman konuşuruz.
  18. John Gotti

Hocam günü tek depoyla çıkaramayacak arkadaşlar olabilir. İkmal molası ayarlayabilirsek süper olur. Şayet nefes aldırmayacakmışsınız gibi gözüküyor. 😁
  19. John Gotti

En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

İyi lastik, TR asfaltında en iyi tutan lastiktir.