Arama sonuçlarınız

1. M

Merhaba 4 bin tl ye motor arıyorum ybr veya cbf olabilir

Uzun uğraşlar sonucu babamı 4000 tl ye ikna ettim var öğrenci kardeşine bi güzellik yapabilecek olan
  2. M

Hangi sigorta şirketini kullanıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba Yamaha ybr 125esd güzel bir fiyata buldum 11.000 km de 5.500 gibi bir fiyat 2015 model şimdi bunu alacağım ama sigorta yaptırmam gerekecek ilk defa üstüme araç almış olacağım ortalama fiyatı ne olur sigortanın acaba?
  3. M

Başlangıç ekipmanları tamam sırada motor var bi bakın önerilere açığım

Evet fileli yazlık mont Held Tropic II ve scorpion exo-2000 şimdi kaldı kot pantolon ve eldiven onlar içinde önerilere açığım 1000tl gibi bir bütçe ayıracağım Bide motorsiklet ne önerirsiniz cf moto 150nk düşünüyorum naket ve ss tarzı motorsikletlerin bana uygun olduğunu düşünüyorum herkese...
  4. M

Kadıköy de ekipman nereden alabilirim

Kadıköy deyim arkadaşlar kask ve çeket alacağım hangi mağazalar var nereye gitmemi önerir siniz hatta buralarda yardımcı olacak bir abim varsa çok makbule geçer birlikte gideriz şunu al bunu al filan der. İlk defa ekipman alacağım pek bi bilgim yok o konuda da beni aydınlatır belki :)
  5. M

Kara cuma indiriminde ekipman tavsiyesi

Herkese merhaba kara cuma olarak nitelendirilen 24 kasımda bildiğiniz hatrı sayılır indirimler yapan yerler var mı kask ve mont alacağım bütçem 1400tl Kocaeli ve İstanbul içinde olabilir mağaza elden almak istiyorum çünkü daha hangi bedenleri giydiğimi bilmiyorum Motosiklet öncesi...
  6. M

fcmoto dan ekipman önerisi

arkadaşlar merhaba daha motoru almam için süre var bahara doğru alacağım malum Ordu da okuyorum ve yavaş yavaş ekipmanları toplamaya başlıyorum yurt dışından sürekli alışveriş yapan birisi olduğum için yurt dışı daha mantıklı geldi o yüzden fcmoto ve emsallerine bakıyorum sizden ricam 100-150€...
  7. M

mart a kadar ekipman dizeceğim yardım

merhaba daha önce konu açmıştım motorsiklet almak konusunda yardım için cf moto 150nk da karar kılmıştım ama kayyum vs canımı sıktı yaza doğru 7 8 e mt125 bulursam mt-125 bulamazsam cbf 150 alacağım gibi gözüküyor (cbr125 temiz bulmak çok zor) neyse asıl gelelim meseleye yaza kadar...
  8. M

Üniversite öğrencisine tatlı bir scooter tavsiyesi verin abilerim ablalarım

Evet başlıktada belli olduğu gibi üniversite öğrencisiyim bu günlerde babamı ikna etmeye çok yaklaştım motorsiklet almak için ama 5 bin vermem 2.500e bul bakarız belki alırız dedi���� Sevinçten havalara uçtum ama piyasaya bakınca Hayal kırıklığına uğradım ceblerimi (kredi kartlarını) yokladım...

Yeni mesajlar