Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Retro motosiklet mont önerisi

Kışın deri mont soğuğu çok çekmiyor mu? Termal içliği yeterli oluyor mu? Tekstilden ziyade kışın deri mont mu kullansam diye düşünüyorum ara ara.
  2. John Gotti

İstanbul ve çevresindekiler için etkinlik hasbihal konusu

Her Cumartesi Yeniköy Tadım'a gidiyorum. 😁 Oradan Hacıllı'da bir kaç tur atıp dönüyorum. Yeniköy buluşması da yapılabilir. Sobanın başında tepsi tepsi boşnak mantısını mideye indirmek güzel oluyor. Vaay, bende kaykay kaymaya iniyordum arada. Hoş son 1 senedir dizlerimde sıvı eksilmesi...
  3. John Gotti

Hangi rotalarda sürüyosun daha çok?
  4. John Gotti

Beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz kitaplar

Avusturyalı bir ressamın kaleminden, Mein Kampf.
  5. John Gotti

Herkese selam, İstanbul ve civarındaki vatandaşlarla bu konu altında etkinlik yapabilmemiz adına elimi taşın altına koymak istedim. 😁 Görüyorum ki aramızda gözleme açan gotikler olmadan bir yere gidemeyen arkadaşlar var, lütfen kişisel gotiğinizi yanınızda getiriniz. Kimler ne tarafta ne zaman...
  6. John Gotti

A ehliyetini aldım şimdi sıra tridentte

Bir an basiretin bağlanıyor işte karabasan gibi düşün karşı koyamıyorsun. 😁 İmzayı atınca şaaaak diye hayatın sillesini yiyerek uyanıyosun. 🤣
  7. John Gotti

Evlenince çok ararsın bu günleri @burak r25 🤣
  8. John Gotti

Valla ablanın pek anime kızına benzer yanı yoktu. 😁 Gulyabaniden hallice bişeydi. 1765959948 Eyvahlar olsun. 😁 Niyet ciddiyse iletişime geçeriz.
  9. John Gotti

Benim bir arkadaş böyle gotik motik takılıyordu, en son kafayı yaktı Japonya'ya okumaya gidiyorum dedi tüydü. Geçenlerde story atmış bir açtım, gotik abla buna tasmayı takmış sokak ortasında emekletiyor.
  10. John Gotti

Şahsen ben de çift farlı tasarımı daha çok beğeniyordum. Daha bi albenisi vardı o kasanın. Keza 2016 kasa Tracer 9'da aynı konudan mütevellit çok hoşuma giderdi.
  11. John Gotti

Eyvahlar olsun, V-Strom'cular da GS'ciler gibi ayrışmış. Düz GS/ ADV GS, V-Strom/Düz-Strom. 🤣
  12. John Gotti

Sosyal Medyada Paylaşılan Yasa Dışı Yarışa Jandarma Müdahalesi

Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz, insanlara alan sağlamadıkça bunların önüne kolay kolay geçemeyecekler. 2500HP+ Twin Turbo Lambo yapan adama para cezası vs. dokunur mu? 😁
  13. John Gotti

Teşekkürler, yokluğunda V-Strom kabilesi çok kan kaybetti. Yakında herkes köfte yemek için Triumph'a binecek. 😁 Tez zamanda gönlündeki Trident'i alabilmen dileklerimle. 🤘🏼
  14. John Gotti

Hayırlı olsun, sen yokken benim Trident gitti. 😁
  15. John Gotti

Paslı Egzoz Temizliği Hakkında. (Alumax, Removex vs.)

Temizleyip krom kaplatma fikri çık aklımdan 🤣🤣🤣🤣
  16. John Gotti

Temizledikçe daha da hızlı paslanıyor zaten genellikle. Bu Harley'ler nasıl gıcır gıcır kalabiliyor acaba?
  17. John Gotti

Herkese merhaba, Son günlerde karşıma sürekli konuda belirttiğim ürünler çıkmakta, daha önce kullanmış olan var mı? Alüminyum'u inceltir mi? Egzoz'u pastan korumak için uygulayabileceğimiz ürün tavsiyeniz var mıdır? (Klasik yöntemler hariç. 😁)
  18. John Gotti

İstanbul'da şehir içi kullanılacak scooter tavsiyesine ihtiyacım var.

Medley candır, gerisi heyecandır. 😁
  19. John Gotti

motoru aldıkta nereye gidicez?

Bende ilk motosikletimin rodajını bu şekilde yapmıştım. Bazen Riva'ya, Poyrazköy'e kadar gidiyordum. Geçen "ne zamandır gitmiyorum sahil hattından şöyle bir gideyim nostalji olsun" dedim. O zamanlar bu trafikte nasıl gidip geliyormuşum diye kendime hayret ettim. İşin sonu otobanda bitti. 🤣

Yeni mesajlar